Hírek

Két slágergyanús kereső az Infiraytől

2022.09.13 11:01
Két slágergyanús kereső az Infiraytől

Megérkezett a hazai piacra az Infiray X-Eye E3 Max harmadik generációja, illetve a közepes szenzorfelbontású Zoom. Mindkettő egyedülálló termék a maga kategóriájában, vagy épp egyenesen kategóriateremtő.

Forrás: Vadász-blog

Infiray E3 Max V3.0

A harmadik X-Eye generáció már egy éve hogy bemutatkozott a nagyfelbontású E6 szériában. Itt a blogon az 50mm-es X-Eye E6 Pro V3 került górcső alá. Sokan várták már, hogy a V3.0 számozás megjelenjen a 384x288pixeles E3 szériában is végre. Itt az idő, elsőként az nyílt terepekre szánt, nagy nagyítású, E3 Max újult meg. Az E6-okból kiindulva, a várakozásoknak megfelelően annyiban különbözik az E3 Max V2.0-tól, hogy kontrasztosabb, szemnek kellemesebb 1024x768px OLED kijelzőt kapott, továbbá a szenzor a piac legjobbjai közé sorolható 25mK NETD érzékenységű lett. Ez utóbbival a E3 Max az egyik legjobban teljesítő kamera lesz a piacon mostoha időjárási körülmények közt.

Minden más maradt a régi, annyi, hogy az OLED kijelző egy hangyányival kisebb, mint a régebbi LCD-k, ezért az optikai alapnagyítás 3.5x-ről 3.4x-esre változott. A 7.5°-os látószöggel és az 1818 méteres észlelési távolsággal az E3 Max V3.0 továbbra is egy nyílt terepre való kamera, vagy esetleg olyanoknak jó még, akik gyakrabban vadásznak nyílt mezőgazdasági területen, mint fedett, tagolt terepen, erdőben.

 

Tovább a teljes cikkhez...