InfiRay Hybrid HYL50W 384 hőkamera céltávcső és előtét
InfiRay Hybrid HYL50W 384 hőkamera céltávcső és előtét
1 549 900 Ft

InfiRay Hybrid HYL50W 384 hőkamera céltávcső és előtét

InfiRay Hybrid HYL50W 384 hőkamera céltávcső és előtét
InfiRay Hybrid HYL50W 384 hőkamera céltávcső és előtét
InfiRay Hybrid HYL50W 384 hőkamera céltávcső és előtét
InfiRay Hybrid HYL50W 384 hőkamera céltávcső és előtét
InfiRay Hybrid HYL50W 384 hőkamera céltávcső és előtét
InfiRay Hybrid HYL50W 384 hőkamera céltávcső és előtét
InfiRay Hybrid HYL50W 384 hőkamera céltávcső és előtét
Hőszenzor NETD
25 mK
Nagyítás tartomány (x)
3,1 – 24,8
Céltávcső frontlencse átmérő
50 mm
Hőszenzor
384x288 17µm
Raktáron
1 549 900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Magyarországon és az EU országaiban a célzásra alkalmas éjjellátó és hőkamera termékek, de különösen a céltávcső termékek kereskedelme, birtoklása, valamint (pl. vadászati célú) használata korlátozott, esetenként tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

A vadászati célú használat szabályai ITT!

Ismerje meg az InfiRay Hybrid HYL50W hőkamera céltávcső előtétet / hőkamera céltávcsövet 90 Hz képfrissítéssel!

 

A Hybrid hőkamera előtét / hőkamera céltávcső sorozat egy igazi multifunkcionális, bővíthető termék család. Az előtétként és hőkamera céltávcsőként is használható újdonság cserélhető akkumulátorral rendelkezik és opcionálisan lézeres távmérővel szerelhető fel. Ergonomikus formaterve, kitűnő képminősége és 90 Hz-es képfrissítése ezt a terméket is piacvezetővé teszi egy olyan nem elhanyagolható területen, mint a reakcióidő, a gyorsan mozgó vad dinamikus megjelenítése, a követhetőség és a precizitás. Rendkívül hatékony társsá teszi különösen éjszakai megfigyelések során, még esős és ködös időjárás esetén is. A készülék nyújtotta fejlett képkorrekció és a továbbfejlesztett kép optimalizáló rendszer az említett frissítési sebességgel újszerű dinamikájú és egyben szemet pihentető képélményt garantál a kategóriában.

A készülék ultra érzékeny 384x288 pixel felbontású hőszenzorral rendelkezik, mely területen az InfiRay már sokat bizonyított az elmúlt években. Egyben sok szempontból igazi referenciává vált. Itt azonban az igazi kincs a végletekig tökéletesített folyamatosság és természetes dinamika, amit eddig nem várhattunk el a digitális céltávcsövektől.

Ezen túlmenően a beépített OLED kijelző is a határokat súrolja a maga 2560x1920 pixeles felbontásával és önmagában már a méretével is. Rendkívül komfortos betekintést garantál.

Opcionális lézeres távmérővel és a tartozék BDC szálkereszt vezérléssel valódi ballisztikai számításokra, ajánlásokra képes a szoftver, míg az ebben a kategóriában lassan már kötelező WiFi modul applikáción keresztüli vezérlést és képmegosztást kínál. Opcionálisan Bluetooth távirányító is elérhető lesz az előtétként való kényelmes vezérléshez.

 

 

A 64 GB-os belső memória révén lehetőségek tárháza nyílik meg. Fotók és videók sora rögzíthető manuálisan, emellett lehetőség van folyamatos fotó készítésre, késleltetett fotó készítésre, míg mostantól választható az elsütésre automatikusan aktiválódó videó is, mindezek hangrögzítéssel.

A kép a képben és halott pixel korrekció már alapvető ebben a kategóriában, míg a digitális iránytű továbbra is remek eligazodást kínál ismeretlen terepen.

 

A kezelhetőség már sokszor bizonyított. Határozottan - akár kesztyűben is jól érezhetően - működő és mégis finoman mozgó forgótárcsás kapcsoló, mely rövid és hosszú lenyomásokkal is operál - így azonnal elérhetővé tesz számtalan funkciót.

 

Az akkumulátor a már egy ideje jól teljesítő, szabvány InfiRay beépíthető akkumulátor, mely könnyen és gyorsan cserélhető a terepen is, és gyorsan tölthető a USB-C csatlakozón keresztül a készülékházban.

 

Az előtét mód sajátos módon érhető el a Hybrid esetében. Itt nem adapter rögzíti azt a nappali céltávcsövön, hanem a fegyveren lévő meghosszabbított sínre rögzíthető - így tengelybe állítva a nappali optikával. Mindent egybevetve nagy teher esik le a felhasználó válláról, aki az előtét mobilitása, illetve a fix rögzítésű céltávcső vélt nagyobb precizitása közül kellett, hogy válasszon mindeddig. A belövés menü és a tárolható belövések mostantól szabad kezet és maximális rugalmasságot nyújtanak.

 

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

Az 1996. évi LV. törvény 37/A. § (1) bekezdés 11. pontja szerint tiltott eszköznek minősülnek az elektronikus képnagyítóból vagy képátalakítóból álló, éjszakai lövésre alkalmas célzóeszközök. Ezen eszközöket csak olyan vadászterületen használhatja a vadász vadászata során, amelyen a vadászatra jogosult külön kérelmére a vadászati hatóság ezt engedélyezte, ott is kizárólag a törvényben engedélyezett vadfajokra.

Adatok
Adattárolás
64 GB beépített memória
Alap nagyítás (x)
3.1
Anyaghasználat
<!HTML KOD><p>Magnézium-alumínium ötvözet</p>
Betekintési távolság
25mm-60mm
Csatlakozók
USB-C
Digitális zoom
1x, 2x, 4x, 8x
Dioptria kompenzáció
-4 - +2 dpt
Egyéb tulajdonságok

Wifi; InfiRay Outdoor applikáció; kép és video felvétel; hang rögzítés

Energiaellátás
cserélhető akkumulátor 3.7 V, 4400 mAh
Gyártó
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia
5 év általános garancia a készülékre
Képfrissítés
90 Hz
Kijelző
2560*1920 AMOLED
Kijelző szín üzemmódok
White-hot, black-hot, red-hot, iron-red, rainbow, and&nbsp;outline
Látószög (°)
7.5° × 5.6°
Legkisebb fókusztávolság (m)
5 m
Legkisebb nagyítás
3.1
Legnagyobb nagyítás
24.8
Lövésállóság
1200 G / 16.000x, .375 vagy 9.3x64
Méretek
280×77×76 mm
Működési / tárolási hőmérséklet
-20℃-+50℃/ -
Objektív
50 mm fókusztávolság F1.0
Szenzor
384×288 pixel, 17 µm pixelméret; NETD: <= 25mK
Szín
fekete
Tartozékok
hőkamera céltávcső, tok, rezgés csillapító szerelék, 2 db IBP-1 akkumulátor, IBC-1 akku töltő, adatkábel, tisztító kendő.
Tömeg (g)
853
Üzemidő

akár 12 óra

Vízállóság
IP67
Terméktípus
Hőkamera, Éjjellátó
Céltávcső nagyítás tartomány
3.1x - 24.8x
Cikkszám
IRAHYL50W
Videók