Hírek

Teszt: Infiray EYE III E3 Max hőkamera – a trendteremtő

2022.12.06 15:29
Teszt: Infiray EYE III E3 Max hőkamera – a trendteremtő

Elkezdték megújítani a népszerű Infiray X-EYE hőkameracsaládot (E3 és E6 néven ismeretesek). A név egyszerűsödött, az AFFO, Cabin, Finder és Zoom modellek mellett, ezt a szériát egyszerűen csak EYE-nak hívják mostantól. A “felvagányosított” EYE III első tagja az Infi legnépszerűbb modelljének utóda, az új E3 Max, melyet pár hete már tesztelek. Lássuk mire jutottam vele.

szerző: vadász-blog

Külcsín

Ahogy a külsőből egyértelműen látszik, az EYE III teljesen megújult. Nem csak kívül, hanem belsőleg is, de a külcsín a legszembetűnőbb. Véleményem szerint legmenőbben kinéző hőkamera kereső, ami kapható. Profi ipari designerek alkották, futurisztikus forma, az okulárnál olyan áttört, pirosra dekorált dioptriaállító gyűrűvel, ami leginkább egy hajtóműre emlékeztet a Star Warsból.

Ám a kamera további elemei is eltérnek a megszokottól. A működtetésére mindössze két kezelőszervet szántak, így az pofonegyszerű, intuitív és praktikus még egy hideg téli lesvadászaton is, vastag kesztyűben. Ezekről bővebben a működés szekcióban szólok.

 

Tovább a teljes cikkhez...