Seek Thermal Compact XR hőkamera modul IOS eszközhöz

Cikkszám: 
SEELTEAA
Nagyítás tartomány (x):
1 – 1
Használati útmutató :
Hőszenzor:
206x156 12µm
Raktáron
134 899 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Nagy hatótávolságú hőkamera az Ön okostelefonjához tervezve

A CompactXR a világ legkisebb hőkamerája. A funkciójához előnyös formájú készülék jól elfér zsebünkben, könnyen csatlakoztatható és kényelmes vele a megfigyelés. A CompactXR szemet vonzó hőképet ad a profi célra szánt, katonai használatra is bevált technológiával kifejlesztett, korszerű 206x156-os hőérzékelőjével. A szűk, 20°-os látószög 550 méter távolságig teszi lehetővé a hőérzékelést -40 és 330 Celsius környezeti hőmérséklet tartományban. Az iTunes révén elérhető, ingyenes Seek Thermal App segítségével kis felületen is megállapíthatjuk a hőmérsékletet, speciális hőtartományokat és hőkülönbségeket vizsgálhatunk, mérhetünk; valamint a hő- és a szemmel látható hullámhossz-tartományú képeket hasonlíthatjuk össze egymás mellett. 

Egy apró hőkamera – nagy lépés előre

Az energiák láthatatlan világa vesz körül minket. Ez mindennek része, amit tapintunk, látunk és érzünk. Ez a láthatatlan világ – a szemünk számára láthatatlan infravörös energia bizonyos szintje – a mindennapi problémák megoldásához roppant hasznos információkat biztosít. Több mint 35 év innovációit megvalósítva a Seek társalapítói - Dr. William Parrish és Tim Fitzgibbons tudatában voltak, hogy az okostelefonok nagy teljesítményű hő-képalkotó eszközzé alakítása úttörő jelentőségű és életekre lehet befolyással.

Seek – fedezzük fel az újdonságot

Az igen csekély hőmérséklet-különbségek mérésével a láthatatlan energiamintákat a hőkamera olyan tisztán látható képekké alakítja, amelyeket az emberi szem önmaga nem mindig látna. Mivel az érzékelt energiát nem befolyásolja a látható fény, a Seek infravörös hőkamera nagy hatótávolsággal használható nappal és éjszaka egyaránt.

Vadászat és outdoor-tevékenységek

Szabadban környezetünket a fényviszonyok és az időjárás közvetlenül érintik. Hőkamerával a terepet teljes sötétségben is figyelhetjük, pontosan végezhetünk követést ködben, igen magas páratartalomnál, sötétedés után.

Alapos terepfelderítés
Vadak nyomon követése
Biztonságos tevékenység sötétben is

Biztonság és védelem

Tartsunk szemmel dolgokat, még olyanokat is, amelyeket szemünk nem lát! A Seek hőkamerák képalkotása egyedi előnyökkel bír, különösen éjszaka és nagy távolságon. A hőkép-technológia olyan hőmérsékletet érzékel, amely energiát (hőt) kisugárzó tárgyakra jellemző. Ez könnyebbé teszi a hőt kibocsájtó objektumok felderítését és követését éjszaka, különösen azoknál a tevékenységeknél, amelyeknél a világítás nem kívánatos:

  • Bűnüldözés
  • Biztonságtechnika éjjel
  • Kutatás és mentés
  • Földbirtokvédelem és határőrizet
  • Közbiztonsági és taktikai műveletek
  • Telephelyek, üzemek, raktárak, közintézmények, képviseletek őrzésvédelme

 

Adatok
Egyéb tulajdonságok:

Közvetlen mérési tartomány: -40 - +330 °C

Észlelési távolság :

<= 550 m

Gyártó:
SeekThermal
Gyártó által vállalt garancia:
2 év
Képfrissítés:
9Hz
Legkisebb nagyítás:
1
Legnagyobb nagyítás:
1
Méretek:
25,4x44,4x2,54mm
Nagyítás:
1x
Spektrális méréstartomány:
7,5-14µm
Szenzor:
"hűtés nélküli mikrobolométer Vanádium-oxid (Vox)"206x156pixel méret: 12µm
Szín:
fekete
Tartozékok:

vízálló tárolótok

Tömeg (g):
14
Terméktípus:
Hőkamera, Éjjellátó
EAN kód:
855753005204
Hőkamera felépítés:
Telefon modul
Csomagajánlatok
Hasonló termékek
Seek-Thermal-Compact-XR-hokamera-modul-IOS-eszkozhoz
Seek Thermal Compact XR hőkamera modul IOS eszközhöz
134 899 Ft