Infiray CL42 Model 2023 hőkamera előtét akkumulátor szettel

Cikkszám: 
IRACL422023CS
Hőszenzor NETD:
25 mK
Használati útmutató:
Hőszenzor:
384x288 17µm
Raktáron
564 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Itt az InfiRay CL42 Model 2023 hőkamera előtét NETD <= 25 mK hőérzékenységgel

Az InfiRay Clip CL42 Model 2023 a sokak által ismert multifunkciós infravörös hőkamera 2023-as, mindenben jobbá varázsolt változata. Fix okulár oldali menettel. A fejlesztők a precízebb belövés tartás érdekében alakították át az okulár oldalt, így már nem egy fix nagyítású 2,9x-es lencse jár hozzá, hanem a készülék szoftveresen állítható át előtétből kereső funkcióba. Ilyenkor megváltozik a menü, az 1x alapnagyítás pedig 1,6x-re módosul, ami ebben az állásban digitális akár 6,4x-ig növelhető.

A képen szereplő okulár nem tartozék, opcionálisan megvásárolható ITT

Az új ház kialakítással és stabilabb rögzíthetőséggel rendkívül megbízható előtétként funkcionál, csakúgy, mint az előd nagytestvér, a CH50 V2.0 tette ugyanezt, de ebben a felhasználásban a Clip C sorozat már rendkívül sokat bizonyított. Extrém kompakt, extra könnyű, rendkívül masszív kivitelű. Okulár gumi külön vásárolható hozzá, így egy filléres alkatrésszel akár 1,6 - 6,4x keresőként használható a készülék, ami kiváló megjelenítést garantál az új Amoled kijelzővel. Amint azt a hőkameráknál megszokhattuk, képalkotó technológiája révén - az éjjellátó készülékektől eltérően - nem  igényel külső fényforrást, működését pedig az erős fényhatások sem befolyásolják negatívan.

Éjszaka, vagy kedvezőtlen körülmények között is kiválóan használható fűvel, bozóttal, faágakkal fedett objektumok megfigyelésére is még esős, ködös, szmogos körülmények között is. Széles felhasználási körébe tartozik a megfigyelés, tájékozódás, a kutatási és mentési tevékenység. 

 

 

Rendkívül nagy szilárdságú házát a legkeményebb felhasználási körülmények figyelembevételével tervezték. Kompakt mérete és súlya céltávcső előtétként praktikusan használhatóvá teszi. A nappali céltávcsövünket egy pillanat alatt átalakíthatjuk hőkamera céltávcsővé.
Az InfiRay hőkamerák szenzorát, kijelzőjét, a látott képet ismerve egyedülálló élményt nyújt használat közben. Az új 25 mK-es verzió tényleg mindent megmutat rendkívüli érzékenységével. Ez a felbontás és képminőség még soha nem volt ennyire elérhető. Az elektronikus iránytű, dőlésszögmérő és gyorsulásmérő mellett még számtalan valóban hasznos tulajdonság teszi igazán remek eszközzé.

Gyors gombbal válthatunk a négyféle színmód (Fekete kiemelt, fehér kiemelt, vörös kiemelt és paletta) közül. A kijelző fényerejének állításával széles intervallumban tehetjük pihentetővé, vagy erőssé képét, állíthatunk a kontraszton. Választhatunk automata és manuális kalibrálás között. Emellett a kijelző tájolására is menüből van lehetőségünk. 1024x768-as felbontású kijelzője bámulatosan tiszta képet produkál nappali és éjszakai viszonyok között is, a jó fogású fókusztárcsának köszönhetően a kép mindig rendkívül meggyőző. Az inaktív pixelek korrekciója menüpont segítségével a kijelző karbantartása is megoldott.  

