InfiRay Holo HL25 hőkamera reflex irányzék
InfiRay Holo HL25 hőkamera reflex irányzék
1 968.17 EUR

InfiRay Holo HL25 hőkamera reflex irányzék

InfiRay Holo HL25 hőkamera reflex irányzék
InfiRay Holo HL25 hőkamera reflex irányzék
Riflescope magnification
1x
Thermal sensor
384x288 12µm
In stock
1 968.17 EUR
We recommend the following product(s) as accessories
Details

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

A Holo sorozat megújult, kiforrott, nagyteljesítményű HL25 változatával az InfiRay egy közvetlen betekintésű, multifunkcionális hőkamera reflex irányzék sorozatot kínál a felhasználók részére, melynek tagjai az InfiRay legújabb generációs szenzoraival felszerelve kiváló képi élményt nyújtva diktálják a tempót a digitális reflex irányzékok között.

HL25 - 384 x 288 pixeles szenzorral, felhasználóbarát kezelőfelülettel

A nagy modell kisebb látószögével a középtávú megfigyelések bajnoka. 1299 méteres észlelési távolságával (1.7 x 1.2 m) a kiváló felbontású AMOLED kijelzőnek köszönhetően remek beazonosítást tesz lehetővé.

A készülék összes funkcióját mindössze egy öt irányban mozgatható gomb vezérli, ezáltal a kezelhetőség könnyű és gyors.

A Holo szériát úgy tervezték, hogy a felhasználó a red-dot élmény minden előnyét kiaknázhassa. A gyorsan mozgó célpontok követése ezzel a hőkamera irányzékkal válik teljesen magától értetődővé. Miközben egyik szemünk a célon, a másikkal tökéletes a tájékozódás. Az AMOLED kijelző minősége és látószöge valóban nem hagy kívánni valót maga után. Az ésszerű elrendezés, a kompakt strukturális felépítés és a felhasználóbarát kezelőfelület az ergonomikus tervezéssel karöltve mind-mind a minél komfortosabb használat építőkövei a Holo széria esetében.

A készülék bekapcsolása mindössze 3 másodpercet vesz igénybe, ami rendkívül energia hatékonnyá teszi a munkaterületen, emellett pillanatok alatt újra aktívvá tehető a legfontosabb pillanatban. Az alacsony energia felhasználás miatt azonban biztosan nem kell aggódnia a felhasználónak, hogy a technika a legváratlanabb helyzetben hagyja cserben. A kényelmes kezelhetőség miatt a Holo széria egy gyorsoldású szerelékkel van felszerelve, ami könnyen oldható, vagy újra rögzíthető Picatinny síneken. Mindemellett a készülék oldalán egy rövid Picatinny sín is található, mely további lehetőségeket rejt magában.

 

A HL25 már lézer pointerrel kerül forgalomba, beépített PIP funkciója segítségével a célpont felett látható annak 2-szeres nagyítású képe is a pontosabb célzáshoz. Távolságbecslő is rendelkezésre áll a felhasználó részére. A frontlencse manuális fókusszal rendelkezik, amely rendkívül precízen és finoman kezelhető. A 32 GB-os belső memóriának köszönhetően 768x576-os felbontású fényképeket és videókat rögzít, melyek minősége, remegésmentessége egészen új nívót képvisel.

Az olyan extrák, mint mozgásérzékelő és iránytű már csak hab a tortán...

 

A termék 1 db 18500 akkumulátorral kerül forgalomba.

 

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Info
Data storage
32 Gb beépített memória
Energy supply
18500 3,7V
Detection distance '>
1.7 x 1.2 m: 1299 m
File format
.jpg 768x576, .mp4 768x576
Manufacturer
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia
3 év, az akkumulátorra 1 év
Image repetition frequency
50 Hz
Display
800x600 AMOLED, 2.6''
Field of view
10.5° × 7.9°
Least magnification
1
Utmost magnification
8
Sizes
66 x 90 x 88 mm
Lens
25 mm
Old article number
IRAHL13CS
Sensor
384x288 pixel, 12 µm pixelméret, 50 Hz NETD <= 40 mK
Color
black
In the box
Holo HL25, USB-C kábel, tisztító kendő
Weight (g)
500
Operating time

akár 5 óra

Water resistance
IP67
Világítópont opciók
többféle alakú és színű szálkereszt
Article No.
IRAHL25