SiOnyx Aurora Black Intro színes éjjellátó Picatinny szerelékkel

SiOnyx Aurora Black Intro színes éjjellátó Picatinny szerelékkel
SiOnyx Aurora Black Intro színes éjjellátó Picatinny szerelékkel
SiOnyx Aurora Black Intro színes éjjellátó Picatinny szerelékkel
SiOnyx Aurora Black Intro színes éjjellátó Picatinny szerelékkel
SiOnyx Aurora Black Intro színes éjjellátó Picatinny szerelékkel
- korlátozott darabszám Picatinny szerelékkel

- elképesztő éjjellátó képesség

- CMOS szenzor 2 milliluxig színes képpel

- lőfegyverekre optimalizálva, szálkereszt nélkül

- opcionális éjjellátó fényvetővel rendkívüli képminőség

- kép rögzítés, iránytű, GPS, gyorsulásmérő

 
Kifutott
299 000 Ft
Nem vásárolható!
Hitelkalkulátor
Részletek

Ismerje meg a SiOnyx Aurora Black kamerát, az első és egyetlen teljesen színes éjjellátó kamerát, melyet fegyvereken való használatra is felkészítettek! A termék nem rendelkezik szálkereszttel.

Engedje magát meggyőzni, merüljön el az éjszaka átláthatóságában!

A SiOnyx Aurora Black kamera az Aurora család lopakodó, taktikai tagja. Olyan technológiai vívmányokat vonultat fel egy készülékben, melyről nehéz a célközönséget győzködni. Az első kézbevétel mindent eldönt. Legyen az professzionális rendvédelmi terület, éjszakai hobbi, kirándulás, vadászat, vitorlázás, vagy csak egy éjszaka a tavon... A SiOnyx mindenkinek kelleni fog. Nem nehéz a varázsa alá kerülni. Egy pici nyitottság a technológia vívmányai iránt, egy pici természet szeretet, vagy akár a szükség hangja. Akarom!

 

Vágjon bele! Ismerje meg az új világ igazi csodáit, amikor teljesen lemegy a Nap!

 

A SiOnyx által használt éjjellátó technológia olyan rácsodálkozást vált ki az emberből, amit elmondani, leírni nagyon nehéz. Ezt látni kell! Vad megfigyelés, vitorlázás, kirándulás, biztonsági szolgálat és egyéb tevékenységek egy csapásra izgalmassá válnak - a megfelelő technológia használatával.

A Black kivitelt lőfegyvereken való alkalmazásra fejlesztették. A gyártó .223 / 5.56-os kaliberekig garantálja a kamera üzembiztos működését a készülékhez fejlesztett SiOnyx Picatinny szereléken, mely limitált példányszámban az Intro szett tartozéka. A termék nem rendelkezik szálkereszttel, így elsősorban rendfenntartó tevékenységek során alkalmazható nagy hatékonysággal.

Az ideális éjjellátó kiválasztása sosem volt egyszerű feladat. A megfelelő döntés meghozatalához sokféle információra van szükség. A lehetőségek tárháza szinte korlátlan, hiszen az éjjellátókat már a II. Világháború óta használják világszerte hivatalos szervek, biztonsági szolgálatok és egy ideje civil felhasználásuk is terjed. A generációk fejlődésével számtalan előnyük és hátrányuk is megmutatkozott. Nem lehet egzakt módon kijelenteni, hogy melyik módszer a legjobb. Ebben a világban most üstökösként jelent meg a SiOnyx Aurora sorozat.

