6

InfiRay Eye III EH35 hőkamera

Cikkszám: 
IRAEH35

Olvad el a vadász-blog cikket ITT!

Hőszenzor NETD:
25 mK
Nagyítás tartomány (x):
2 – 8
Használati útmutató :
Hőszenzor:
640x512 12μm
Kifutott
849 900 Ft 
799 900 Ft
Megtakarítás 50 000 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Az új nagy dobás az InfiRay-től

Eye III EH35

Minőségérzet helyett minőség, a kor színvonalán álló kamera helyett: elképesztő átgondoltság. Az új EIII EH35 lehetővé teszi a legkisebb hőforrások részletgazdag észlelését és megfigyelését bármely napszakban.

Az X-Eye sorozattal az InfiRay megteremtette magának a jogot, hogy hiteles innovátorként és a piac iramát diktáló gyártóként rukkoljon elő úgy termékekkel, hogy az igazán esemény számba menjen. Maga a kamera egy óriási karakter - mind formáját, mind tudását illetően.

Az Eye III sorozat nagy szenzoros, EH35 tagja kristálytiszta képet, lenyűgöző részletgazdagságot nyújt teljes sötétségben és - ami általában nehezebb - fényes nappal, lényegesen magasabb környezeti hőmérséklet mellett is. Kiválóan használható vadászatok során cserkelésre, utánkeresésre és állatok megfigyelésére. A vadászati célú felhasználáson kívül rendkívül nagy hatékonysággal alkalmazhatóak biztonságtechnikai célokra, mentési és keresési feladatokra.

A teljesen új, fizikálisan is megdöbbentő méretű 1440x1080 pixel felbontású HD AMOLED kijelzőn jól észrevehető és rendkívül részletesen figyelhető meg bármely gépi, állati és  emberi test által kibocsátott hőforrás. Az 50 Hz-es képfrissítés folyamatos, teljes mértékben akadásmentes képet biztosít. Egy különleges intelligens algoritmus csökkenti a képzajt és még könnyebben felismerhetővé teszi a hőforrásokat.  A 35 mm-es fókusztávolságú objektívnek és 640x512 pixel felbontású 12 µm-es érzékelőnek köszönhetően az Eye III EH35 elsősorban nagy távolságon, Alföldön, vagy tágas, nyitott tájakon érzi otthon magát. Akár 1800 m-ről észlel emberi test nagyságú hőkibocsátást. A manuális fókusz segítségével pedig bármely távolságban lévő tárgy tűélesen látszik. Az új, 25 mK érzékenységű szenzor minden eddiginél parádésabb látványt ígér... 

Használata rendkívül egyszerű. Ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben a felhasználó másik keze szabadon marad. A kézre álló, finoman működtethető gombok segítségével az egyszerű menü könnyen vezérelhető. Pillanatok alatt bekapcsol a mágneses objektív takaró nyitása után (ez aktiválja), így szükség esetén azonnal használatra kész. A fedél visszahajtásával a készülék lekapcsol. A felhasználó választhat automatikus és manuális kalibráció közt is. Vízálló (IP67), ezért bármilyen időjárási körülmények között megállja a helyét.

 

Fekete kiemelés, fehér kiemelés, piros kiemelés és pseudo üzemmód segíti a felhasználót a különböző terep és hőmérsékleti viszonyok között a feladatnak megfelelő optimális érzékelésben.  Beépített Wifi jeladó és egy mobiltelefonos alkalmazás telepítésével a látott kép Android és IOS eszközökre is továbbítható (InfiRay Outdoor applikáció) és az alkalmazás telefonos kezelőfelületén keresztül a kamera belső memóriájába rögzíthető. Az elkészült képek és videók WiFi - FTP kapcsolattal, vagy egyszerűbben USB kábel segítségével tölthetők át a kameráról PC tárhelyre. Egyszerre akár 4 mobil eszköz is csatlakoztatható Wifi-n a hőkamerához.

A beépített 32 Gb-os memóriára álló és mozgóképek is rögzíthetőek.

beépített akkumulátorral az új fejlesztésű, kisebb energia igényű szenzorral akár 8 órán keresztül folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. Standby üzemmód segítségével a kijelző kikapcsolható, majd egy gombnyomással azonnal újra bekapcsolható. Nem kell bajlódni a lemerült elemek cseréjével. A készülék mágneses USB-C töltőkábel segítségével számítógépről, vagy bármilyen mobil telefonos adapter segítségével 230 V-os hálózati csatlakozóról tölthető.

Az InfiRay készülékek már sok vadász és biztonsági személyzet kezében bizonyították rátermettségüket, alkalmasságukat és megbízhatóságukat. Az egyszerű használat és az általuk nyújtott lenyűgöző képminőség pedig továbbra is sok hívet szerez az új Eye III generációnak.

 

Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül!

Adatok
Adattárolás:
32 GB -ig memória
Alap nagyítás (x):
2
Betekintési távolság:
20 mm
Csatlakozók:
USB-C
Dioptria kompenzáció:
-3 - +6
Egyéb tulajdonságok:
  • Kép a képben funkció
  • WIFI támogatás , InfiRay Outdoor APP
  • Fotó/Videó/Mikrofon/32GB/iránytű
Energiaellátás:
beépített Li-ion akku, 4200mAh/3.6V
Észlelési távolság :

1800m (emberalak)

Filmfelvétel:
van
Gyártó:
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia:
3 év általános garancia a készülékre, 10 év a szenzorra, 2 év az akkumulátorra
Képfrissítés:
50 Hz
Kijelző:
1440x1080 AMOLED
Kilépő pupilla:
6 mm
Látószög (°):
12.5° x 10.0°
Méretek:
54x54x200 mm
Mikrofon:
van, felvételhez ki-, vagy bekapcsolható
Működési / tárolási hőmérséklet:
-20 - +50 / -
Objektív:
35 mm
Szenzor:
VOX hűtetlen FPA detektor 640x512, pixel méret 12 μm, NETD <= 25 mK
Szín:
fekete
Tartozékok:

Adapter,USB kábel ,Hordtáska, Nyak- és csuklópánt, tisztító kendő

Távolságmérő:
Távolságbecslő
Tömeg (g):
480
Üzemidő:
akár 8 óra
Vízállóság:
IP67
Terméktípus:
Hőkamera, Éjjellátó
EAN kód:
6973202305409
Hőkamera felépítés:
Egyszemes kereső
Csomagajánlatok
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Videók
Hasonló termékek