11

SiOnyx Nightwave éjjellátó hajós navigációs kamera

Cikkszám: 
SIOC012800

Elképesztő éjszakai biztonság vízen

Használati útmutató :
Raktáron
899 900 Ft 
799 900 Ft
Megtakarítás 100 000 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

SiOnyx Nightwave


A SiOnyx által szabadalmaztatott Black Silicon BSI CMOS érzékelő lehetővé teszi a tengerészek és hajós emberek számára, hogy eddig nem tapasztalt biztonságban navigálhassanak azáltal, hogy még szinte tökéletes sötétségben, Hold mentes, csillagos éjszakákon is egyéb segéd megvilágítás nélkül, könnyedén észleljék a vizijárműre leselkedő veszélyeket, útban lévő bóját, törmeléket és egyéb a vízen akadályt képző dolgokat. A forradalmi újdonsággal így maximalizálható a vízen töltött idő, vagy biztonságossá és magabiztossá tehető a nem kevésbé veszélyes éjszakai kikötői manőverezés.

A legkeményebb tengeri környezetben való működésre készült kamera IP67-es víz- és ütésállósággal rendelkezik. Rugalmas rögzítési lehetőségeivel a SiOnyx Nightwave zökkenőmentesen integrálható bármely hajó fedélzetén, és az analóg videokimeneten keresztül csatlakozik a fedélzeti információs rendszerekhez, vagy MFD-khez. A nagyobb rugalmasság érdekében a beépített WiFi-n keresztül streamelhet videó egy mobileszközre.

„Küldetésünk részét képezi a vízi biztonság növelését és a magabiztos navigálást szolgáló megoldások fejlesztése” – mondta Gio Lepore, a SIONYX globális termékvonalának vezetője. „A Nightwave digitális színes éjjellátója lehetővé teszi a horgászok és a csónakázók számára, hogy sötétben is aktívak legyenek a vízen. Ez a technológia tiszta, színes képeket biztosít közel teljes sötétségben, és egyszerűen telepíthető és működtethető. Minden hajón az alapfelszereltség része kell legyen, hogy minden esetben biztosítható legyen a biztonságos utazás.”

 

Jellemzők:

  • <1 milli Lux fényerős érzékenység (Hold nélküli csillagfény): lehetővé teszi a tengerészek számára, hogy messze felülmúlják az emberi szemet, és akár 150 méterről emberméretű tárgyat észleljenek.
  • Széles, 40 fokos látószög: növeli a helyzetfelismerés hatékonyságát a váratlan akadályok, törmelékek, bóják, hajók és egyebek észleléséhez.
  • Kényelmes telepítési rugalmasság: állandó rögzítő hardver, valamint szabványos 1/4”-20 rögzítési interfész.
  • A Nightwave többféle pozícióban rögzíthető, felfelé vagy lefelé irányítható, hogy megfeleljen minden kihívást jelentő szerelési követelménynek.
  • Legyen naprakész: a legújabb firmware- és szoftverkiadások a SIONYX mobilalkalmazáson keresztül érhetők el.
  • A robusztus, csatlakoztatott és hatékony Nightwave lenyűgöző kiegészítő és óriási komfortfokozó tényező bármely hajón.

Adatok
Anyaghasználat:
<!HTML KOD><p>UV álló polikarbonát</p>
Egyéb tulajdonságok:

Vezeték nélküli kapcsolat: Wifi és Bluetooth

Energiaellátás:
12V DC
Fókusztávolság:
10 m - végtelen
Gyártó:
SiOnyx
Gyártó által vállalt garancia:
2 év
Látószög (°):
40°
Lézer paraméterek:
400-1100NM
Méretek:
127x127x152 mm
Működési / tárolási hőmérséklet:
-20C° - +50C° / -20C° - +80C°
Régi cikkszám:
SIOC012800
Szenzor:
1280x1024 CMOS
Szín:
fekete
Tartozékok:

kamera, kábel, BNC-RCS átalakító, hálózati töltő, USB video kábel, tömítés szett, szerelék.

Tömeg (g):
870
Videokimenet:
NTSC/PAL
Vízállóság:
IP67
Terméktípus:
Hőkamera, Éjjellátó
Csomagajánlatok
Videók
Hasonló termékek
SiOnyx Nightwave éjjellátó hajós navigációs kamera
SiOnyx Nightwave éjjellátó hajós navigációs kamera
11
899 900 Ft 
799 900 Ft