InfiRay M305 ipari hőkamera

Cikkszám: 
IRAM305
Hőszenzor NETD:
35 mK
Használati útmutató:
Hőszenzor:
384x288 12µm
Raktáron
949 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Az új InfiRay M305 egy profi felhasználásra szánt kézi ipari hőkamera, a sok helyen bizonyított M300 utódja, melynek segítségével rendkívül pontos mérések végezhetők a -20°C - +550°C-os hőmérséklet tartományban. Egy végtelenül egyszerűen használható eszköz, mely a professzionális világban is megállja a helyét. Az InfiRay-től megszokott piacvezető minőségben és innovációkkal.

Csak célozzon és olvassa le!

Egyetlen jól irányzott mozdulattal hozzájuthat a szükséges információhoz. Robusztus felépítése fokozott igénybevétel esetén is jól használhatóvá és strapabíróvá teszi. Ideálisan használható a legkülönfélébb területeken. Az M305 modell 43,7°-os vízszintes látószöge segítségével szinte minden téren megállja a helyét, komfortos és jól méretezett vizsgáló eszköz. Legyen az akár gépészeti inspekció, vagy karbantartás, termék teszt, autóipari szerviz területeken való alkalmazás, gáz-, fűtés-, illetve vilanyszerelési munkák, általános épületgépészeti karbantartás, az M305-ben minden problémára kiváló eszközt talál felhasználója.

A hőkamera tulajdonságait, pontosságát egyfelől a jól méretezett látószög, a hőszenzor felbontása és pixeleinek mérete határozza meg. A közepesen nagy látószög ideális kis területek elemzésénél, illetve beltéri vizsgálatok esetén is, emellett 384x288 pixeles érzékelő felbontásával és 12 µm-es pixelméretével a mérnökök úgy konfigurálták, hogy - kis szenzor mérete ellenére - minden helyzetben tiszta, kontúros képet biztosítson, mely nem csak közelítő, de pontos és részletes adatokat képes szolgáltatni - megkönnyítendő az esetleges hibák precíz lokalizálását, feltárását. Igaz ez közeli felvételek, pl. elektromos kapcsolószekrények vizsgálata esetén, de ugyanígy látványos a látható hőtérkép pl. egy padlófűtés vízkör vizsgálata esetén is.

Ergonomikus háza LED fényforrást rejt, komfortos kialakításának köszönhetően pedig jobb és bal kézzel is kényelmesen használható. A csúszásbiztos felület megalkotása olyan hatásosan sikerült, hogy kézbevétel után a felhasználó első gondolata az, hogy valóban nagyon komfortosan és intuitíven használható eszközt tart a kezében. A gombok kezelése logikus, a munkálatok közbeni biztonságról pedig a 2 méteres ejtésig biztosított készülékház gondoskodik IP54 védelemmel.

A beépített 3.5"-os 384x288 pixeles kijelző remek részletességgel mutatja a szenzor által felfogott adatokat. 4 féle kép beállítás közül választhat felhasználója, melyek közül mindegyiknek megvan a maga előnye különböző elemzési szituációkban. A készülék rendelkezik infra és látható kép kamerával is. Ez további lehetőségeket nyújt a felhasználó számára. Ilyen különleges a fúzió funkció, mely a hőképet és a látható képet egy képben egyesíti. Ez sok esetben lényegesen jobban értelmezhető képet szolgáltat. Kép a képben (PIP) segítségével az elérhető funkciói tovább gazdagodnak. Az így készült és memóriakártyán rögzített képek újabb területeket nyitnak meg az utólagos elemzésekhez, illetve akár vállalkozói árajánlatok generálásához, vagy az elvégezett munkák sikerességének dokumentálásához is. A benne rejlő technika lehetőséget kínál, a felhasználó a kreatív felhasználhatóság korlátait feszegeti.

