Információ: +36-1-485-0517

Seek-Thermal-Reveal-PRO-Black-mini-hokamera
Seek Thermal Reveal PRO Black mini hőkamera
269 900 Ft

Seek Thermal Reveal PRO Black mini hőkamera

Seek-Thermal-Reveal-PRO-Black-mini-hokamera
Seek-Thermal-Reveal-PRO-Black-mini-hokamera
Seek-Thermal-Reveal-PRO-Black-mini-hokamera
-320x240-es hőérzékelő

-550 méter hatótávolság

-beépített akkumulátor

-több mint 4 óra üzemidő

-300 lumen kiegészítő LED fényforrás
Rendelhető
269 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

A SEEK legújabb kézi hőkamerájának felbontását és látószögét megnövelte a gyártó, így majdnem kétszer nagyobb hatékonysággal használható, mint a kisebb felbontású XR változat. A Reveal PRO érzékelője 320X240 pixel felbontású, látószöge 32°. A FASTFRAME technológiának köszönhetően a képfrissítés másodpercenként 15 képkockánál nagyobb sebességű, így a Reveal PRO hőkamera ideális a gyors mozgással járó alkalmazásoknál. A készülék fix fókusszal rendelkezik, így nincs szükség manuális élességállításra, észlelési távolsága 550 méter.

 

A kamera használata rendkívül egyszerű, akár teljes sötétségben is egy kézzel vezérelhető. A 2,4”-os színes LCD kijelzőt „Gorilla Glass” üveg védi - a készülék rendkívül strapabíró. Egy 300 lumenes LED segédfény található a készüléken, ennek segítségével elemlámpaként is használható. A beépített akkumulátor egy feltöltéssel több, mint 4 óra üzemidőt tesz lehetővé. A 4GB-os belső memóriára rögzíthetünk képeket (>4000 kép) és USB kábellel számítógépünkre továbbíthatjuk őket.

 

 

 

 

 

 

 

Kilencféle színüzemmód választható a különböző feladatokhoz, terepviszonyokhoz és hőmérséklethez. Digitális zoom segítségével 0,1X-es léptékkel 4X nagyításig növelhető a készülék nagyítása. A kamera beállítható, „spot” (pont) hőmérsékletmérésre. Igény szerint beállítható alsó és felső hőmérsékleti küszöbérték a megfelelő hőmérséklettartomány használatának érdekében. Kiválasztható egy emissziós sávszűrés funkció is, ahol előre beprogramozott emissziós értékek választhatóak ki a megfigyelni kívánt felületeknek megfelelően.

Az igen csekély hőmérséklet-különbségek mérésével a láthatatlan energiamintákat a hőkamera olyan tisztán látható képekké alakítja, amelyeket az emberi szem önmagában nem látna. Mivel az érzékelt energiát nem befolyásolja a látható fény, ezért a Seek infravörös hőkamera nagy hatékonysággal használható nappal és éjszaka egyaránt. Kint a szabadban környezetünket jelentősen befolyásolják a fényviszonyok és az időjárási körülmények. Hőkamerával teljes sötétségben is megfigyelhetjük környezetünket, hatékonyan tájékozódhatunk párás, ködös időben. A Seek Reveal Pro nagy hatékonysággal használható vadászatra, felderítési és mentési feladatokra.

Kiválóan alkalmas pl. épületgépészeti célokra, víz-, gáz-, fűtésszerelőknek óriási segítség munkájuk során a PRO modell nagyobb látószöge és jobb felbontása miatt, emellett biztonságtechnikai, bűnüldözési, közbiztonsági és taktikai célokra is. 

Reveal készülékekhez szoftverfrissítés ezen a linken érhető el.

Az angol nyelvű adattábla elérhető INNEN.

Adatok
Gyártó
SeekThermal
Szenzor
hűtés nélküli mikrobolométer Vanádium-oxid (Vox) 320x240 pixel méret: 12µm
Jótállás
Gyártó által vállalt garancia: 1 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
Csatlakozók
USB 2.0
Egyéb tulajdonságok
Közvetlen hőmérséklet mérési tartomány:&nbsp;-40 - +330 °C, beépített 300 Lumen LED elemlápa, termikus érzékenység NETD: < 70 mK,
Adat tárolás
beépített 4Gb memória
Vízállóság
víz és porálló
Spektrális méréstartomány
7,5-14µm
Kijelző szín üzemmódok
Módok: automata, állítható szintek
Képfrissítés
15Hz
Üzemidő
akár 4 óra
Látószög
32°
Alap nagyítás
4
Legkisebb nagyítás
1
Legnagyobb nagyítás
4
Szín
fekete
Felépítés
Kézi kereső
Vízszintes látószög
32 °
Észlelési távolság
550 m (emberalak)
Egyéb tulajdonságok 2
Közvetlen hőmérséklet mérési tartomány: -40 - +330 °C, beépített 300 Lumen LED elemlápa, termikus érzékenység NETD: < 70 mK,
Tartozékok
Reveal Pro hőkamera, csuklószíj, USB kábel, használati útmutató, garancialevél
Cikkszám
SEERQ-EAAX