Információ: +36-1-485-0517

IRay X-Eye E6 PRO V2.0 hőkamera szett
InfiRay X-Eye E6 PRO V2.0 hőkamera okos szett (tok, nyakpánt, csavar, powerbank 10Ah)
949 900 Ft
879 900 Ft

InfiRay X-Eye E6 PRO V2.0 hőkamera okos szett (tok, nyakpánt, csavar, powerbank 10Ah)

IRay X-Eye E6 PRO V2.0 hőkamera szett
IRay X-Eye E6 PRO V2.0 hőkamera szett
IRay X-Eye E6 PRO V2.0 hőkamera szett
IRay X-Eye E6 PRO V2.0 hőkamera szett
IRay X-Eye E6 PRO V2.0 hőkamera szett
Hőszenzor
640x512 12μm
Vízszintes látószög (°)
8.8
Használati útmutató
Raktáron
7
949 900 Ft
879 900 Ft
Kedvezmény: 7
Megtakarítás 70 000 Ft
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Csúcskategória a gyakorlatban - V2.0 (12 µm)

Hőkamera okos szett:

InfiRay E6 Pro V2.0 hőkamera
Leitz-Hungaria logózott cipzáros erős vászon tok pánttal
Párnázott, széles, kényelmes vállpánt powerbank zsebbel, mely a mellékelt szemes csavarral a hőkamera állványmenetében rögzíthető - biztos védelem, azonnal kéznél van
Skross Reload 10 - 10.000 mAh-s powerbank két USB kimenettel 

Innovatív, kimagasló tulajdonságokkal és elképesztő képélességgel rendelkező segédeszköz az éjszakában.

Rendkívül nagy teljesítményű kereső hőkamera biztonságtechnikai, keresési, megfigyelő és nyomkövető célokra. Nagy hatékonysággal használható mentőalakulatok, polgárőrségek kezében akár eltűnt személyek felkutatására is. Látószöge és kimagasló hőérzékenysége révén határvédelmi célra is alkalmas, teljes sötétségben, akár fás, bokros, fedett területen is lehetővé téve nagyobb területek szemmel tartását, az illegális mozgás felderítését, lekövetését.

Fókuszáljon bármilyen közelre, vagy távolra, az Iray E6 PRO-val tökéletes élesség mellett figyelheti meg a célpontot. A rendkívül nagy felbontású szenzor és a kimagaslóan részletes kijelző miatt nem bújhat meg semmi a sötétben. Amikor a legmodernebb hőkamerák is a sötétben tapogatóznak, és korlátozott felbontásuk miatt nem detektálhatnak hőmérséklet különbséget, az E6 Pro V2.0 tulajdonosa akkor is ki fogja szúrni a legapróbb eltérést is akár kilométerekre, vagy a legapróbb eltérést a késő esti, vagy hajnali helyezkedéskor egy sűrűbb, bozótos, erdős rész peremén. Pontossága, részletessége mellett egyszerű, logikus és gyors kezelhetősége teszi nagyon átgondolt készülékké.

Rendkívüli hatékonysággal és biztonsággal használható cserkelés, után keresés és megfigyelés közben is. 1280x960 felbontású kijelzője a jelen technológia maximumát nyújtja felhasználójának. Az olcsóbb kategóriás hőkamerákkal összehasonlítva képe élménnyé teszi a megfigyelést. Manuális fókusza segítségével új távlatokat nyit az élesség beállíthatóságával. 3.0-szeres alapnagyítású objektívje eleve nagy távolságok pásztázására teszi alkalmassá. Az új 12 µm-es pixel méretű szenzor és az 50 mm-es fókusztávolságú objektív ezekre a legtávolabbi pontok megfigyelésére optimalizált, mely esetben az észlelési távolság egy autó esetében akár 4000 m feletti, emberalak esetében pedig 2597 m is lehet. Az azonosítási távolságok is magukért beszélnek. Remek felbontásának köszönhetően egy autó formája akár több mint 1100 m-ről, emberalak pedig több mint 500 m-ről egyértelműen azonosítható. A távolságbecslő funkció ennél a kategóriánál pedig már szinte magától értetődő. Az automata készenléti üzemmód révén a készülék 15 perc tétlenség - illetve az utolsó gombnyomás - után automatikus készenléti üzemmódba kapcsol, körülbelül 1 óra után pedig teljesen kikapcsol az akkumulátor kímélése érdekében.