Az InfiRay M305 -20°C-tól +550°C-ig mér nagy pontossággal hőmérsékletet (+/-2°C, ill. +/-2%). Ezen intervallumon belül termikus érzékenysége akár a 0.05°C-ot is elérheti. Az emissziós korrekció változtatható. A készülék automatikusan megpróbálja kiszűrni a zavaró környezeti befolyásoló tényezőket. A hőkamera jpg formátumú képeit a tartozék 32 GB-os micro SD kártyán képes tárolni. Lehetőség van a képek automata és manuális mentésére. A tartozék Li-Ion akkumulátor akár 4 órás működést is lehetővé tesz. USB-C csatlakozója révén azonban akár a folyamatos töltés is megoldható speciális csatlakozók nélkül. Egy teljes feltöltés kb. 3 órát vesz igénybe.

 

A készülék támogatja számítógépes elemző alkalmazás használatát opcionális számítógépről, a gyártó által biztosított InfiRay szoftverrel.

Vadászati és rendvédelmi körökben méltán elismert az InfiRay hőkamerák remek teljesítőképessége, a folyamatos innováció és az igényes, átgondolt kivitelezés.

InfiRay M305. Professzionális kivitel, szakembereknek. Tegyen egy próbát, engedje magát meggyőzni!

Jellemzők:

 • 2 méterről történő leejtésig ütésálló
 • különféle hőmérséklet mérési funkciók
 • IP54 szintű védelem
 • jpg tárolás, hőkép és látható kép együtt (fúzió funkció)
 • kimagasló költséghatékonyság
 • hűtetlen mikrobolométer szenzor
 • szenzor mérete 384x288 pixel
 • IFOV: 1.98 mrad
 • NETD érzékenység: <35mK
 • spektrális méréstartomány: 8-14 µm
 • °C / °F / K mérés
 • beépített LED fényforrás
 • USB-C csatlakozás kép és adatátvitelre
Adatok
Adattárolás:
tartozék micro SD 32 GB
Állvány csatlakozás:
van, 1/4 coll
Csatlakozók:
USB-C
Digitális zoom:
1×, 2×, 4×, 8×
Egyéb tulajdonságok:

Képmódok:

infravörös ,kétspektrumú fúzió, élőkép, kép a képben.
USB, WiFi
Elemző szoftver: PC (Infrared Analysis Software) és mobileszköz (iOS/Android APP)
Laser Pointer

Energiaellátás:
Újratölthető lítium-ion akkumulátor
Felbontás:
5MP
Gyártó:
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia:
3 év általános garancia a készülékre, 10 év a szenzorra, 2 év az akkumulátorra
Gyújtótávolság (mm):
6.2mm
IFOV:
1.98 mrad
Kijelző:
3.5 coll színes érintős LCD 640x480 pixel
Látószög (°):
43.7°×31.9°
Méretek:
256.4×105.1×105.3mm
Mérés jellemzők:

IFOV: 1.98 mrad

Mérés típusok: középpontos / meleg pont / hideg pont / hőmérséklet kijelzés

Mérés tartomány: -20 ℃~ 150 ℃ ; 100 ℃~ 550 ℃

Pontosság: ±2% vagy ±2℃

Mérési egység: Celsius, Fahrenheit, Kelvin

Működési páratartalom:
10% - 95%,
Működési / tárolási hőmérséklet:
-10°C to +50°C / -20°C to +60°C
Spektrális méréstartomány:
8 - 14um
Szenzor:
384x288 pixel 12μm, 35mK , hűtetlen Vox
Szín:
piros
Tömeg (g):
670
Ütésállóság:
2 m-ről történő leejtésig
Üzemidő:

akár 4 óra egy töltéssel

Vízállóság:
IP54
Terméktípus:
Hőkamera, Éjjellátó
EAN kód:
6973202304815
Csomagajánlatok
Hasonló termékek
InfiRay M305 ipari hőkamera
InfiRay M305 ipari hőkamera
949 900 Ft