Információ: +36-1-485-0517

SiOnyx Aurora Sport színes éjjellátó / sportkamera
SiOnyx Aurora Sport színes éjjellátó / sportkamera
249 000 Ft
189 901 Ft

SiOnyx Aurora Sport színes éjjellátó / sportkamera

SiOnyx Aurora Sport színes éjjellátó / sportkamera
SiOnyx Aurora Sport színes éjjellátó / sportkamera
SiOnyx Aurora Sport színes éjjellátó / sportkamera
SiOnyx Aurora Sport színes éjjellátó / sportkamera
SiOnyx Aurora Sport színes éjjellátó / sportkamera
- hobbi, túra, vízpart, vitorlázás

- valami teljesen új élmény

- elképesztő éjjellátó képesség

- CMOS szenzor 2 milliluxig színes képpel

- opcionális éjjellátó fényvetővel rendkívüli képminőség

- kép rögzítés, iránytű, gyorsulásmérő
Raktáron
24
249 000 Ft
189 901 Ft
Kedvezmény: 24
Megtakarítás 59 099 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Ismerje meg a SiOnyx Aurora Sport-ot, az első és egyetlen teljesen színes éjjellátó sportkamerát!

Engedje magát meggyőzni, merüljön el az éjszaka átláthatóságában!

A SiOnyx Aurora Sport kamera az Aurora sorozat legsportosabb, belépő tagja. Polgári, hobbi és nagyrészt vízparti hajózásban használhatóak ki legjobban egyedülálló tulajdonságai. A kamera olyan technológiai vívmányokat vonultat fel egy készülékben, melyről nehéz a célközönséget győzködni. Az első kézbevétel mindent eldönt. Legyen az éjszakai hobbi, kirándulás, vitorlázás, vagy csak egy éjszaka a tavon... Az Aurora Sport mindenkinek kelleni fog. Nem nehéz a varázsa alá kerülni. Egy pici nyitottság a technológia vívmányai iránt, egy pici természet szeretet, vagy akár a szükség hangja. Akarom!

 

Vágjon bele! Ismerje meg az új világ igazi csodáit, amikor teljesen lemegy a Nap!

 

A SiOnyx által használt éjjellátó technológia olyan rácsodálkozást vált ki az emberből, amit elmondani, leírni nagyon nehéz. Ezt látni kell! Vitorlázás, kirándulás, éjszaka űzhető sportok, felfedezés és egyéb tevékenységek egy csapásra izgalmassá válnak - a megfelelő technológia használatával.

Az ideális éjjellátó kiválasztása sosem volt egyszerű feladat. A megfelelő döntés meghozatalához sokféle információra van szükség. A lehetőségek tárháza szinte korlátlan, hiszen az éjjellátókat már a II. Világháború óta használják világszerte hivatalos szervek, biztonsági szolgálatok és egy ideje civil felhasználásuk is terjed. A generációk fejlődésével számtalan előnyük és hátrányuk is megmutatkozott. Nem lehet egzakt módon kijelenteni, hogy melyik módszer a legjobb. Ebben a világban most üstökösként jelent meg a SiOnyx Aurora sorozat.

Az Aurora Sport kamera szuper érzékeny CMOS érzékelője a legkomolyabb második generációs analóg éjjellátók teljesítményével vetekszik, azzal a különbséggel, hogy a SiOnyx már képes színesben megjeleníteni azt, amit az elsősorban rendvédelmi szervek által használt professzionális analóg technológia nem képes. A digitális technológia megjelenésével az eddig kizárólag optikán keresztül felfogható kép rögzíthetővé, tárolhatóvá vált, így a SiOnyx kamerák használója minden ebből fakadó előnyt hasznosíthat. Még ebben sem egyedülálló a készülék, hiszen sok eszközt kínálnak a gyártók hasonló tudással felvértezve. A különbség a látott képben rejlik, ami forradalmat indíthat el az éjjellátók területén. A éjjellátó mellett felerősödött hőkamera technológia addig kiváló, amíg tudja a felhasználó, mire számíthat az éjszakában. Legyen az rendfenntartó, vagy vadász, a technológia jelenlegi szintjén szenzor felbontástól függően nagyobb távolságokon könnyebben fogja észlelni a hideg háttérből előtűnő magasabb testhőmérsékletű élőlényt. Az azonosíthatóság azonban nagy mértékben múlik a felbontáson és a termikus érzékenységen. Olyan esetekben, ahol nem feltétlenül a hőmérsékletbeli különbségek jelentősek, az éjjellátó technológia határozott előnyt élvez. Tegyen egy próbát a vaksötét kikötőben! Érezze az Aurora Sport által kínált magabiztosságot akár a legsötétebb éjszakán - színesben! Legyen akkor is a terepen, amikor másoknak eszébe sem jutna. Az eddig lehetetlent a technológia megoldja. Ne maradjon le egyetlen pillanatról sem, ami eddig elképzelhetetlennek tűnt.

