Információ: +36-1-485-0517

InfiRay Affo AL25 hőkamera
InfiRay Affo AL25 hőkamera
549 900 Ft

InfiRay Affo AL25 hőkamera

InfiRay Affo AL25 hőkamera
InfiRay Affo AL25 hőkamera
InfiRay Affo AL25 hőkamera
InfiRay Affo AL25 hőkamera
InfiRay Affo AL25 hőkamera

A vadászati célú használat szabályai ITT!

Hőszenzor
384x288 12µm
Vízszintes látószög (°)
10.5
Használati útmutató
Beszerzés
Beérkezés alatt
Raktáron
549 900 Ft
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük t.ájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Kíváncsi rá, milyen az, ha egy kameragyártó olyan kamerát dob piacra, ami egyszerű, gyönyörű képpel rendelkezik és azonnal leveszi a lábáról a felhasználót?

Az AFFO sorozat praktikus funkciókat kínál, beleértve a stadiometrikus távolságmérőt és a kép-a-képben funkciót. 

 

Az Affo sorozat az X-Eye sorozat jogutódjaként jelent meg. Az Infiray Affo AL25 hőkamerával még tisztább és részletgazdagabb képet, világosabb és részletesebb látómezőt és továbbfejlesztett forrópont követést kapunk. Az AL25 a szórók királya lesz. Kiváló látómezőt nyújt kis alapnagyítás mellett a kis fókusztávolságnak és a 384x288 pixeles érzékelőnek köszönhetően. A részletesség miatt azonban 400 méteren is informatív nagy testű vad esetén. A beépített 32 GB -os belső memória lehetővé teszi a kívánt pillanatok rögzítését, míg a Wifi modul segítségével okostelefonhoz vagy táblagéphez csatlakozhatunk, videót streamelhetünk vagy fájlokat küldhetünk át közvetlenül az eszközről, valamint frissíthetjük a hőkamera operációs rendszerét. A letölthető alkalmazás neve InfiRay Outdoor.

Továbbá az eszköz HDMI interfésszel rendelkezik, így közvetlenül csatlakoztatható HD képernyőhöz, laptophoz, stb. a kiváló minőségű megjelenítés érdekében.

5 színpalettával ellátott a hőkamera, a normál „fehér”, „fekete”, „vörös” és „színes” mellett kifejlesztettük a „meleg test kiemelés” palettát. Ezt kiválasztva a felhasználók könnyen megtalálhatják a célpontot a háttér és a cél közötti nagy kontraszt révén. Automatikusan nyomon követheti a látómező legforróbb pontját, ezáltal a célpont észlelése még gyorsabbá válik.

A tartós, merev műanyag lencsesapka nagyobb keménységgel és ütésállósággal rendelkezik, a szigetelésnek köszönhetően pedig korlátozottan vízálló.

A kamera erőssége azonban valóban az a meggyőző erő, amivel szinte azonnal otthonosan kezeljük minden körülmények között.

Adatok
Adat tárolás
32 GB belső memória
Csatlakozók
USB-C, HDMI
Dioptria kompenzáció
-3 - +1
Egyéb tulajdonságok
WI-FI, fénykép rögzítés
Észlelési távolság
Észlelés (m) emberalak: 1298
Felépítés
Egyszemes kereső
Gyártó
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia
3 év, az akkumulátorra 1 év
Képfrissítés
50Hz
Kijelző
640x400 OLED
Látószög
10.5°×7.9°
Méretek
174×60×60 mm
Működési / tárolási hőmérséklet
-10-+50℃ / -
Objektív
25 mm gyújtótávolság, manuális fókusz
Régi cikkszám
IRAAL25
Szenzor
384x288 pixel, 12 μm pixelméret, NETD <= 40 mK
Szín
szürke
Tömeg (g)
350
Üzemidő

akár 7.5 óra  (22°C)

Vízállóság
IP67
Terméktípus
Hőkamera, Éjjellátó
Cikkszám
IRAAL25