Leica Calonox 2 Sight hőkamera előtét

Cikkszám: 
50511

Várható érkezés: 2024 január

Hőszenzor NETD:
40 mK
Nagyítás tartomány (x):
1 – 2
Hőszenzor:
640x480 12μm
Rendelhető
1 832 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

A lényegre összpontosítva

Az új Leica Calonox 2 Sight hőérzékelő kamera valódi mércét jelent a design és a funkció tekintetében. A Németországban tervezett és gyártott Leica Calonox 2 Sight ergonomikus kompakt formájával, praktikus és intuitív kezelőgombjaival, valamint optikai teljesítményével a biztonságos és etikus vadászatra összpontosít.

 

Nagy látómező és kimagasló részletesség

A vadászok és természetmegfigyelők természetes, éles és nagy kontrasztú képekre számíthatnak a kiváló minőségű európai LYNRED érzékelőnek és a Leica által továbbfejlesztett képfeldolgozószoftvernek (LIO™ - Leica Image Optimization) köszönhetően. A nagy látómezővel együtt a szabványos 1,7 méter magasságú objektumok akár 2210 méterről is egyértelműen megtalálhatók. A nagy biztonságú felismerés 770 méteren, a megbízható, precíz azonosítás pedig ugyanekkora méret esetén 390 méteren lehetséges.

 

Egyszerű cserélhetőség a különböző céltávcsöveken

A legnagyobb pontosságú alkatrészeknek és a kifinomult gyártási folyamatnak köszönhetően a Leica Calonox 2 Sight LRF precíz központosítással érkezik a gyárból. Ennek eredményeképpen az előtét rendkívüli pontosságot kínál. A gyártói tapasztalatok alapján nem feltétlenül igényel egyedi belövést, hanem a dobozból kivéve használható és különböző céltávcsövek és fegyverek között cserélhető. Ennek ellenére próbalövés leadása használatbavétel előtt feltétlenül szükséges! A találati pont pozíciója ezek után nem fog változni még akkor sem, ha a készüléket többször le-, felszerelik.

Könnyű és kompakt egység a megfelelő céltávcsővel

A Calonox 2 Sight a legtöbb kereskedelmi forgalomban kapható céltávcsővel használható. A Leica Fortis 6 1,8-12x42i 1,8-12x42i távcsővel kombinálva tökéletes egységet alkot: egy kompakt rendszert az éjszakai vadászatokhoz. A felszerelés szabványos, M43x0,75 menettel rendelkező adapterekkel történik, amelyek szinte minden távcsőhöz kaphatók.

Opcionális távirányító a video- és fotófunkció aktiválásához.

Az opcionális távirányító kényelmesen a pofadék vagy a előagyra rögzíthető, és aktiválja a fotó/videó funkciót. Ez kiküszöböli a pozícióváltás szükségességét, és lehetővé teszi a folyamatos célratartást a céltávcsövön keresztül.

 

A szoftveralapú kalibrálás csendes és zökkenőmentes

A hagyományos hőkamerák periodikusan kalibrálják a képüket egy hallható kattanás és egy pillanatra befagyott kép kíséretében. A Leica Calonox 2 hőkamera keresőket és előtéteket úgy tervezték, hogy ez a folyamat nem mechanikusan zajlik le. A Leica szoftver csendes és azonnali újrakalibrálást tesz lehetővé - a kép befagyása nélkül.

Könnyű átváltás nappali üzemmódról éjszakai üzemmódra

Mint minden Leica termék, a Leica Calonox 2 Sight LRF is intuitív módon kezelhető. Egy nagyméretű, stabil fém vezérlőgyűrűvel kapcsolható be a készülék, ami megkönnyíti a nappali üzemmódról éjszakai üzemmódra való váltást. Egy reteszelő mágneskapcsoló tartja a készüléket bekapcsolva az átkapcsolás során, így időt takarít meg.

 

 

Használat előtétként

Előtétként használja felelősen! Az első használatot megelőző kontroll lövést (belövést) semmiképp ne mulassza el, igényes vadász számára kötelező! Ezt minden további fegyver esetében javasoljuk elvégezni.

Adatok
Adattárolás:
32 GB
Alap nagyítás (x):
1
Anyaghasználat:
<!HTML KOD><p class="tw-data-text tw-text-large tw-ta" data-placeholder="Translation" id="tw-target-text" dir="ltr"><span class="Y2IQFc" lang="hu">üvegszál erősítésű műanyag</span></p>
Csatlakozók:
USB-C
Digitális zoom:
1x/2x
Dioptria kompenzáció:
+/- 4 dpt
Egyéb tulajdonságok:

Leica2Hunt applikáció
WiFi and Bluetooth

Energiaellátás:
beépített akku 2x 2420 mAh
Észlelési távolság:

Észlelési távolság: 2210 m (1.7x0.5 m) ;
Felismerési távolság: 770 m (1.7x0.5 m) ;
Azonosítási távolság: 390 m (1.7x0.5 m)

Filmfelvétel:
van
Gáztöltés:
nitrogén
Gyártó:
Leica
Gyártó által vállalt garancia:
3 év
Képfrissítés:
60 Hz
Kijelző:
1280x960 OLED, 0.49", 0.35" aktív
Kijelző szín üzemmódok:
fekete kiemelés, fehér kiemelés, piros kiemelés, pseudo
Látómező (m):
18 x 13.5 m / 100 m
Látószög (°):
10.3° x 7.7°
Legkisebb nagyítás:
2.5
Legnagyobb nagyítás:
10
Méretek:
139x110x61 mm
Működési / tárolási hőmérséklet:
-20 °C to 50 °C/ -
Objektív:
42 mm fókusztávolság
Szenzor:
640x480 pixeles Vox szenzor, 12 µm pixelméret, NETD < 40 mK
Szín:
fekete
Tartozékok:

hőkamera, gyöngyvászon tok, töltőkábel, objektív tisztító kendő

Tömeg (g):
650
Üzemidő:

10 óra

Videokimenet:
h.264 kódolás USB-C
Vízállóság:
IP 67, nitrogén töltet
Terméktípus:
Hőkamera, Éjjellátó
Hőkamera felépítés:
Egyszemes kereső
Csomagajánlatok
Hasonló termékek
Leica Calonox 2 Sight hőkamera előtét
Leica Calonox 2 Sight hőkamera előtét
1 832 900 Ft