Információ: +36-1-485-0517

IRay-X-Eye-E3Plus-V2-hokamera-szett
InfiRay X-Eye E3 Plus V2.0 hőkamera okos szett (tok nyakpánt csavar powerbank 10Ah)
627 700 Ft
599 900 Ft

InfiRay X-Eye E3 Plus V2.0 hőkamera okos szett (tok nyakpánt csavar powerbank 10Ah)

IRay-X-Eye-E3Plus-V2-hokamera-szett
IRay-X-Eye-E3Plus-V2-hokamera-szett
IRay-X-Eye-E3Plus-V2-hokamera-szett
- okos szett kiegészítőkkel

- új változat megújult szenzorral

- 25 mm fókusztávolság, manuális fókusz

- 384x288 pixeles érzékelő12 µm-es pixelméret

- 2.5 - 10x nagyítás (2.5x optikai, 1 - 4x digitális)

- Észlelési távolság: - (autó), - (szarvas), 1298 m (emberalak)

- 10.5° látószög, NETD <= 40 mK

A vadászati célú használat szabályai ITT!
Raktáron
4
627 700 Ft
599 900 Ft
Kedvezmény: 4
Megtakarítás 27 800 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Olvassa el a vadasz-blog.hu tesztjét itt!

Megérkezett a V2.0 változat, 12 µm-es pixelmérettel, nagyobb nagyítással, lényegesen kisebb energiafogyasztással

Hőkamera okos szett:

InfiRay E3 Plus V2.0 hőkamera
Leitz-Hungaria logózott cipzáros erős vászon tok pánttal
Párnázott, széles, kényelmes vállpánt powerbank zsebbel, mely a mellékelt szemes csavarral a hőkamera állványmenetében rögzíthető - biztos védelem, azonnal kéznél van
10.000 mAh-s powerbank két USB kimenettel 

Az új InfiRay X-Eye E3 Plus V2.0 Lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését bármely napszakban. Ezek a kis, egy kézzel is könnyen használható kamerák kristálytiszta képet adnak még teljes sötétségben is. Kiválóan használhatóak vadászatok során cserkelésre, utánakeresésre és állatok megfigyelésére. A vadászati célú felhasználáson kívül rendkívül nagy hatékonysággal alkalmazhatóak biztonságtechnikai célokra, mentési és keresési feladatokra.

Az 1280x960 pixel felbontású LCD kijelzőn jól észrevehető és rendkívül részletesen megfigyelhető bármilyen állati és az emberi test által kibocsátott hőforrás. Az 50 Hz-es képfrissítés folyamatos, teljes mértékben akadásmentes képet biztosít. Egy különleges intelligens algoritmus csökkenti a képzajt és még könnyebben felismerhetővé teszi a hőforrásokat.  A 25 mm-es fókusztávolságú objektívnek és 384x288 pixel felbontású 12 µm-es érzékelőnek köszönhetően közepesen széles a látómező, jól használható vegyes távolságokon. A manuális fókusz segítségével mindig tűélesre állítható a kép.

Használata rendkívül egyszerű. Ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben a felhasználó másik keze szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével az egyszerű menü könnyen vezérelhető. Pár másodperc alatt bekapcsol, így szükség esetén azonnal használatra kész. A főkapcsoló rövid megnyomásával készenléti állapotba helyezhető, amiből azonnal hadra fogható. Az automata készenléti üzemmód révén a készülék 15 perc tétlenség - illetve az utolsó gombnyomás - után automatikus készenléti üzemmódba kapcsol, körülbelül 1 óra után pedig teljesen kikapcsol az akkumulátor kímélése érdekében. A felhasználó választhat automatikus és manuális kalibráció közt is. Vízálló, ezért bármilyen időjárási körülmények között  megállja a helyét.

 

A 2x-es és 4x-es digitális nagyítás segítségével a részletek könnyebben megfigyelhetővé válnak. Fekete kiemelés, fehér kiemelés, piros kiemelés és pseudo üzemmód segíti a felhasználót a különböző terep és hőmérsékleti viszonyok között a feladatnak megfelelő optimális érzékelésben. A Bird (madár) üzemmód rendkívül sötét képpel vigyáz a felhasználó szemére, ahol csak aktív  hőforrás esetén jelenik meg a képen a megfigyelés tárgya. Innen célszerű az épp optimális állásba váltani a kiszemelt céltárgy, vad, személy, vagy - biztonsági szolgálat esetén - objektum részletes megfigyeléséhez. A készüléket LED segédfénnyel szerelték fel, ami igény esetén elemlámpaként funkcionál. Beépített Wifi jeladó és egy mobiltelefonos alkalmazás telepítésével a látott kép Android és IOS eszközökre is továbbítható (Infiray Outdoor applikáció) és az alkalmazás telefonos kezelőfelületén keresztül a kamera belső memóriájába rögzíthető.

