Pulsar Trail 2 XQ50 LRF hőkamera céltávcső

Cikkszám: 
PUL76558X
- 384x288-as érzékelő felbontás
- 3.5 - 14x nagyítás (3.5x optikai, 4x digitális)
- 17 µm pixelméret, 50 Hz képfrissítés
- lézeres távolságmérő
- AMOLED kijelző
- giroszkóp, dőlésszögmérő
- Vízálló (IPX7), beépített képrögzítő egység
- Wifi & micro USB port
- Android és iOS alkalmazás
- normál Weaver szerelékkel, a QD112 gyorskioldású külön megvásárolható
- A vadászati célú használat szabályai ITT!

Céltávcső frontlencse átmérő:
42 mm
Céltávcső nagyítás tartomány:
3.5 - 14x
Hőszenzor:
384x288 17µm
Hőszenzor NETD:
40 mK
Vízszintes látószög (°) :
7.5
Céltávcső frontlencse átmérő:
42 mm
Hőszenzor:
384x288 17µm
1 284 900 Ft
Részletek

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Abban az esetben, ha szeretne biztosra menni, válassza a legjobbat. A hőkamera céltávcsövek közül a legjobb ár/érték aránnyal a Pulsar céltávcsövek rendelkeznek.

A Trail hőkamera céltávcső újítása, hogy a kamera házán egy hőelvezető felületet alakítottak ki. Ennek köszönhetően az érzékelő nem melegszik és a kalibrálás is kisebb zajjal jár.

A Trail 2 XQ hőkamerák nagyítása digitálisan az alap (optikai) nagyítás négyszeresére növelhető. Az 50-es modell nagyobb nagyítású (3.5x-14x) ,így ha távolabbra szeretnénk használni, akkor ez a modell lesz a megfelelő választás.

Érzékelője 384x288 pixel felbontású. Képfrissítése 50 Hz, aminek köszönhetően a gyorsan mozgó tárgyak is könnyedén, folyamatos, akadásmentes képpel követhetőek.

Az AMOLED kijelző kiváló kontraszttal és kis fogyasztással rendelkezik. Élesebb, kontrasztosabb az LCD-nél és akár -25°C-os hőmérsékleten is jól használhatók. A kép változatlanul kiváló marad fagypont feletti hőmérséklet mellett is. A kijelző igény szerint használat közben ki- és bekapcsolható, így elkerülhetővé válik a fény kiszűrődése, a készülékből. Ilyenkor csak a kijelző kapcsol ki és nem kell megvárni, hogy a rendszer újra betöltsön, ha vissza akarjuk kapcsolni.

A hőkamera kezelése egyszerű, úgy tervezték, hogy a legfontosabb funkciók egyetlen gombnyomással elérhetőek legyenek. A készülékhez távirányító is vásárolható (nem tartozék!) melyen szintén helyet kaptak a legfontosabb funkciók.

10 különféle szálkereszt választható és három különböző nullázási profil (fegyver/lőszer) állítható be. Minden profilhoz 5 különböző belövési távolság menthető. A Pulsar céltávcsöveknél megszokott egy lövéssel történő belövést a „Freeze” funkció egészíti ki. A cél képét rögzíteni lehet a képernyőn, így a fegyverünket nem kell elmozdítás nélkül folyamatosan a célon tartani miközben megjelöljük a becsapódási pontot.

A céltávcső „kép a képben” funkciója a szálkereszt és a célzóna nagyított képét teszi megjeleníthetővé a kijelző felső részén. A szálkereszt kinagyított képe ideális a pontos célzáshoz, mindeközben a látómező nagy része akadálymentes marad.

A készülék rendelkezik beépített digitális lézeres távolságmérő funkcióval. A funkció maximálisan 1000 méterig +/-1 méter pontossággal használható.