Beépített 16 GB-os adattárának köszönhetően egy "személyben" testesít meg több eszközt. Lézer pointer segítségével lehet hasznos eszköz például kereső és mentőalakulatok munkájában.

A beépített Wifi-nek köszönhetően pillanatok alatt csatlakoztathatjuk Pc-nkhez, a V2.0 széria esetében már USB kábellel csatlakoztathatjuk a készüléket PC-hez, így azonnal a számítógépre kerülhetnek a kiválasztott fényképek és videók. "Live Video transmission" funkciója lehetővé teszi a rögzített videó azonnali megosztását. Emellett analóg RCA videó jel kivezetéssel is rendelkezik.

A letölthető alkalmazás neve InfiRay Outdoor.

Az 50 mm-es fókusztávolságú optikának és a 3.0-szoros alapnagyításnak köszönhetően szűkebb a látószög, így a nagy távolság nem akadály, a dioptria állítóval pedig bárki saját szeméhez állíthatja be a képet.

  • Nagyítási fokozatai: 2x, 4x, PIP képernyőn 8x
  • 1280x960 kijelző felbontás
  • 640x512 érzékelő felbontás
  • 12 µm pixelméretű érzékelő
  • 50 Hz képfrissítés
  • 50 mm-es fókusztávolságú optika
  • Beépített 16 GB memória
  • WiFi (* A WiFi funkció csak az akkumulátor kímélő mód kikapcsolása után aktiválódik!)
  • lézer pointer
Adatok
Cikkszám
IRAE6PROV2,lhset
Adat tárolás
beépített 16 GB-os adattároló
Alap nagyítás (x)
3
Állvány csatlakozás
1/4 coll
Csatlakozók
DC5V/2A(Mini USB)
Digitális zoom
2x, 4x
Dioptria kompenzáció
van
Egyéb tulajdonságok

Wifi (* A WiFi funkció csak az akkumulátor kímélő mód kikapcsolása után aktiválódik!), fotó, videókészítés, lézer pointer, szálkereszt, távolságmérő, forró pont kereső

PIP módban 8-szoros nagyítás!

Energiaellátás
beépített Li-ion, újratölthető
Észlelési távolság
Észlelés (m) emberalak 2597
Felépítés
Egyszemes kereső
Filmfelvétel
van
Gyártó
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia
3 év
Képfrissítés
50Hz
Kijelző
1280x960 LCD
Kijelző szín üzemmódok
fehér kiemelés, fekete, vörös, színes (túlszaturált), madarász
Látószög
8.8°x 7.0°
Legkisebb fókusztávolság (m)
3
Legkisebb nagyítás
3
Legnagyobb nagyítás
12
Méretek
185 x 65 x 64 mm
Működési / tárolási hőmérséklet
-20℃- +50℃ / -30℃- +60℃
Objektív
50 mm-es fókusztávolság
Régi cikkszám
IRAE6PROV2LHSET
Spektrális méréstartomány
8-14μm
Szenzor
640x512 nagy teljesítményű VOX detektor, 12 µm pixelméret, NETD <= 40 mK
Szín
fekete
Tartozékok
hőkamera, puhafalú tok, tápkábel, USB kábel, kimenő videó kábel, objektív védő kupak, csuklószíj, használati útmutató + logózott tok, powerbank zsebes nyakpánt, powerbank, szemes csavar
Támogatott fénykép felbontások
640x480
Támogatott videó felbontások
640x480
Tömeg (g)
520
Ütésállóság
1m-ről történő leejtésig
Vízállóság
IP67
Cikkszám
IRAE6PROV2LHSET
Videók