Seek-Thermal-Compact-PRO-hokamera-modul-IOS-eszkozhoz
Seek Thermal Compact PRO hőkamera modul IOS eszközhöz
229 900 Ft

Seek Thermal Compact PRO hőkamera modul IOS eszközhöz

Hőszenzor
320x240 17μm
Nagyítás tartomány (x)
1 – 1
Használati útmutató
Hőszenzor
320x240 17μm
Raktáron
229 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Nagy hatótávolságú hőkamera az Ön okostelefonjához tervezve

A CompactPRO a világ legkisebb hőkamerája. A funkciójához előnyös formájú készülék jól elfér zsebünkben, könnyen csatlakoztatható és kényelmes vele a megfigyelés. A CompactPRO szemet vonzó hőképet ad a profi célra szánt, katonai használatra is bevált technológiával kifejlesztett, korszerű 320x240-es hőérzékelőjével. A szűk, 32°-os látószög 550 méter távolságig teszi lehetővé a hőérzékelést -40 és 330 Celsius környezeti hőmérséklet tartományban. Az iTunes és Google Play révén elérhető, ingyenes Seek Thermal App segítségével kis felületen is megállapíthatjuk a hőmérsékletet, speciális hőtartományokat és hőkülönbségeket vizsgálhatunk, mérhetünk; valamint a hő- és a szemmel látható hullámhossz-tartományú képeket hasonlíthatjuk össze egymás mellett. 

Egy apró hőkamera – nagy lépés előre

Az energiák láthatatlan világa vesz körül minket. Ez mindennek része, amit tapintunk, látunk és érzünk. Ez a láthatatlan világ – a szemünk számára láthatatlan infravörös energia bizonyos szintje – a mindennapi problémák megoldásához roppant hasznos információkat biztosít. Több mint 35 év innovációit megvalósítva a Seek társalapítói - Dr. William Parrish és Tim Fitzgibbons tudatában voltak, hogy az okostelefonok nagy teljesítményű hő-képalkotó eszközzé alakítása úttörő jelentőségű és életekre lehet befolyással.

Seek – fedezzük fel az újdonságot

Az igen csekély hőmérséklet-különbségek mérésével a láthatatlan energiamintákat a hőkamera olyan tisztán látható képekké alakítja, amelyeket az emberi szem önmaga nem mindig látna. Mivel az érzékelt energiát nem befolyásolja a látható fény, a Seek infravörös hőkamera nagy hatótávolsággal használható nappal és éjszaka egyaránt.

Vadászat és outdoor-tevékenységek

Szabadban környezetünket a fényviszonyok és az időjárás közvetlenül érintik. Hőkamerával a terepet teljes sötétségben is figyelhetjük, pontosan végezhetünk követést ködben, igen magas páratartalomnál, sötétedés után.

Alapos terepfelderítés
Vadak nyomon követése
Biztonságos tevékenység sötétben is

Biztonság és védelem

Tartsunk szemmel dolgokat, még olyanokat is, amelyeket szemünk nem lát! A Seek hőkamerák képalkotása egyedi előnyökkel bír, különösen éjszaka és nagy távolságon. A hőkép-technológia olyan hőmérsékletet érzékel, amely energiát (hőt) kisugárzó tárgyakra jellemző. Ez könnyebbé teszi a hőt kibocsájtó objektumok felderítését és követését éjszaka, különösen azoknál a tevékenységeknél, amelyeknél a világítás nem kívánatos:

 • Bűnüldözés
 • Biztonságtechnika éjjel
 • Kutatás és mentés
 • Földbirtokvédelem és határőrizet
 • Közbiztonsági és taktikai műveletek
 • Telephelyek, üzemek, raktárak, közintézmények, képviseletek őrzésvédelme

 

APPLE™ kompatibilitás:

iPhone 12/ Mini / Pro / Pro Max
iPhone 11/ Pro / Pro Max
iPhone X series
iPhone 8 / 8+
iPhone 7 / 7+
iPhone 6S / 6S+
iPhone 5 / 5c / 5s
iPhone SE 1. és 2. generáció

Működik, de nem a készülékekre optimalizálva:

iPod Touch
iPad / iPad Mini / iPad Air

Nem kompatibilis:

Android
iPhone 4s vagy alacsonyabb
iPad 3 or vagy alacsonyabb
iPod Touch 4 vagy alacsonyabb
iPad Pro

 

Abban az esetben, ha az Ön eszköze nem található a fenti listában, de az alábbi paramétereknek megfelel, akkor nagy esély van rá, hogy a hőkamera modul működik vele:

 • Micro USB port OTG (On-the-go) támogatással
 • 4.3 vagy afeletti Android rendszer
 • Megjegyzés:
 • A legtöbb telefononnál a készülék alján helyezkedik el a micro USB port, melynek a szélesebb része a telefon hátlapja, a sarkán lekerekített része pedig a kijelzővel ellátott oldal felé található. Ez az optimális kialakítás. Abban az esetben, ha a használni kívánt telefonon ez máshol van elhelyezve, akkor Micro USB adapterre, vagy hosszabbítóra lehet szükség.
 • Néhány 5.1.1 Android verziót futtató Samsung Galaxy S5 készülék kompatibilitási hiba miatt nem alkalmas a SEEK termékek használatára.

 

Adatok
Cikkszám
SEELQEAAX
Alap nagyítás (x)
1
Csatlakozók
IOS lightning
Észlelési távolság
<= 550 m
Felépítés
Telefon modul
Gyártó
SeekThermal
Gyártó által vállalt garancia
1 év
Hőkamera felépítés
Telefon modul
Legkisebb nagyítás
1
Legnagyobb nagyítás
1
Méretek
25,4x44,4x2,54 mm
Nagyítás
1x
Régi cikkszám
SEELQ-EAAX
Spektrális méréstartomány
7,5-14µm
Szenzor
"hűtés nélküli mikrobolométerVanádium-oxid (Vox)"320x240
Szín
fekete
Tartozékok
hőkamera, vízálló tárolótok
Tömeg (g)
14
Terméktípus
Hőkamera, Éjjellátó
EAN kód
855753005488
Hőkamera felépítés
Telefon modul
Cikkszám
SEELQEAAX