Beépített giroszkóp biztosítja a remegésmentes képet és a stabil lövéseket. Jelzi a felhasználó számára, ha horizontálisan 5o-nál nagyobb szögben meg van döntve (három fokozatban figyelmeztet a dőlés mértékére). Automatikus kikapcsolás funkció segítségével növelhető meg az elemek / akkumulátorok élettartama. Abban az esetben, ha a céltávcső vertikálisan 70o-os, vagy horizontálisan 30o-os szögben meg van döntve, a távcső automatikusan kikapcsol. A dőlésszögmérő ki is kapcsolható.

Beépített képrögzítő egység segítségével videó és állóképek rögzíthetőek vele, melyek USB kábelen, vagy WIFI kapcsolaton keresztül továbbíthatóak más eszközökre. A 16 GB-os belső memóriára több mint elegendő videófelvétel, vagy akár 10.000 db állókép rögzíthet (avi/jpeg, 1024x768).

Android és iOS alkalmazással (Stream Vision) a kamera képét élőben követhetjük és rögzíthetjük mobil eszközökön. Az alkalmazással bizonyos beállításokat is módosíthatunk és a kamera szoftverét is frissíthetjük majd a jövőben. 

A Trail készülékek gyorscsatlakozású 6,4 Ah-s IPS7 akkumulátorral érkeznek, melyekkel akár 8 órán keresztül üzemelnek. Igény esetén kiegészítő IPS14 akkumulátor is megvásárolható hozzájuk. Micro USB porton keresztül külső táp (pl.: power bank) is adható a készüléknek.

Teljes mértékben vízálló (IPX7). Egy méteres vízmélységig meríthető 30 percen keresztül, így esőben is nyugodtan használható, illetve akkor sem ázik be, ha véletlenül vízbe ejtik.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

*A képeken látható gyorskioldású szerelék nem tartozék. A termék normál Weaver sínnel kerül forgalomba.

Adatok
Cikkszám:
PUL76558X
Adattárolás:
16 GB belső memória, több mint 150 perc videó, több mint 10000 kép
Betekintési távolság:
50 mm
Csatlakozók:
micro-USB
Digitális zoom:
2x, 4x
Dioptria kompenzáció:
+-4dpt
Egyéb tulajdonságok:
Hullámhossz: 905 nm
Lézeres távmérés 1000 méterig +/-1 méter pontossággal
​WiFi funkció 15 m hatósugárral
Energiaellátás:
6400 mAh IPS7 akkumulátor
Észlelési távolság :
1800 m (emberalak)
Gyártó:
Pulsar
Gyártó által vállalt garancia:
3 év, 1 év az akkumulátorra
Helyettesítő áramforrás:
5 V
Képfrissítés:
50Hz
Kijelző:
1024x768 AMOLED
Látómező (m):
13.1m / 100m
Látószög (°):
7.5x5.6°
Legkisebb fókusztávolság (m):
5
Legkisebb nagyítás:
3.5
Legnagyobb nagyítás:
14
Lövésállóság:
6000 J
Méretek:
292x102x76 mm
Objektív:
50 mm F1.2
Régi cikkszám:
PUL76558X
Szálkereszt állítás tartománya:
13 / 13 klikk 100 m-en, 2600/2600 mm 100 m-en, több mint 10 féle szálkereszt
Szenzor:
hűtetlen mikrobolométer 384x288, 50Hz, Pixel méret 17µm, NETD: 40mK
Szín:
fekete
Tartozékok:
IPS7 akkumulátor
Támogatott fénykép felbontások:
1024x768
Támogatott videó felbontások:
1024x768
Távolságmérési opciók:
beépített lézeres távmérő
Tömeg (g):
710
Üzemidő:
8 óra
Világítópont opciók:
van
Vízállóság:
IPX7
Terméktípus:
Hőkamera, Éjjellátó
Céltávcső nagyítás tartomány:
3.5 - 14x
Csomagajánlatok
Videók
Hasonló termékek