Az előtét USB-C kimenettel rendelkezik, ami a tartozék kábellel (fali adapter nélkül) normál USB kimenettel csatlakoztatható. Tápellátását 2 db CR123-as elem, vagy tölthető RCR123-as vagy 16650-es akkumulátor szolgáltatja. A szett 2 garnitúra (4xRCR123) tölthető akkumulátort és egy 2 öblös töltőt tartalmaz.
Összességében elmondható, hogy a tudás, teljesítmény, paraméterezhetőség, árfekvés és strapabírás tekintetében az egyik legkiegyensúlyozottabb készülék a piacon.  

Használat előtétként

Előtétként használja felelősen! Az első használatot megelőző kontroll lövést (belövést) semmiképp ne mulassza el, igényes vadász számára kötelező! Ezt minden további fegyver esetében javasoljuk elvégezni.
A képeken szereplő céltávcső adapter nem tartozék. A gyári tartozék okulár menettel csatlakozik a hőkamerához. A helyére menettel rögzíthető a céltávcső adapter, mely különféle méretekben elérhető. Amennyiben ismeri céltávcsöve frontlencséjének külső átmérőjét, a szükséges adaptert külön megvásárolhatja:

* előtétként való használata egy külön a céltávcső külső átmérőjéhez választott Smartclip, vagy RUSAN adapterrel oldható meg

 

A választható Smartclip adapterek közül választhat ERRE A LINKRE kattintva, vagy megtalálja azokat a Kapcsolódó termékek között. Az adapter nem képezi a termék részét.

 

A választható RUSAN adapterek közül választhat ERRE A LINKRE kattintva, vagy megtalálja azokat a Kapcsolódó termékek között. Az adapter nem képezi a termék részét.

Adatok
Betekintési távolság:
30 mm
Csatlakozók:
USB-C a házon
Digitális zoom:
Előtét üzemmódban 1x, kereső üzemmódban 1x, 2x, 4x 1,6x alapnagyítás mellett.
Dioptria kompenzáció:
- 5 / + 5 dpt
Egyéb tulajdonságok:

digitális iránytű, digitális dőlésszögmérő, négyféle színmód, fegyverkalibrálás, standby, inaktív pixelek korrekciója

Okulár nélkül érkezik, opcionálisan InfiRay Mate / Clip okulár 4x24 (Mate/CL42/CH50/CH50 W) vásárolható hozzá, ezzel kereső üzemmódban plusz 2x-es, illetve 4x-es digitális nagyítást enged a szoftver. (4-16x)

Energiaellátás:
2 x CR123 (4 db tartozék) vagy 2 x 16650
Észlelési távolság:

Detektálás: 1540 m (1.7 m x 1.2 m = 2 pixel)

Felbontás:
1024x768 színes OLED
Gyártó:
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia:
3 év általános garancia a készülékre, 10 év a szenzorra, 1 év az akkumulátorra
Képfrissítés:
50 Hz
Kijelző:
OLED 1024x768
Kijelző szín üzemmódok:
négyféle: fekete kiemelt, fehér kiemelt, vörös kiemelt, paletta
Látószög (°):
8.9°x 6.7°
Legkisebb fókusztávolság (m):
2
Legkisebb nagyítás:
1
Legnagyobb nagyítás:
4
Méretek:
154 x 61 x 58 mm
Objektív:
42 mm gyújtótávolság
Szenzor:
384 x 288 felbontás; pixelméret: 17 μm; képfrissítés: 50Hz; NETD <= 25 mK
Szín:
fekete
Tartozékok:

hőkamera előtét, 2 garnitúra (4 db) tölthető RCR123 akkumulátor és egy 2 öblös töltő, cipzáros tok, vállszíj, IEB-2 akkumulátor toldó 16650-hez, belövő hőpárna

Tömeg (g):
405
Vízállóság:
IP67
Terméktípus:
Hőkamera, Éjjellátó
Csomagajánlatok
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Videók
Hasonló termékek
Infiray CL42 Model 2023 hőkamera előtét akkumulátor szettel
Infiray CL42 Model 2023 hőkamera előtét akkumulátor szettel
564 900 Ft