InfiRay Finder FH35R V2 LRF hőkamera távolságmérővel - vitrin példány

Cikkszám: 
IRAFH35RV2V

Vitrin példány

Távolságmérés: 800 méterig

Hőszenzor NETD:
20 mK
Nagyítás tartomány (x):
2 – 8
Használati útmutató :
Hőszenzor:
640x512 12μm
Raktáron
831 200 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Megérkezett az új FINDER II V2

NETD<=20mK-el!

 

Az InfiRay Finder FH35R V2 hőkamera elődje volt a legtartósabban ár-értékarány és képminőség győztes kamera a piacon a 640-es szenzorral ellátott kamerák közt. Már az előd csúcstechnológiás fejlesztései - mint digitális iránytű, mozgás érzékelő, vagy az akár 800 méterig remekül használható lézeres távmérő* (nem távolságbecslő!) - is új ligába léptették a kereső hőkamera fogalmát. A Finder FH35R V2 mindenre rádob egy lapáttal. Az újdonság lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését (valójában a piacvezető 20 mK-es hőérzékenységével minden eddiginél többet) és rendkívül látványossá teszi azok megfigyelését bármely napszakban és a legszélsőségesebb időjárási körülmények közt is. Az új, rendkívül kompakt méretű hőkamera család egy kézzel is könnyen használható kamerái kristálytiszta képet adnak - köszönhetően a számtalan beállítási lehetőségnek. Kiválóan használhatóak vadászatok során cserkelésre, utánakeresésre és állatok megfigyelésére. A vadászati célú felhasználáson kívül rendkívül nagy hatékonysággal alkalmazhatóak biztonságtechnikai célokra, mentési és keresési feladatokra.

Az FH35R V2 akár 1800 méteres érzékelési hatótávolsággal is büszkélkedhet teljes sötétségben.

A fejlesztők célja az eredeti Finder II esetében az volt, hogy megtalálják az ideális kompromisszumot a lehető legkisebb házba építhető legnagyobb tudás és a kényelmes használhatóság között. A jól eltalált felületi bordázás, a jó fogás és a kiváló anyagminőség új élmény lesz minden felhasználónak.

Az 1024x768 pixel felbontású AMOLED kijelzőn jól észrevehető és rendkívül részletesen megfigyelhető bármilyen állati és az emberi test által kibocsátott hőforrás. Az 50 Hz-es képfrissítés folyamatos, teljes mértékben akadásmentes képet biztosít. Egy különleges intelligens algoritmus csökkenti a képzajt és még könnyebben felismerhetővé teszi a hőforrásokat. A Finder FH35 V2 képe menüből sokrétűen finomítható. Már az elődmodell esetében megszűnt a digitális nagyítás során tapasztalható pixelesedés, minőségromlás. A 35 mm-es fókusztávolságú objektívnek és 640x512 pixel felbontású 12 µm-es érzékelőnek köszönhetően sokféle felhasználási módhoz optimális a látómező, kézzelfoghatóan új szintre lépett az érzékenység. A manuális fókusz segítségével mindig tűélesre állítható a kép.

A Finder FH35R V2 már F35/0.9-es objektívvel rendelkezik, mely röviden sokkal több fényt enged be a szenzorra. Az eredmény még hőkamera esetében is zajmentesebb és részletgazdagabb kép!

 

A hőkamera használata rendkívül egyszerű. Új, ergonomikus és még jobb felületkezelésű házának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben a felhasználó másik keze szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével a többlépcsős menü könnyen vezérelhető. Ezeket a gombokat a fejlesztők nagy mértékben módosították a még könnyebb használhatóság és határozott nyomáspont miatt. A bekapcsoláshoz szükséges idő rövidebbé vált, így szükség esetén azonnal használatra kész. A főkapcsoló rövid megnyomásával készenléti állapotba helyezhető, amiből azonnal hadra fogható. A felhasználó választhat automatikus és manuális kalibráció közt is. Csepp- és porálló, ezért bármilyen időjárási körülmények között  megállja a helyét.

 

 

A kétlépcsős menürendszer optimális felépítésű. Gyorsmenüből, rövid gombnyomásokkal érhetőek el a megfigyelés során gyakran használt beállítások a kép, szín, fényerő, és képrögzítés funkciók, míg a főmenüben kereső hőkamerához képest eddig nem látott módon szabható személyre a kamera. A 1.5x-es, 2x-es, 2.5x-es, 3x-os, 3.5x-es és 4x-es digitális nagyítás segítségével a részletek könnyebben megfigyelhetővé válnak és - ami lényeges - alig romlanak, illetve pixelesednek. Fekete kiemelés, fehér kiemelés, piros kiemelés és pseudo (színes) üzemmód segíti a felhasználót a különböző terep és hőmérsékleti viszonyok között a feladatnak megfelelő optimális érzékelésben. Beépített Wifi jeladó és egy mobiltelefonos alkalmazás telepítésével a látott kép Android és IOS eszközökre is továbbítható, és az alkalmazás telefonos kezelőfelületén keresztül a telefon belső memóriájába rögzíthető / másolható.

