InfiRay M600G Handheld Thermal Camera
InfiRay M600G Handheld Thermal Camera
3 793.97 EUR

InfiRay M600G Handheld Thermal Camera

- 640x512 pixel, 12 µm pixel size
- up to +/-0.5°C accuracy
- thermal and CMOS camera
- automatic alarm, taking picture

- up to 3 hours of battery time 
- up to 8x digital zoom
- touch screen
- real time analyzing

Thermal sensor
640x512 12μm
Nagyítás tartomány (x)
1 – 8
User's Guide (HUN)
In stock
3 793.97 EUR
Details

Precíz ellenőrzés, gyors megoldásAz új InfiRay Tianxuan M600 egy profi felhasználásra szánt, manuális fókusszal rendelkező, kézi ipari hőkamera, melynek segítségével rendkívül pontos mérések végezhetők a -20°C - +550°C-os hőmérséklet tartományban. Egy végtelenül egyszerűen használható eszköz, mely a professzionális világban is a legjobbak között van. Az InfiRay saját fejlesztésű, 640x512 pixeles, 12 µm pixelméretű hőkép szenzora 35 mK termikus érzékenységgel, és egy 5 MP felbontású CMOS látható kép kamera 30 Hz képfrissítéssel együttesen egy végtelenül sokoldalú eszközt eredményez, melyet most Ön is sikeresen használhat - új távlatokat nyitva vállalkozása számára, vagy cége karbantartási feladatai során. Mindez az InfiRay-től megszokott piacvezető minőségben és innovációkkal.


Csak célozzon és olvassa le!Egyetlen jól irányzott mozdulattal hozzájuthat a szükséges információhoz. Pontosan állítható manuális fókusza segítségével ön időt spórol meg ellenőrzés, vagy vizsgálat során. Robusztus felépítése fokozott igénybevétel esetén is jól használhatóvá és strapabíróvá teszi. Ideálisan használható a legkülönfélébb területeken. Az M600 modell 48°-os látószöge segítségével szinte minden téren megállja a helyét, komfortos és jól méretezett vizsgáló eszköz. Legyen az akár gépészeti inspekció, vagy karbantartás, termék teszt, autóipari szerviz területeken való alkalmazás, gáz-, fűtés-, illetve villanyszerelési munkák, általános épületgépészeti karbantartás, az M600-ban minden problémára kiváló eszközt talál felhasználója. Talán nevezhetnénk a felhasználó "jobb kezének" is. Igen, ez a hőkamera már nem egy próbálkozás, ez már technológiai innováció.A hőkamera tulajdonságait, pontosságát egyfelől a jól méretezett látószög, a hőszenzor felbontása és pixeleinek mérete határozza meg. A közepesen nagy látószög ideális kis területek elemzésénél, illetve beltéri vizsgálatok esetén is, emellett 640x512 pixeles érzékelő felbontásával és 12 µm-es pixelméretével a mérnökök úgy konfigurálták, hogy minden helyzetben tiszta, kontúros képet biztosítson, mely nem csak közelítő, de pontos és részletes adatokat képes szolgáltatni - megkönnyítendő az esetleges hibák precíz lokalizálását, feltárását. Igaz ez közeli felvételek, pl. elektromos kapcsolószekrények vizsgálata esetén (ahol a nagy látószög kis nagyításon és a szenzor felbontása minden eddiginél precízebb hibafeltárást garantál), de ugyanígy látványos a látható hőtérkép pl. egy padlófűtés vízkör, vagy - digitális nagyítás segítségével - akár nagyfeszültségű vezetékek távoli vizsgálata esetén is. Alapvető funkciók a legalacsonyabb és legmagasabb hőmérsékletű pontok jelzése, de beállított hőmérsékletek esetén az automatikus képi, vagy hangriasztás lehetősége is. Ez a kategória már hangjegyzetek készítését is megengedi.Ergonomikus háza LED fényforrást rejt, komfortos kialakításának köszönhetően pedig jobb és bal kézzel is kényelmesen használható. A csúszásbiztos felület megalkotása olyan hatásosan sikerült, hogy kézbevétel után a felhasználó első gondolata az, hogy valóban nagyon komfortosan és intuitíven használható eszközt tart a kezében. A gombok kezelése logikus, a munkálatok közbeni biztonságról pedig a 2 méteres ejtésig biztosított készülékház gondoskodik IP54 védelemmel.


A beépített 3.5"-os 384x288 pixeles TFT LCD színes kijelző remek részletességgel mutatja a szenzor által felfogott adatokat. 5 kép mód és 10 féle pszeudó szín beállítás közül választhat felhasználója, melyek közül mindegyiknek megvan a maga előnye különböző elemzési szituációkban. A készülék rendelkezik infra és látható kép kamerával is. Ez végtelen lehetőségeket nyújt a felhasználó számára. Ilyen különleges a fúzió funkció, mely a hőképet és a látható képet egy képben egyesíti. Ez sok esetben lényegesen jobban értelmezhető képet szolgáltat. Kép a képben (PIP) segítségével az elérhető funkciói tovább gazdagodnak. A legújabb technológia, az ún. "Detail enhancement" segítségével rendkívül látványos, tiszta és részletes hőkép jeleníthető meg. Az így készült és memóriakártyán rögzített képek újabb területeket nyitnak meg az utólagos elemzésekhez, illetve akár vállalkozói árajánlatok generálásához, vagy az elvégezett munkák sikerességének dokumentálásához is. A benne rejlő technika lehetőséget kínál, a Felhasználó a kreatív felhasználhatóság korlátait feszegeti.A következő képen láthatja, milyen digitális nagyítást enged meg a rendkívül részletes szenzor:


