Leica Calonox 2 View LRF hőkamera távolságmérővel

Cikkszám: 
50512

Várható érkezés: 2024 január

Hőszenzor NETD:
40 mK
Nagyítás tartomány (x):
2,5 – 10
Vízszintes látószög (°):
10.3
Hőszenzor:
640x480 12μm
Rendelhető
2 222 900 Ft
Részletek

Calonox 2 View LRF

Calonox 2 integrált lézeres távolságmérővel

A Leica Calonox 2 View LRF hőkamera kereső valódi mércét jelent a design és a funkció tekintetében. A Németországban tervezett és gyártott Leica Calonox 2 View LRF teljesen integrált lézeres távolságmérőjével akár 1200 méterig képes pontos távolságmérésre. Ezzel a tudással egyértelműen a biztonságos és etikus vadászatra összpontosítva tervezték.

 

Lenyűgöző megfigyelések optimálisan definiált színtérrel

A vadászok és természetmegfigyelők természetes, éles, nagy kontrasztú képekre számíthatnak a kiváló minőségű LYNRED érzékelőnek és a Leica által továbbfejlesztett feldolgozószoftvernek (LIO™ - Leica Image Optimization) köszönhetően. A 60 Hertzes mintavételi frekvenciával a készülék kijelzője egyenletes, dinamikus megjelenítést biztosít, így a megfigyelő nem marad le egyetlen részletről sem. Hasonlóképpen az elkészült videofelvételek is rendkívül élénkek, dinamikusak, élettel teltek.

 

Fotó/videó Live View funkcióval

Négy szem többet lát, mint kettő: A Leica 2Hunt alkalmazással vezeték nélküli kapcsolat létesíthető a hőkamera és egy okostelefon vagy tablet között. A fotó/videó funkció vezérlésén túl a Live View funkció lehetővé teszi, hogy vadászat vagy vadon élő állatok megfigyelése, illetve eltűnt személyek keresése során egy második személy egyidejűleg kövesse azt, amit a megfigyelő lát a Leica Calonox 2 View LRF-en keresztül. A második személy így extra támogatást nyújthat akár nappal, akár éjszaka.

Éles és nagy kontrasztú képek

Az európai LYNRED kiváló minőségű hőszenzorával a Leica Calonox 2 View LRF a vadászok és természetmegfigyelők számára a legkorszerűbb választás. Az érzékelő mérete 640x480 pixel, a pixelméret 12 µm. Ez garantálja a kontrasztban és részletekben gazdag, éles képet. Ráadásul a Leica hőkamerák szoftveres képfrissítéssel rendelkeznek. Ez csendes és azonnali újrakalibrálást tesz lehetővé - a kép pillanatnyi megakadása nélkül.

 

Optimális betekintési kényelem

A nagyméretű mikro-OLED kijelző (1280 x 960 képpont) Leica kamerától elvárhatóan ragyogó képélességet és kiemelkedő képalkotási teljesítményt kínál. A pixelbinning kellemes, torzításmentes megfigyelést biztosít, a fényérzékenyebb optikának köszönhetően kevesebb képzajjal. A nagy látómezővel rendelkező 42 mm-es objektív optimális, tovább fejlesztett betekintési kényelmet, a környezet kiváló áttekintését és gyors célmeghatározást biztosít.

A bekapcsolás pillanatok alatt történik - javítva az azonnali hadrafoghatóságot.

4x digitális zoom a kiváló részletfelismerésért

A 2,5-szeres optikai alapnagyítással és az akár 4-szeres digitális zoommal a szabványos 1,8 méter magasságú objektumok akár 2210 méterről is egyértelműen megtalálhatók. A nagy biztonságú felismerés 770 méteren, a megbízható, precíz azonosítás pedig ugyanekkora méret esetén 390 méteren lehetséges.

Egyedi beállítások lehetségesek

Az új Calonox 2 kiegészítéseként a Leica 2Hunt alkalmazás a Leica jellegzetes dizájnjával mostantól ingyenesen elérhető okostelefonokra és táblagépekre. A hőkamera és a mobileszköz gyorsan és egyszerűen összekapcsolható Wi-Fi-n vagy Bluetooth-on keresztül. Ezután a különböző kamerabeállítások egyszerűen, közvetlenül az alkalmazásban vezérelhetők és állíthatók. A készülék által rögzített képek és videók az alkalmazáson keresztül is megtekinthetőek és letölthetőek. A Calonox 2 View készülékek megjelenésével az első frissítéssel egy Live View funkciót is hozzáadunk, amely lehetővé teszi a képek megosztását barátainkkal és más eszközökkel, a videófelvétel elindítását és leállítását, valamint a képek rögzítését - mindezt mobileszközön, az alkalmazás segítségével.

Adatok
Adapter kompatibilitás:
M42 x 0.75
Adattárolás:
32 GB
Alap nagyítás (x):
2.5
Anyaghasználat:
<!HTML KOD><p class="tw-data-text tw-text-large tw-ta" data-placeholder="Translation" id="tw-target-text" dir="ltr"><span class="Y2IQFc" lang="hu">üvegszál erősítésű műanyag</span></p>
Csatlakozók:
USB-C
Digitális zoom:
1x/2x/3x/4x
Dioptria kompenzáció:
+/- 4 dpt
Egyéb tulajdonságok:

Leica2Hunt applikáció
WiFi és Bluetooth

Energiaellátás:
beépített akku 3500 mAh
Észlelési távolság :

Észlelési távolság: 2210 m (1.7x0.5 m) ;
Felismerési távolság: 770 m (1.7x0.5 m) ;
Azonosítási távolság: 390 m (1.7x0.5 m)

Filmfelvétel:
van
Gáztöltés:
nitrogén
Gyártó:
Leica
Gyártó által vállalt garancia:
3 év
Képfrissítés:
60 Hz
Kijelző:
1280x960 px OLED, 0.49", aktív terület 0.35"
Kijelző szín üzemmódok:
fekete kiemelés, fehér kiemelés, piros kiemelés, pseudo
Látómező (m):
18 x 13.5 m / 100 m
Látószög (°):
10.3° x 7.7°
Legkisebb nagyítás:
2.5
Legnagyobb nagyítás:
10
Méretek:
139x110x61 mm
Működési / tárolási hőmérséklet:
-20 °C to 50 °C/ -
Objektív:
42 mm fókusztávolság, F1.1
Szenzor:
640x480 pixeles Vox szenzor, 12 µm pixelméret, NETD < 40 mK
Szín:
fekete
Tartozékok:

hőkamera, gyöngyvászon tok, töltőkábel, objektív tisztító kendő

Tömeg (g):
650
Üzemidő:

5-6 óra

Videokimenet:
h.264 kódolás USB-C
Vízállóság:
IP 67, nitrogén töltés
Terméktípus:
Hőkamera, Éjjellátó
Hőkamera felépítés:
Egyszemes kereső
Csomagajánlatok
Hasonló termékek
Leica Calonox 2 View LRF  hőkamera távolságmérővel
Leica Calonox 2 View LRF hőkamera távolságmérővel
2 222 900 Ft