beépített 16 Gb-os memóriára álló és mozgóképek is rögzíthetőek. Egyszerűen, egy gombbal kezelhető a fotó és videó készítés funkció. Az elkészült képek és videók számítógépes adatkapcsolattal, USB kábelen keresztül tölthetők át a kameráról PC tárhelyre. Egyszerre akár 4 mobil eszköz is csatlakoztatható Wifi-n a hőkamerához.

Hasznos funkció a beépített távolságbecslő is, melynek segítségével a készülék kijelzőjén megfigyelt ember, vagy vad magasságát tetőtől talpig két gombbal kijelölve a becsült távolságot azonnal láthatjuk.

beépített akkumulátorral akár 7 órán keresztül folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. Standby üzemmód segítségével a kijelző kikapcsolható, majd egy gombnyomással azonnal újra bekapcsolható. Nem kell bajlódni a lemerült elemek cseréjével. A készülék USB töltőkábel segítségével számítógépről, vagy bármilyen mobil telefonos adapter segítségével 230 V-os hálózati csatlakozóról tölthető. A készülékhez mellékelt videó kábel segítségével az eszköz által látott kép külső képrögzítő egységgel is felvehető.

Az InfiRay készülékek már sok vadász és biztonsági személyzet kezében bizonyították rátermettségüket, alkalmasságukat és megbízhatóságukat. Az egyszerű használat és az általuk nyújtott lenyűgöző képminőség pedig továbbra is sok hívet szerez az X-Eye sorozat 2. generációjának. 

* A WiFi funkció csak az akkumulátor kímélő mód kikapcsolása után aktiválódik!

Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül!

Adatok
Gyártó
InfiRay
Objektív rendszer
25 mm-es gyújtótávolság, manuális fókusz
Szenzor
VOX hűtetlen FPA detektor 384x288, 12 µm, NETD<= 50 mK, NETD <= 40 mK
Cikkszám
IRAE3PlusV2lhset
Energiaellátás
beépített Li-ion, újratölthető
Kijelző
1280x960 LCOS
Jótállás
Gyártó által vállalt garancia: 3 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
Méretek
181 x 65 x 64 mm
Csatlakozók
DC5V/2A(Mini USB)
Működési / tárolási hőmérséklet
-20℃- +50℃ / -30℃- +60℃
Dioptria kompenzáció
állítható
Egyéb tulajdonságok
<p>NETD<= 50mk@30℃;<br /> Live video WiFi-n keresztül (akku kímélő üzemmód kikapcsolása esetén aktív);<br /> lézer pointer tartozék;<br /> fénykép és videó rögzítés;<br /> PIP funkció<br /> távolságbecslő funkció</p>
Adat tárolás
16 GB beépített memória
Állvány csatlakozás
1/4 coll
Filmfelvétel
van
Ütésállóság
1 m-ről történő leejtésig
Vízállóság
IP66
Spektrális méréstartomány
8-14μm
Digitális zoom
2x / 4x
Kijelző szín üzemmódok
Forró fekete, Forró fehér, Forró vörös, Vas, Színes (túl szaturált)
Képfrissítés
50 Hz
Üzemidő
akár 7 óra
Látószög
10.5° x 7.9°
Alap nagyítás
2,5
Tömeg
450
Legkisebb fókusztávolság
1
Legkisebb nagyítás
2.5
Legnagyobb nagyítás
10
Szín
fekete
Felépítés
Egyszemes kereső
Vízszintes látószög
10,5 °
Észlelési távolság
Észlelés (m) emberalak 1298
Egyéb tulajdonságok 2

NETD<= 50mk@30℃;
Live video WiFi-n keresztül (akku kímélő üzemmód kikapcsolása esetén aktív);
lézer pointer tartozék;
fénykép és videó rögzítés;
PIP funkció
távolságbecslő funkció

Tartozékok

hőkamera, puhafalú tok, tápkábel, USB kábel, kimenő videó analóg kábel, objektív védő kupak, csuklószíj, használati útmutató + logózott tok, powerbank, nyakpánt, szemes csavar

Cikkszám
IRAE3PLUSV2LHSET
Kiegészítő termékek