Fontos újdonság, hogy a készülék szoftvere az applikáción keresztül mindig napra készen tartható. 

beépített 32 GB-os memóriára álló és mozgóképek is rögzíthetőek. Egyszerűen, alap képernyőről egy gombbal kezelhető a fotó és videó készítés funkció. Megjelent a videó közbeni fénykép rögzítés funkció is. Ami jelentős újdonság az új hőkamera család esetében, hogy USB-C csatlakozóval számítógépre kötve az az eszközt azonnal háttértárnak ismeri fel, így a megfelelő dátummal ellátott almappák között lényegesen egyszerűbbé vált a keresés.

Az új funkciók számtalan helyzetben bizonyulhatnak hasznosnak. A beépített lézeres távolságmérő akár 800 méterig szinte méter pontossággal tudatja a megfigyelt objektum helyzetét, de nagytestű vad helyzete is pontosan mérhető egy fokkal kisebb távolságokon. A digitális iránytű is értékes hozzáadott információ lehet a terepen.

 

cserélhető akkumulátorral akár 5 órán keresztül folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. Ebből az akkumulátorból 2 db áll rendelkezésre, így összesen 10 óra üzemidő áll rendelkezésre. Standby üzemmód segítségével a kijelző kikapcsolható, majd egy gombnyomással azonnal újra bekapcsolható. Automata kikapcsolás funkció is beállítható. Nem kell bajlódni a lemerült elemek cseréjével. A készülék USB - USB-C töltőkábel segítségével számítógépről, vagy bármilyen mobil telefonos adapter segítségével 230 V-os hálózati csatlakozóról tölthető.

* A WiFi funkció csak az akkumulátor kímélő mód kikapcsolása után aktiválódik!

* A lézeres távmérő nem minden esetben van bekalibrálva a gyártási folyamat során. Erre szolgál egy rejtett menüpont a készülékben, mellyel a távmérés a használati útmutató alapján pontosan beállítható.

Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül!

Adatok
Adattárolás:
32 GB beépített memória
Alap nagyítás (x):
2
Digitális zoom:
1.5x / 2x / 2.5x / 3x / 3.5x / 4x
Dioptria kompenzáció:
-5 - +5
Egyéb tulajdonságok:

fénykép és videó rögzítés; Wifi; PIP ; Digitális iránytű; Mikrofon

Energiaellátás:
IBP-2 cserélhető Li-ion, újratölthető (2 db tartozék)
Észlelési távolság :

Észlelés:

emberalak (1.7 x 0.5 m): 1800 m

Filmfelvétel:
van
Gyártó:
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia:
3 év általános garancia a készülékre, 10 év a szenzorra, 2 év az akkumulátorra
Képfrissítés:
50 Hz
Kijelző:
1024x768 OLED színes
Kijelző szín üzemmódok:
Forró fekete, Forró fehér, Forró vörös
Látószög (°):
10.5 × 7.9
Legkisebb fókusztávolság (m):
1
Legkisebb nagyítás:
2
Legnagyobb nagyítás:
8
Méretek:
160 × 90 × 50
Működési / tárolási hőmérséklet:
-20℃- +50℃ / --20℃- +50℃
Nagyítás:
2 - 8x
Objektív:
35 mm-es gyújtótávolság, manuális fókusz F0.9 !!
Szenzor:
640x512, 12 µm-es pixelméret, NETD <=20 mK
Szín:
fekete
Tartozékok:

Hőkamera; táska; USB-kábel; HDMI kábel; 2db  IBP-2 akkumulátor ; IBC-2 akkumulátortöltő; Kéz- és nyakpánt; tisztítókendő

Tömeg (g):
400
Ütésállóság:
1m-ről történő leejtésig
Üzemidő:
akár 5 óra x 2 (2 db tartozék akkumulátorral) = 10 óra
Vízállóság:
IP67
Terméktípus:
Hőkamera, Éjjellátó
Hőkamera felépítés:
Egyszemes kereső
Csomagajánlatok
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Videók

Hasonló termékek
InfiRay Finder FH35R V2 LRF hőkamera távolságmérővel - vitrin példány
InfiRay Finder FH35R V2 LRF hőkamera távolságmérővel - vitrin példány
831 200 Ft