ThermTec Cyclops 670D hőkamera kereső

Cikkszám: 
THTCY670D
Hőszenzor NETD:
25 mK
Nagyítás tartomány (x):
2 – 24
Használati útmutató:
Hőszenzor:
640x512 12μm
Raktáron
1 549 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

A Cyclops sorozat kettős látómezővel

A "nagyágyú", a 670D változat 2-től akár 24-szeres nagyításig

A Cyclops D sorozat tagjai kiemelkedően jól és univerzálisan használható készülékek. A kamerák alapnagyításon 20/25/35 mm-es fókusztávval látnak a világra, ami mindegyikük esetében remek eligazodást és a terület jó átláthatóságát biztosítja.
A kamerák szűkebb állásában a fókusztávolság 40/50/70 mm-re emelkedik, ami már akár elképesztően részletes megfigyelést képes szavatolni. Ezek az értékek szerepelnek a kamerák nevében, hiszen ebben a kategóriában a létező legnagyobb tudást és észlelési távolságot fejezik ki a gyártók az elnevezésekkel. Az már csak hab a tortán, hogy ezek tudnak az elnevezésükön felül kisebb állásban "nagylátószöget" is, ami kiváló eligazodást biztosít.

Kimagasló szenzor érzékenység

Az F1.0-s optika és a NETD≤25mK érzékenységű szenzor együttese páratlan minőséget és a részletek csodálatos párosát biztosítja mindegyik kivitelben. A kijelző jól kiegyensúlyozott, nagy kontrasztú képe elképesztően informatív megjelenítést biztosít rendkívül széles felhasználási körben, mind rövid, mind pedig nagy távolságokon. A képfeldolgozó algoritmus egészen rossz időjárási körülményekkel is jól megbírkózik, így az eredmény szinte minden körülmények között ragyogó kép.

Precíz és nagy teljesítményű digitális zoom

A Thermtec nem enged a nagy teljesítményű digitális nagyításból. Az alapnagyításon felül az 1.0-6.0x HD zoom funkció gyönyörű részletekkel jutalmazza meg a felhasználót és a legvégső pontig törekszik a hű megjelenítésre.

Akár 12 óra üzemidő egy feltöltéssel

12 óra egy feltöltéssel? A megnövelt kapacitású akkumulátornak köszönhetően lehetséges. Nincs több elveszett pillanat a vadászat végén sem.

Joystick vezérelt irányítás

A logikusan és átgondoltan megtervezett joystick vezérlésnek köszönhetően mind a kezelés, mind pedig a menüfunkciók elérése rendkívüi mértékben felgyorsul és könnyebbé válik.

Intelligens távolságbecslés a mesterséges intelligencia segítségével

Egy szoftveres mélytanuló algoritmus segítségével a Cyclops-D keresők képesek a kijelzőn megjelenő objektumok, élőlények távolságának automatikus becslésére azok kontúrja alapján. Az új funkció segítségével a hőkamerák távolság meghatározása nagy mértékben lépett előre a pontosság irányába.

Nagy észlelési távolság

Az akár 70 mm-es !! fókusztávolság és a hőszenzor képfeldolgozási kapacitása miatt a Cyclops-D sorozat tagjai mind kiemelkedő észlelési és beazonosítási távolsággal büszkélkedhetnek. A 70 mm-es pl. akár 3500 méterről képes embert, de több mint 7000 méterről akár gépjárművet is detektálni - a legnagyobb sötétségben is.

1024x768 pixel felbontású OLED kijelző

A beépített OLED kijelző élénk, gyönyörűen kontúros és mégis selymes részleteket tár a felhasználó elé. Nincs akadálya a részletek tökéletes megfigyelésének.

Könnyű és kezes

A tudáshoz képest kis méret könnyen kezelhetővé teszi a sorozatot. A 70 mm-est pedig az abszolút kiteljesedett tudás teszi szerethetővé. Kedvelni fogod, bármerre is jársz vele.

Célpont körvonal mód

A körvonal mód egy új lehetőségként került kifejlesztésre a Thermtec szoftverében. Megkönnyíti a célpont és a hőforrás precíz követését, miközben nem fárasztja a szemet a téma erős és nagy felületű megvilágításával. A szemkímélő üzemmódok egy új és jól működő variációját kínálja.

Kétirányú Wi-Fi kapcsolat

A Cyclops-D sorozat támogatja a Wi-Fi és hotspot kapcsolatokat és valósidejű képátvitelt kínál.

Valósidejű APP értesítés

A “Smart Thermal” APP akár azonnali értesítést is tud küldeni, mikor a hőkamerával a felhasználó a környezetet pásztázza és lehetséges célpontot érzékel.

IP67 védettség

IP67-es védettségével a készülék már a hosszú évek biztonságos használatára készült. Tartósan védett erős esőzés, hó, füst, köd vagy nagyobb porterhelés esetén is.

Adatok
Adattárolás:
32 GB belső memória
Alap nagyítás (x):
2
Állvány csatlakozás:
van
Betekintési távolság:
40 mm
Csatlakozók:
USB-C töltő és analóg videó jelkimenetként
Digitális zoom:
1 - 6x folyamatos
Dioptria kompenzáció:
-5 - +5
Egyéb tulajdonságok:

AI (Mesterséges Inteligencia) támogatott távbecslő

WDR (nagy dinamika tartomány) mód, Objektum (hangsúlyozott) mód, forrópont követés, beépített WiFi, USB-s képátvitel számítógépre, analóg videó kábel valós idejű képátvitelre

GPS ; Hőkövetés; Kép a képben fukció

Energiaellátás:
beépített 2x18650 akku
Észlelési távolság:

Észlelés: 1800 m (emberalak); Azonosítás: 878 m (emberalak); 680 m (vaddisznó)

Felépítés:
Egyszemes kereső
Gyártó:
ThermTec
Gyártó által vállalt garancia:
3 év gyártói garancia a készülékre, 1 év az akkumulátorra
Képfrissítés:
50 Hz
Kijelző:
1024 x 768 pixel, 0.39 coll színes AMOLED
Kijelző szín üzemmódok:
6 féle
Kilépő pupilla:
6 mm
Látószög (°):
12.5°x10.0 / 6.3°x5.0°
Legkisebb nagyítás:
2
Legnagyobb nagyítás:
4
Méretek:
228 x 83 x 83 mm
Működési / tárolási hőmérséklet:
-20°- +50°C / -
Objektív:
35 mm F0.9 / 70 mm F1.0
Spektrális méréstartomány:
8 - 14 µm
Szenzor:
640x512 pixel 12 µm pixel méret
Szín:
fekete
Tartozékok:

hőkamera, csuklópánt, USB-C kábel, videó kábel, puhafalú tok, használati útmutató

Távolságmérő:
Mesterséges intelligencia
Tömeg (g):
600
Ütésállóság:
1 m magasról történő leejtésig
Üzemidő:
akár 12 óra
Vízállóság:
IP67
Terméktípus:
Hőkamera, Éjjellátó
Hőkamera felépítés:
Egyszemes kereső
Csomagajánlatok
Hasonló termékek
ThermTec Cyclops 670D hőkamera kereső
ThermTec Cyclops 670D hőkamera kereső
1 549 900 Ft