Az InfiRay M600 -20°C-tól +550°C-ig mér nagy pontossággal hőmérsékletet (+/-2°C, ill. +/-2%). Ezen intervallumon belül termikus érzékenysége akár a 0.035°C-ot is elérheti. Mindez a 30 Hz-es képfrissítésű 5 MP-es kamerával együtt akár tudományos kutató munkák dokumentálása során is jól használható. A mérés során az emissziós korrekció változtatható. A készülék automatikusan megpróbálja kiszűrni a zavaró környezeti befolyásoló tényezőket. A hőkamera JPEG formátumú képeit a tartozék 32 GB-os micro SD kártyán képes tárolni. Lehetőség van a képek automata és manuális mentésére. A tartozék Li-Ion akkumulátor akár 3 órás működést is lehetővé tesz. USB-C csatlakozója révén azonban akár a folyamatos töltés is megoldható speciális csatlakozók nélkül. Egy teljes feltöltés kb. 3 órát vesz igénybe.
A készülék támogatja számítógépes elemző alkalmazás használatát opcionális számítógépről, a gyártó által biztosított InfiRay szoftverrel. USB kapcsolaton keresztül - az elemző szoftver segítségével - akár valósidejű vizsgálatok, vagy elemzések is végezhetőek - minden eddiginél összetettebb rendszerben. Felhő szolgáltatás segítségével online, valós idejű analizálásra is van lehetőség. A feltöltött adatok megoszthatóak, több klienses használatra is van lehetőség. WiFi kapcsolat segítségével mobil applikációval végezhetők elemzések.Vadászati és rendvédelmi körökben méltán elismert az InfiRay hőkamerák remek teljesítőképessége, a folyamatos innováció és az igényes, átgondolt kivitelezés.InfiRay M600. Professzionális kivitel, szakembereknek. Tegyen egy próbát, engedje magát meggyőzni!Gépigény a mellékelt analizáló szoftverhez:CPU: minimum i3

Memória: minimum 4 GB

Operációs rendszer: Windows 10 Office 2010-el

Kijelző beállítások (gépház): szöveg az alkalmazások és más elemek méretének módosítása legalább 100%Jellemzők:
  • 2 méterről történő leejtésig ütésálló

 

  • különféle hőmérséklet mérési funkciók

 

  • IP54 szintű védelem

 

  • JPEG tárolás, hőkép és látható kép együtt (fúzió funkció)

 

  • kimagasló költséghatékonyság

 

  • hűtetlen mikrobolométer szenzor

 

  • szenzor mérete 640x512 pixel

 

  • IFOV: 1.31 mrad

 

  • NETD érzékenység: 35 mK

 

  • manuális fókusz

 

  • spektrális méréstartomány: 8-14 µm

 

  • °C / °F / K mérés

 

  • beépített LED fényforrás

 

  • USB-C csatlakozás kép és adatátvitelre

 

Info
Article number
IRAM600G
Data storage
opcionális micro SD 32 GB-ig
Tripod thread
van, 1/4 coll
Plugs
USB-C
Digital zoom
1 - 8x
Other properties

Képmódok: hőkép, fúzió, élőkép, kép a képben, részletek erősítése.
Pillanat felvétel manuálisan, vagy automatikusan hőmérséklet adattal

Vezeték nélküli adat átvitel. A telefonos applikáció segítségével bárhol és bármikor, könnyedén elemezheti és megoszthatja hőképeket és hőmérséklet adatokat.

Az intelligens analizáló szoftver PC-n is elérhető, mellyel könnyedén beállíthatóak a mérési paraméterek.
Hangjegyzet készítés.

Gépigény a mellékelt analizáló szoftverhez:

CPU: minimum i3
Memória: minimum 4 GB
Operációs rendszer: Windows 10 Office 2010-el
Kijelző beállítások (gépház): szöveg az alkalmazások és más elemek méretének módosítása legalább 100%

Energy supply
beépített li-Ion
Video recording
MPEG4
Gyártó által vállalt garancia
3 év, az akkumulátorra 1 év
IFOV
1.31 mrad
Image repetition frequency
30 Hz
Display
3.5 coll színes LCD 640x480 pixel
Screen color modes
10 üzemmód
Field of view
48° x 38°
Least magnification
1
Utmost magnification
8
Sizes
256x105x105 mm
Measurement properties

IFOV: 1.31 mrad
Mérés típusok: középpontos / meleg pont / hideg pont
Mérés mozgatható pont / vonal / terület mentén, forró pont követés, legalacsonyabb, legmagasabb és átlaghőmérséklet kijelzés.
Mérés tartomány: -20 - +550°C
Pontosság: ±2°C, vagy ±2° (A nagyobb érték érvényesül.)
IR hőmérséklet skála: 0.1°C (0.2°F)
Celsius, Fahrenheit és Kelvin skálák
Riasztás a legalacsonyabb és legmagasabb hőmérséklet esetén.

 

Working / storage temperature
-10°C to +50°C / -20°C to +60°C
Lens
9.1 mm fókusztávolság, manuális fókusz
Old article number
IRAM600G
Spectral range
8 - 14 μm
Sensor
640x512 pixel, hűtetlen FPA, 12 μm pixel méret; NETD: 35 mK;
Color
red
In the box

hőkamera, hordtáska, töltő, cserélhető akku, USB töltőkábel, asztali töltő

Supported photo resolutions
640x480
Supported video resolutions
640x480
Weight (g)
670g
Shock resistance
2 m-ről történő leejtésig
Operating time
akár 4 óra egy töltéssel
Water resistance
IP54
Article No.
IRAM600G