Információ: +36-1-485-0517

InfiRay Affo AL19 hőkamera
InfiRay Affo AL19 hőkamera
474 900 Ft

InfiRay Affo AL19 hőkamera

InfiRay Affo AL19 hőkamera
InfiRay Affo AL19 hőkamera
InfiRay Affo AL19 hőkamera
InfiRay Affo AL19 hőkamera
InfiRay Affo AL19 hőkamera
Hőszenzor
384x288 12µm
Nagyítás tartomány (x)
1 – 4
Vízszintes látószög (°)
13.8
Használati útmutató
Raktáron
474 900 Ft
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük t.ájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

A rövid szórók lenyűgöző részletességgel

Kíváncsi rá, milyen az, ha egy kameragyártó olyan kamerát dob piacra, ami egyszerű, gyönyörű képpel rendelkezik és azonnal leveszi a lábáról a felhasználót?

Az AFFO sorozat praktikus funkciókat kínál, beleértve a stadiometrikus távolságmérőt és a kép-a-képben funkciót. 

 

Az Affo sorozat az X-Eye sorozat jogutódjaként jelent meg. Az Infiray Affo AL19 hőkamerával még tisztább és részletgazdagabb képet, világosabb és részletesebb látómezőt és továbbfejlesztett forrópont követést kapunk. Az AL19 a szórók királya lesz. Kiváló látómezőt nyújt kis alapnagyítás mellett a kis fókusztávolságnak és a 384x288 pixeles érzékelőnek köszönhetően. A részletesség miatt azonban 400 méteren is informatív nagy testű vad esetén. A beépített 32 GB -os belső memória lehetővé teszi a kívánt pillanatok rögzítését, míg a Wifi modul segítségével okostelefonhoz vagy táblagéphez csatlakozhatunk, videót streamelhetünk vagy fájlokat küldhetünk át közvetlenül az eszközről, valamint frissíthetjük a hőkamera operációs rendszerét. A letölthető alkalmazás neve InfiRay Outdoor.

Továbbá az eszköz HDMI interfésszel rendelkezik, így közvetlenül csatlakoztatható HD képernyőhöz, laptophoz, stb. a kiváló minőségű megjelenítés érdekében.

5 színpalettával ellátott a hőkamera, a normál „fehér”, „fekete”, „vörös” és „színes” mellett kifejlesztettük a „meleg test kiemelés” palettát. Ezt kiválasztva a felhasználók könnyen megtalálhatják a célpontot a háttér és a cél közötti nagy kontraszt révén. Automatikusan nyomon követheti a látómező legforróbb pontját, ezáltal a célpont észlelése még gyorsabbá válik.

A tartós, merev műanyag lencsesapka nagyobb keménységgel és ütésállósággal rendelkezik, a szigetelésnek köszönhetően pedig korlátozottan vízálló.

A kamera erőssége azonban valóban az a meggyőző erő, amivel szinte azonnal otthonosan kezeljük minden körülmények között.

 

Adatok
Adat tárolás
32 GB belső memória
Alap nagyítás (x)
1,0
Csatlakozók
USB-C, HDMI
Dioptria kompenzáció
-3 - +1
Egyéb tulajdonságok
WI-FI, fénykép rögzítés
Észlelési távolság
Észlelés (m) emberalak: 986
Felépítés
Egyszemes kereső
Gyártó
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia
3 év, az akkumulátorra 1 év
Képfrissítés
50Hz
Kijelző
640x400 OLED
Látószög
13.8°×10.4°
Méretek
174×60×60 mm
Működési / tárolási hőmérséklet
-10-+50℃ / -
Objektív
19 mm gyújtótávolság
Régi cikkszám
IRAAL19
Szenzor
384x288 pixel, 12 μm pixelméret, NETD <= 40 mK
Szín
szürke
Tartozékok

hőkamera, puhafalú tok, csuklópánt, töltő kábel

Tömeg (g)
350
Üzemidő

akár 7.5 óra  (22°C)

Vízállóság
IP67
Cikkszám
IRAAL19