InfiRay Saim SCP19 Wifi hőkamera céltávcső akku szettel
InfiRay Saim SCP19 Wifi hőkamera céltávcső akku szettel
424 900 Ft

InfiRay Saim SCP19 Wifi hőkamera céltávcső akku szettel

InfiRay Saim SCP19 Wifi hőkamera céltávcső akku szettel
InfiRay Saim SCP19 Wifi hőkamera céltávcső akku szettel
Céltávcső frontlencse átmérő
19 mm
Céltávcső nagyítás tartomány
2.3 - 4.6x
Hőszenzor
256x192 12μm
Hőszenzor NETD
50 mK
Nagyítás tartomány (x)
2,3 – 4,6
Vízszintes látószög (°)
9.2
Vízszintes látószög (°)
9.2
Használati útmutató
Céltávcső frontlencse átmérő
19 mm
Hőszenzor
256x192 12μm
Raktáron
424 900 Ft
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Magyarországon és az EU országaiban a célzásra alkalmas éjjellátó és hőkamera termékek, de különösen a céltávcső termékek kereskedelme, birtoklása, valamint (pl. vadászati célú) használata korlátozott, esetenként tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Ismerje meg a Saim hőkamera céltávcsöveket!

A Saim hőkamera céltávcső családot a könnyű szállíthatóság és kezelhetőség jegyében tervezték. Ergonomikus formaterve és kitűnő képminősége teszi rendkívül hatékony társsá az éjszakai megfigyelések során, még esős és ködös időjárás esetén is.

Páratlan képminőség

A belépő modell 256x192 pixel méretű érzékelője és a Matrix III TM processzor gondos, összehangolt munkája a felhasználás során a mindig tűéles kép lehetőségét kínálja. A 25 Hz-es frissítés és a nagy felbontás folyamatos, mozgalmas képi világot tár a felhasználó elé, mely élménydús megfigyelést garantál. A kontraszt állítás automatikus, a céltávcső a kép hierarchia erősítésével segíti elő a célpont gyorsabb megtalálását. Az 1280x960 pixeles kijelző méret jelenleg a legjobbak között van. A tökéletes élesség beállítása 4 előre elmentett profil segítségével gyorsmenüből kezelhető.

A részletek minél alaposabb megfigyelése a beépített PIP (kép a képben) funkció segítségével tovább fokozható akár célra tartás közben is emelt nagyítási fokozaton, miközben a képernyő többi részén a jobb eligazodás érdekében az eredeti területet tarthatja szemmel a felhasználó. A beépített 4 féle színmód meggyőzően informál a legkülönbözőbb élethelyzetekben és látási viszonyok között is.

Az SCP19 19 mm-es fókusztávolságú objektívje és szenzora révén egy emberalakot akár 986 m-es távolságból is képes észlelni. Az optikai nagyítás 2.3-szeres, ami a 2-szeres digitális nagyítás révén 4.6-szorosig növelhető.

 

 

Felhasználóbarát kezelőfelület

A Saim hőkamera céltávcső megalkotásának kezdő lépéseinél a mérnökök az egyszerű és gyors kezelhetőséget tűzték ki célul. Teljes mértékben ikonos menürendszer, könnyen értelmezhető piktogramok, a legördülő menük esetében pedig átlátszóság segíti a felhasználót, hogy a terület szemmel tartása ne ütközzön akadályba a beállítások módosítása során sem. A mindössze három darab kezelőgomb közül minden menüpontban egyértelmű a belépés / kilépés, illetve le / fel funkciók használata.

 

Kompakt méret, magas fokú ellenállóképesség

Az ésszerű ház kialakítás, a kompakt kivitel és a pehelysúly mind-mind a kényelmesebb használhatóság alapjai. A masszív akkumulátor ház két darab CR123-as elemnek, vagy két darab RCR123-as akkumulátornak biztosít vízálló helyet. A szett két garnitúra (4 db) RCR123 akkumulátort és 1 db két öblös töltőt tartalmaz. A használat során akár a 8 óra üzemidő is elérhető. A Saim széria hőkamera céltávcsövei akár 1000 G-ig kivételes lövésállóságról tesznek tanúbizonyságot. A készülék USB-C aljzattal rendelkezik.

 

Ultra tiszta üzemmód

A menürendszerből elérhető "Ultraclear" mód segítségével a céltávcső az előnytelen látási viszonyok, mint pl. sűrű köd, vagy eső közbeni tájékozódást segíti elő az érzékenység növelésével és a legapróbb részletek kiemelésével.

 

Beépített Wifi és 16 Gb memória

Az SCT19 Wifi 16 GB-os memóriát kapott, amely lehetővé teszi a videó és képrögzítést. A belső memóriába mentett videó- és fotófájlok Wifi kapcsolaton keresztül átvihetők okostelefonjára. A termék wifi hotspotja négy eszköz egyidejű csatlakoztatását teszi lehetővé.

 

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

Az 1996. évi LV. törvény 37/A. § (1) bekezdés 11. pontja szerint tiltott eszköznek minősülnek az elektronikus képnagyítóból vagy képátalakítóból álló, éjszakai lövésre alkalmas célzóeszközök. Ezen eszközöket csak olyan vadászterületen használhatja a vadász vadászata során, amelyen a vadászatra jogosult külön kérelmére a vadászati hatóság ezt engedélyezte, ott is kizárólag a törvényben engedélyezett vadfajokra.

Adatok
Cikkszám
IRASCP19WCS
Adattárolás
-
Alap nagyítás (x)
2,3
Csatlakozók
USB-C
Digitális zoom
2x
Dioptria kompenzáció
-5 - +5 dpt
Egyéb tulajdonságok

Videokimenet
16 Gb beépített memória (kb 20.000 kép)

Energiaellátás
CR123 x 2
Észlelési távolság
emberalak (1.7 x 0.5 m): 986 m
Frontlencse átmérő
19 mm
Gyártó
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia
3 év általános garancia a készülékre, 10 év a szenzorra, 2 év az akkumulátorra
Képfrissítés
25 Hz
Kijelző
1280x960 LCOS
Kijelző szín üzemmódok
négyféle
Látószög (°)
9.2°x6.9°
Legkisebb fókusztávolság (m)
1
Legkisebb nagyítás
2.3
Legnagyobb nagyítás
4.6
Lövésállóság
1000 G
Méretek
150 x 60 x 60 mm
Objektív
19 mm fókusztávolság F1.0
Régi cikkszám
IRASCP19WCS
Szenzor
256x192 pixel, 12 µm pixelméret; 25 Hz; NETD: <= 50 mK
Szín
fekete
Tartozékok
hőkamera céltávcső, 1 db Picatinny szerelék, 2 garnitúra (4 db) RCR123 akkumulátor és 1 db két öblös töltő
Tömeg (g)
370
Üzemidő
akár 8 óra
Terméktípus
Hőkamera, Éjjellátó
Céltávcső nagyítás tartomány
2.3 - 4.6x
Cikkszám
IRASCP19WCS