Hírek

Infiray E6 PRO V3 – Távolságbajnok újratöltve

2021.10.07 10:34
Infiray E6 PRO V3 – Távolságbajnok újratöltve

Egy ideje már a boltokban az Infiray csúcskeresőjének 3. generációja, bár lassan trónfosztás is lesz, hiszen a Zoom modell még erre is rátesz egy lapáttal. De addig is, lássuk mit tud a ma már rendkívül kedvező áron kapható X-Eye E6 Pro V3.

Forrás:vadász-blog

Mondhatnád kedves Olvasó, hogy az 1 millió Forintos ár nem épp nevezhető kedvezőnek, de mihez képest? Pontosan egy éve írtam meg az E6 Pro V2.0 tesztjét, akkor még a “csupasz” kamera 1.15 millió Ft-ba került. Most meg szettben (tok, nyakpánt, powerbank) adják az új verzióját 999.900 Ft-ért, vagyis egy a réginél jobb kamera kerül közel 200ezer Ft-tal kevesebbe.

Miután ennyire rövid idő telt el a két cikk között, olyan nagyon nem is mennék bele a részletekbe, hiszen a V2.0 után V3-as modellt én inkább nevezném amolyan V2.5-nek. A kamera küllemét tekintve semmit sem változott, ugyanaz a ház, ugyanaz az 50mm F/1.2 objektív (igen, az 50mm-es verzió már sajnos nem F/1.0, mint a kisebbek, máskülönben túl nagy méretű lenne a frontlencse), és ugyanaz a kezelőfelület és menü jellemzi, mint amit az elődnél megismerhettünk. Ez továbbra is egy nagyon ergonomikus, jól bevált és könnyen kezelhető design. Jöttek már itt cifrább, kompaktabb kamerák is, mint például a Cabin széria, vagy a Finder, mindegyiknek meg van a maga előnye, de hogy egyik sem ilyen kényelmes, és egyszerű forma, mint ezek az X-Eye modellek, annyi szent.

Ezúttal tehát a különbségekről beszélnék, ami a V3-as modell(eke)t jellemzi. Mert az bár nem sok, de annál jelentősebb!

Hőképek az E6 Pro V3-mal (suta a kocsi mellett pár méterre)

Tovább a teljes cikkhez...