Információ: +36-1-485-0517

InfiRay X-Eye E3 Max V2.0 hőkamera okos szett (tok nyakpánt csavar powerbank 10Ah)
InfiRay X-Eye E3 Max V2.0 hőkamera okos szett (tok nyakpánt csavar powerbank 10Ah)
774 990 Ft
724 900 Ft

InfiRay X-Eye E3 Max V2.0 hőkamera okos szett (tok nyakpánt csavar powerbank 10Ah)

InfiRay X-Eye E3 Max V2.0 hőkamera okos szett (tok nyakpánt csavar powerbank 10Ah)
InfiRay X-Eye E3 Max V2.0 hőkamera okos szett (tok nyakpánt csavar powerbank 10Ah)
InfiRay X-Eye E3 Max V2.0 hőkamera okos szett (tok nyakpánt csavar powerbank 10Ah)
InfiRay X-Eye E3 Max V2.0 hőkamera okos szett (tok nyakpánt csavar powerbank 10Ah)
Hőszenzor
384x288 12µm
Vízszintes látószög (°)
7.5
Használati útmutató
Raktáron
6
774 990 Ft
724 900 Ft
Kedvezmény: 6
Megtakarítás 50 090 Ft
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Megérkezett a V2.0 változat, 12 µm-es pixelmérettel, nagyobb nagyítással, lényegesen kisebb energiafogyasztással

Hőkamera okos szett:

InfiRay E3 Max V2.0 hőkamera
Leitz-Hungaria logózott cipzáros erős vászon tok pánttal
Párnázott, széles, kényelmes vállpánt powerbank zsebbel, mely a mellékelt szemes csavarral a hőkamera állványmenetében rögzíthető - biztos védelem, azonnal kéznél van
10.000 mAh-s powerbank két USB kimenettel 

Lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését bármely napszakban. Ezek a kis, egy kézzel is könnyen használható kamerák kristálytiszta képet adnak még teljes sötétségben is. Kiválóan használhatóak vadászatok során cserkelésre, utánakeresésre és állatok megfigyelésére. A vadászati célú felhasználáson kívül rendkívül nagy hatékonysággal alkalmazhatóak biztonságtechnikai célokra, mentési és keresési feladatokra.

Az 1280x960 pixel felbontású LCOS kijelzőn jól észrevehető és rendkívül részletesen megfigyelhető bármilyen állati és az emberi test által kibocsátott hőforrás. Az 50 Hz-es képfrissítés folyamatos, teljes mértékben akadásmentes képet biztosít. Egy különleges intelligens algoritmus csökkenti a képzajt és még könnyebben felismerhetővé teszi a hőforrásokat.  A 35 mm-es fókusztávolságú objektívnek és 384x288 pixel felbontású 12 µm-es érzékelőnek köszönhetően a nagy távolság sem akadály. A manuális fókusz segítségével pedig bármely távolságban lévő tárgy tűélesen látszik.  

Használata rendkívül egyszerű. Ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben a felhasználó másik keze szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével az egyszerű menü könnyen vezérelhető. Pár másodperc alatt bekapcsol, így szükség esetén azonnal használatra kész. A főkapcsoló rövid megnyomásával készenléti állapotba helyezhető, amiből azonnal hadra fogható. Az automata készenléti üzemmód révén a készülék 15 perc tétlenség - illetve az utolsó gombnyomás - után automatikus készenléti üzemmódba kapcsol, körülbelül 1 óra után pedig teljesen kikapcsol az akkumulátor kímélése érdekében. A felhasználó választhat automatikus és manuális kalibráció közt is. Vízálló, ezért bármilyen időjárási körülmények között  megállja a helyét.

