InfiRay M200F ipari hőkamera

Cikkszám: 
IRAM200F
Hőszenzor NETD:
40 mK
Hőszenzor:
256x192 12μm
Raktáron
599 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

InfiRay M sorozat. Belépés a profik közé

Az InfiRay M200F egy profi felhasználásra szánt kézi ipari hőkamera, melynek segítségével rendkívül pontos mérések végezhetők a -20°C - +550°C-os hőmérséklet tartományban. Egyszerűen használható és megbízható eszköz, mely a professzionális világban is megállja a helyét. Az InfiRay-től megszokott piacvezető minőségben és innovációkkal.

Csak célozz és olvasd le!

Egyetlen jól irányzott mozdulattal hozzájuthatsz a szükséges információhoz. Robusztus felépítése fokozott igénybevétel esetén is jól használhatóvá és strapabíróvá teszi. Ideálisan használható a legkülönfélébb területeken. Az M200F modell 24,8°-os vízszintes látószöge segítségével szinte minden téren megállja a helyét, komfortos és jól méretezett vizsgáló eszköz. Legyen az akár gépészeti inspekció, karbantartás, autóipari szerviz területeken való alkalmazás, gáz-, fűtés-, illetve vilanyszerelési munkák, általános épületgépészeti karbantartás, az M200F-ben minden problémára kiváló eszközt talál felhasználója.

A hőkamera tulajdonságait, pontosságát egyfelől a jól méretezett látószög, a hőszenzor felbontása és pixeleinek mérete határozza meg. A nagy látószög ideális 5-10 méterre lévő eszközök elemzésére, illetve beltéri vizsgálatok esetén is, emellett 256x192 pixeles érzékelő felbontásával és 12 µm-es pixelméretével a mérnökök úgy konfigurálták, hogy - kis szenzor mérete ellenére - minden helyzetben tiszta, kontúros képet biztosítson, mely nem csak közelítő, de pontos és részletes adatokat képes szolgáltatni - megkönnyítendő az esetleges hibák precíz lokalizálását, feltárását. Igaz ez közeli felvételek, pl. elektromos kapcsolószekrények vizsgálata esetén, de ugyanígy látványos a látható hőtérkép pl. egy padlófűtés vízkör vizsgálata esetén is.

Ergonomikus háza LED fényforrást rejt, komfortos kialakításának köszönhetően pedig jobb és bal kézzel is kényelmesen használható. A csúszásbiztos felület megalkotása olyan hatásosan sikerült, hogy kézbevétel után a felhasználó első gondolata az, hogy valóban nagyon komfortosan és intuitíven használható eszközt tart a kezében. A gombok kezelése logikus, a munkálatok közbeni biztonságról pedig a 2 méteres ejtésig biztosított készülékház gondoskodik IP54 védelemmel.

A beépített 3.5"-os 480x640 pixeles érintőkijelző remek részletességgel mutatja a szenzor által felfogott adatokat. 4 féle kép beállítás közül választhat felhasználója, melyek közül mindegyiknek megvan a maga előnye különböző elemzési szituációkban. A készülék rendelkezik infra és látható kép kamerával is. Ez további lehetőségeket nyújt a felhasználó számára. Ilyen különleges a fúzió funkció, mely a hőképet és a látható képet egy képben egyesíti. Ez sok esetben lényegesen jobban értelmezhető képet szolgáltat. Kép a képben (PIP) segítségével az elérhető funkciói tovább gazdagodnak. Az így készült és memóriakártyán rögzített képek újabb területeket nyitnak meg az utólagos elemzésekhez, illetve akár vállalkozói árajánlatok generálásához, vagy az elvégezett munkák sikerességének dokumentálásához is. A benne rejlő technika lehetőséget kínál, a felhasználó a kreatív felhasználhatóság korlátait feszegeti.

Az InfiRay M200F -20°C-tól +550°C-ig mér nagy pontossággal hőmérsékletet (+/-2°C, ill. +/-2%). Ezen intervallumon belül termikus érzékenysége akár a 0.05°C-ot is elérheti. Az emissziós korrekció változtatható. A készülék automatikusan megpróbálja kiszűrni a zavaró környezeti befolyásoló tényezőket. A hőkamera jpg formátumú képeit a tartozék 32 GB-os micro SD kártyán képes tárolni. Lehetőség van a képek automata és manuális mentésére. A tartozék Li-Ion akkumulátor akár 8 órás működést is lehetővé tesz. USB-C csatlakozója révén azonban akár a folyamatos töltés is megoldható speciális csatlakozók nélkül. Egy teljes feltöltés kb. 3 órát vesz igénybe.

Adatok
Adattárolás:
32 GB-os MicroSD kártya
Állvány csatlakozás:
igen
Csatlakozók:
USB-C
Digitális zoom:
1×, 2×, 4×
Egyéb tulajdonságok:

Képmódok: hőkép, kettős spektrumú fúzió , élőkép, kép a képben.

Magyar nyelvi elérhetőség

Jpg képek hőmérsékleti adatokkal hőkép és élőkép módban

videók hőmérsékleti adatok nélkül

WiFi

Energiaellátás:
Újratölthető és kivehető lítium akku
Fájl formátumok:
mp4
Felbontás:
5 megapixel
Gyártó:
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia:
3 év általános garancia a készülékre, 10 év a szenzorra, 2 év az akkumulátorra
Gyújtótávolság (mm):
7
IFOV:
1.71mrad
Képfrissítés:
25 Hz
Kijelző:
3.5'' érintőképernyő 480x640
Kijelző szín üzemmódok:
10 üzemmód
Látószög (°):
24.8°x18.7°
Méretek:
258.4 ×105.1 ×102.3 mm
Mérés jellemzők:

IFOV: 1.71mrad

Mérés típusok:Központi pont/meleg és hideg pont követés és hőmérséklet kijelzés

Alacsony hőmérsékleti tartomány: -20~+150°C 
Magas hőmérsékleti tartomány: 100~550°C 

Pontosság: ±2% vagy ±2°

Mérési egység: Celsius, Fahrenheit, Kelvin

Működési páratartalom:
10% - 95%
Működési / tárolási hőmérséklet:
-10°C to +50°C / -20°C to +60°C
Spektrális méréstartomány:
8-14μm
Szenzor:
256x192 pixel, 12μm pixelméret <40mK
Szín:
piros
Tartozékok:

USB kábel, SD kártya, akkumulátor × 2, akkumulátortöltő, tok

Tömeg (g):
660.5
Ütésállóság:
2 m-ről történő leejtésig
Üzemidő:

akár 8 óra

Vízállóság:
IP54
Terméktípus:
Hőkamera, Éjjellátó
EAN kód:
6973202302774
Csomagajánlatok
Hasonló termékek
InfiRay M200F ipari hőkamera
InfiRay M200F ipari hőkamera
599 900 Ft