Az Aurora Black kamera szuper érzékeny CMOS érzékelője a legkomolyabb második generációs analóg éjjellátók teljesítményével vetekszik, azzal a különbséggel, hogy a SiOnyx már képes színesben megjeleníteni azt, amit az elsősorban rendvédelmi szervek által használt professzionális analóg technológia nem képes. A digitális technológia megjelenésével az eddig kizárólag optikán keresztül felfogható kép rögzíthetővé, tárolhatóvá vált, így a SiOnyx kamerák használója minden ebből fakadó előnyt hasznosíthat. Még ebben sem egyedülálló a készülék, hiszen sok eszközt kínálnak a gyártók hasonló tudással felvértezve. A különbség a látott képben rejlik, ami forradalmat indíthat el az éjjellátók területén. A éjjellátó mellett felerősödött hőkamera technológia addig kiváló, amíg tudja a felhasználó, mire számíthat az éjszakában. Legyen az rendfenntartó, vagy vadász, a technológia jelenlegi szintjén szenzor felbontástól függően nagyobb távolságokon könnyebben fogja észlelni a hideg háttérből előtűnő magasabb testhőmérsékletű élőlényt. Az azonosíthatóság azonban nagy mértékben múlik a felbontáson és a termikus érzékenységen. Olyan esetekben, ahol nem feltétlenül a hőmérsékletbeli különbségek jelentősek, az éjjellátó technológia határozott előnyt élvez.

A SiOnyx Aurora Black változata a világ első színes éjjellátó kamerája lőfegyverekre. A szabadalmaztatott technológia révén a keresőben színes, tiszta képet láthatunk egészen 2 millillux-ig, vagy akár holdfénymentes, csillagos éjszakákon is. A kép szemcsésedése valóban minden eddiginél kisebb mértékű. Ami különleges, az az, hogy egy jó minőségű infra fényvetővel megsokszorozható a teljesítménye ésszerű távolságokon belül. A kamera a fent vázolt tulajdonságokon kívül fel van szerelve WiFi-vel, giroszkóppal, iránytűvel, GPS-el, gyorsulásmérővel is.

Kiegészítő az Aurora Standard-hoz képest:

  • SiOnyx Picatinny szerelék alapáron

A technológia eddig nem tapasztalt éjszakai magabiztosságot garantál, miközben a legizgalmasabb pillanatok micro SD kártyán (nem tartozék, kompatibilis 32 GB-ig) rögzíthetőek a legnagyobb sötétségben is. A letölthető "SiOnyx Aurora App" alkalmazáson keresztül a kamera bizonyos funkciói távirányíthatóak, válogathatunk az elkészült képek és videók között, és néhány beállítást is módosíthatunk. 720p? Igen, vannak nagyobb felbontású nappali kamerák kisebb méretben, hiszen csak nappali alkalmazásra lényegesen kompaktabb szenzorokra van szükség, mint az Aurora 1 colos szuper érzékeny egysége, de a nagyobb felbontás olyan méretű összetevőket igényelne, amivel búcsút mondhatnánk a hordozhatóságnak és a most elérhető ár többszörösét tennék ki.

Biztonságtechnikai, objektumvédelmi felhasználásra jelenleg páratlan a piacon.

Az Aurora így tökéletes. Próbálja ki Ön is!

Adatok
Cikkszám
SIOC011200
Adattárolás
micro SD kompatibilis 4 - 32 GB
Egyéb tulajdonságok
Záridők: 1.5" 1" 1/2" 1/4" 1/7.5" 1/15" 1/30" 1/60" 1/120" 1/240" 1/480" 1/1000" 1/2000" 1/4000" 1/8000";
Energiaellátás
saját, cserélhető külső akkumulátor
Érintőképernyő
Nincs
Gyártó
SiOnyx
Gyártó által vállalt garancia
2 év
Hangfelvétel
van
Készülékben tölthető
Igen
Kijelző
színes, vagy monokróm micro OLED betekintő
Mikrofon
beépített
Régi cikkszám
SIOC011200
Szenzor
ultra fényérzékeny CMOS
Szín
fekete
Tartozékok
videókamera, Picatinny szerelék, cserélhető akkumulátor, USB töltő / adat kábel.
Támogatott fénykép felbontások
0.9 MP
Támogatott videó felbontások
720p H.264 .MOV; FPS: 7.5 / 15 / 24 / 30 / 60
Tömeg (g)
0
USB
USB 2.0 töltésre és adatátvitelre
Üzemidő
akár 2 óra folyamatos üzemben
Wi-Fi
van
Terméktípus
Hőkamera, Éjjellátó
Cikkszám
SIOC011200
Videók