Seek-Thermal-Reveal-PRO-Black-mini-hokamera
Seek Thermal Reveal PRO Black mini hőkamera
279 900 Ft

Seek Thermal Reveal PRO Black mini hőkamera

Seek-Thermal-Reveal-PRO-Black-mini-hokamera
Seek-Thermal-Reveal-PRO-Black-mini-hokamera
Seek-Thermal-Reveal-PRO-Black-mini-hokamera
Hőszenzor
320x240 12μm
Nagyítás tartomány (x)
1 – 4
Vízszintes látószög (°)
32
Vízszintes látószög (°)
32
Használati útmutató
Hőszenzor
320x240 12μm
Raktáron
279 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

A SEEK legújabb kézi hőkamerájának felbontását és látószögét megnövelte a gyártó, így majdnem kétszer nagyobb hatékonysággal használható, mint a kisebb felbontású XR változat. A Reveal PRO érzékelője 320X240 pixel felbontású, látószöge 32°. A FASTFRAME technológiának köszönhetően a képfrissítés másodpercenként 15 képkockánál nagyobb sebességű, így a Reveal PRO hőkamera ideális a gyors mozgással járó alkalmazásoknál. A készülék fix fókusszal rendelkezik, így nincs szükség manuális élességállításra, észlelési távolsága 550 méter.

 

A kamera használata rendkívül egyszerű, akár teljes sötétségben is egy kézzel vezérelhető. A 2,4”-os színes LCD kijelzőt „Gorilla Glass” üveg védi - a készülék rendkívül strapabíró. Egy 300 lumenes LED segédfény található a készüléken, ennek segítségével elemlámpaként is használható. A beépített akkumulátor egy feltöltéssel több, mint 4 óra üzemidőt tesz lehetővé. A 4GB-os belső memóriára rögzíthetünk képeket (>4000 kép) és USB kábellel számítógépünkre továbbíthatjuk őket.

 

 

 

 

 

 

 

Kilencféle színüzemmód választható a különböző feladatokhoz, terepviszonyokhoz és hőmérséklethez. Digitális zoom segítségével 0,1X-es léptékkel 4X nagyításig növelhető a készülék nagyítása. A kamera beállítható, „spot” (pont) hőmérsékletmérésre. Igény szerint beállítható alsó és felső hőmérsékleti küszöbérték a megfelelő hőmérséklettartomány használatának érdekében. Kiválasztható egy emissziós sávszűrés funkció is, ahol előre beprogramozott emissziós értékek választhatóak ki a megfigyelni kívánt felületeknek megfelelően.

Az igen csekély hőmérséklet-különbségek mérésével a láthatatlan energiamintákat a hőkamera olyan tisztán látható képekké alakítja, amelyeket az emberi szem önmagában nem látna. Mivel az érzékelt energiát nem befolyásolja a látható fény, ezért a Seek infravörös hőkamera nagy hatékonysággal használható nappal és éjszaka egyaránt. Kint a szabadban környezetünket jelentősen befolyásolják a fényviszonyok és az időjárási körülmények. Hőkamerával teljes sötétségben is megfigyelhetjük környezetünket, hatékonyan tájékozódhatunk párás, ködös időben. A Seek Reveal Pro nagy hatékonysággal használható vadászatra, felderítési és mentési feladatokra.

Kiválóan alkalmas pl. épületgépészeti célokra, víz-, gáz-, fűtésszerelőknek óriási segítség munkájuk során a PRO modell nagyobb látószöge és jobb felbontása miatt, emellett biztonságtechnikai, bűnüldözési, közbiztonsági és taktikai célokra is. 

Reveal készülékekhez szoftverfrissítés ezen a linken érhető el.

Az angol nyelvű adattábla elérhető INNEN.

Adatok
Cikkszám
SEERQEAAX
Adattárolás
beépített 4Gb memória
Alap nagyítás (x)
4
Csatlakozók
USB 2.0
Egyéb tulajdonságok
Közvetlen hőmérséklet mérési tartomány: -40 - +330 °C, beépített 300 Lumen LED elemlápa, termikus érzékenység NETD: < 70 mK,
Észlelési távolság
550 m (emberalak)
Felépítés
Kézi kereső
Gyártó
SeekThermal
Gyártó által vállalt garancia
2 év
Hőkamera felépítés
Kézi kereső
Képfrissítés
15Hz
Kijelző szín üzemmódok
Módok: automata, állítható szintek
Látószög (°)
32°
Legkisebb nagyítás
1
Legnagyobb nagyítás
4
Nagyítás
4x
Régi cikkszám
SEERQ-EAAX
Spektrális méréstartomány
7,5-14µm
Szenzor
hűtés nélküli mikrobolométerVanádium-oxid (Vox)320x240pixel méret: 12µm
Szín
fekete
Tartozékok
Reveal Pro hőkamera, csuklószíj, USB kábel, használati útmutató, garancialevél
Üzemidő
akár 4 óra
Vízállóság
víz és porálló
Terméktípus
Hőkamera, Éjjellátó
EAN kód
855753005525
Hőkamera felépítés
Kézi kereső
Cikkszám
SEERQEAAX