 

A 2x-es és 4x-es digitális nagyítás segítségével a részletek könnyebben megfigyelhetővé válnak. Fekete kiemelés, fehér kiemelés, piros kiemelés és pseudo üzemmód segíti a felhasználót a különböző terep és hőmérsékleti viszonyok között a feladatnak megfelelő optimális érzékelésben. Beépített lézer pointer is gyarapítja a hasznos tulajdonságok sorát. Beépített Wifi jeladó és egy mobiltelefonos alkalmazás telepítésével a látott kép Android és IOS eszközökre is továbbítható (InfiRay Outdoor applikáció) és az alkalmazás telefonos kezelőfelületén keresztül a kamera belső memóriájába rögzíthető. Az elkészült képek és videók USB kábel segítségével tölthetők át a kameráról PC tárhelyre. Egyszerre akár 4 mobil eszköz is csatlakoztatható Wifi-n a hőkamerához.

A beépített 16 Gb-os memóriára álló és mozgóképek is rögzíthetőek.

Hasznos funkció a beépített távolságbecslő is, melynek segítségével a készülék kijelzőjén megfigyelt ember, vagy vad magasságát tetőtől talpig két gombbal kijelölve a becsült távolságot azonnal láthatjuk.

beépített akkumulátorral az új fejlesztésű, kisebb energia igényű szenzorral akár 7 órán keresztül folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. Standby üzemmód segítségével a kijelző kikapcsolható, majd egy gombnyomással azonnal újra bekapcsolható. Nem kell bajlódni a lemerült elemek cseréjével. A készülék USB töltőkábel segítségével számítógépről, vagy bármilyen mobil telefonos adapter segítségével 230 V-os hálózati csatlakozóról tölthető. A készülékhez mellékelt videó kábel segítségével az eszköz által látott kép külső képrögzítő egységgel is felvehető.

Az InfiRay készülékek már sok vadász és biztonsági személyzet kezében bizonyították rátermettségüket, alkalmasságukat és megbízhatóságukat. Az egyszerű használat és az általuk nyújtott lenyűgöző képminőség pedig továbbra is sok hívet szerez az X-Eye sorozat 2. generációjának. 

* A WiFi funkció csak az akkumulátor kímélő mód kikapcsolása után aktiválódik!

Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül!

Adatok
Cikkszám
IRAE3MaxV2lhset
Adat tárolás
16 GB beépített memória
Alap nagyítás (x)
3,5
Állvány csatlakozás
1/4 coll
Csatlakozók
DC5V/2A(Mini USB)
Digitális zoom
2x / 4x
Dioptria kompenzáció
van
Egyéb tulajdonságok
NETD: <=40mk@30℃;
Live video WiFi-n keresztül (* A WiFi funkció csak az akkumulátor kímélő mód kikapcsolása után aktiválódik!);
lézer pointer tartozék;
PIP funkció
távolságbecslő funkció
 
Energiaellátás
beépített Li-ion, újratölthető
Észlelési távolság
Észlelés (m) emberalak 1818
Felépítés
Egyszemes kereső
Filmfelvétel
van
Gyártó
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia
3 év
Képfrissítés
50 Hz
Kijelző
1280x960
Kijelző szín üzemmódok
Forró fekete, Forró fehér, Forró vörös, Vas, Színes (túl szaturált)
Látószög
7.5° x 5.7°
Legkisebb fókusztávolság (m)
1
Legkisebb nagyítás
3.5
Legnagyobb nagyítás
14
Méretek
186 x 65 x 64 mm
Működési / tárolási hőmérséklet
-20℃- +50℃ / -30℃- +60℃
Objektív
35 mm-es gyújtótávolság, manuális fókusztávolság
Régi cikkszám
IRAE3MAXV2LHSET
Spektrális méréstartomány
8-14μm
Szenzor
VOX hűtetlen FPA detektor 384x288, pixel méret 12 μm, NETD <= 40 mK
Szín
fekete
Tartozékok

hőkamera, puhafalú tok, tápkábel, USB kábel, kimenő videó kábel, objektív védő kupak, csuklószíj, használati útmutató + logózott tok, powerbank, nyakpánt csavarral.

Tömeg (g)
450
Ütésállóság
1m-ről történő leejtésig
Vízállóság
IP66
Terméktípus
Hőkamera, Éjjellátó
Cikkszám
IRAE3MAXV2LHSET
Videók