Hitelkalkulátor
Részletek

A példaképen szereplő adapter egy Guide TA435 hőkamera előtét csatlakozását ábrázolja. Újabb készülékeknél, ahol weboldalunk nem említ előtét oldali részt, általában az előtét már rendelkezik a középső ábrán látható M52 x 0,75-ös menettel. Ezekben az esetekben elég a kengyel megvásárlása, de adódhatnak olyan termékek is, pl. bizonyos Pulsar termékek, melyeknél az előtét oldali rész pl. bajonett záras a menet ellentétes oldalán. Ilyen esetekben a szükséges tartozékok a termék alatt találhatóak megjelölve.

A szorító adapter csak hőkamera oldali megfelelő M52 x 0,75 menetre csatlakoztatható. A céltávcső frontlencséjének külső tubus átmérőjéhez valót kell megvásárolni.

Támpontként a következő táblázat adatait veheti alapul, mely kattintásra nyílik meg:

Rusan adapter / kengyel méretek céltávcső típusok szerint

A táblázatban névsorrendben láthatóak a különböző márkájú céltávcsövek. A függőleges oszlopokban láthatóak a lehetséges külső átmérők. A céltávcső neve mögött az első oszlopban a frontlencse átmérője van feltüntetve, míg a második oszlop a külső tubus átmérőjét mutatja ugyanazon a ponton. A zöld cellák ezt a második értéket erősítik meg, így a választandó méretű szorító kengyelt. Ezt a méretválasztóból kiválasztva, az adatot tolómérővel ellenőrizve kiválaszthatjuk a megfelelő adaptert.

A középső képen szereplő adapter nem tartozéka a terméknek, megfelelő készülék esetén külön megvásárolandó. 

Adatok
Cikkszám:
RUSARM5259
Adapter kompatibilitás:
M52 x 0,75 menet
Gyártó:
Rusan
Gyártó által vállalt garancia:
10 év
Régi cikkszám:
RUSARM52-59
Tömeg (g):
0
Változat:
Többféle
Választható adapter átmérő:
59
Terméktípus:
Hőkamera, Éjjellátó
Csomagajánlatok
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hasonló termékek
Rusan szerelék / adapter 59mm
Rusan szerelék / adapter 59mm
59 900 Ft