A SiOnyx Aurora Sport változata a világ első színes éjjellátó kamerája polgári célra. A többi Aurora kamerával szemben ez a készülék nincs felkészítve lőfegyveren való használatra. A szabadalmaztatott technológia révén a keresőben színes, tiszta képet láthatunk egészen 2 millillux-ig, vagy akár holdfénymentes, csillagos éjszakákon is. A kép szemcsésedése valóban minden eddiginél kisebb mértékű. Ami különleges, az az, hogy egy jó minőségű infra fényvetővel megsokszorozható a teljesítménye ésszerű távolságokon belül. A kamera a fent vázolt tulajdonságokon kívül fel van szerelve WiFi-vel, giroszkóppal, iránytűvel, gyorsulásmérővel is.

A technológia eddig nem tapasztalt éjszakai magabiztosságot garantál, miközben a legizgalmasabb pillanatok micro SD kártyán (nem tartozék, kompatibilis 32 GB-ig) rögzíthetőek a legnagyobb sötétségben is. A letölthető "SiOnyx Aurora App" alkalmazáson keresztül a kamera bizonyos funkciói távirányíthatóak, válogathatunk az elkészült képek és videók között, és néhány beállítást is módosíthatunk. 720p? Igen, vannak nagyobb felbontású nappali kamerák kisebb méretben, hiszen csak nappali alkalmazásra lényegesen kompaktabb szenzorokra van szükség, mint az Aurora 1 colos szuper érzékeny egysége, de a nagyobb felbontás olyan méretű összetevőket igényelne, amivel búcsút mondhatnánk a hordozhatóságnak és a most elérhető ár többszörösét tennék ki.

Biztonságtechnikai, objektumvédelmi felhasználásra jelenleg páratlan a piacon. 

Az Aurora Sport így tökéletes. Próbálja ki Ön is!

Adatok
Gyártó
SiOnyx
Szenzor
ultra fényérzékeny CMOS
Támogatott fénykép felbontások
0.9 MP
Támogatott videó felbontások
720p H.264 .MOV; FPS: 7.5 / 15 / 24 / 30 / 60
Energiaellátás
saját, cserélhető külső akkumulátor
Kijelző
színes, vagy monokróm micro OLED betekintő
Jótállás
Gyártó által vállalt garancia: 2 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például, de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
Egyéb tulajdonságok
Záridők: 1.5" 1" 1/2" 1/4" 1/7.5" 1/15" 1/30" 1/60" 1/120" 1/240" 1/480" 1/1000" 1/2000" 1/4000" 1/8000";<br />
Adat tárolás
micro SD kompatibilis 4 - 32 GB
Hangfelvétel
van
USB
USB 2.0 töltésre és adatátvitelre
Wi-Fi
van
Üzemidő
akár 2 óra folyamatos üzemben
Tömeg
0
Tölthető
Igen
Érintőképernyő
Nincs
Szín
fehér
Egyéb tulajdonságok 2
Záridők: 1.5" 1" 1/2" 1/4" 1/7.5" 1/15" 1/30" 1/60" 1/120" 1/240" 1/480" 1/1000" 1/2000" 1/4000" 1/8000";
Tartozékok
videókamera, cserélhető akkumulátor, hordszíj, USB töltő / adat kábel, profi védőtok
Cikkszám
SIOC011000
Videók