Információ: +36-1-485-0517

Pulsar-Krypton-FXG50-celtavcso-elotet
Pulsar Krypton FXG50 hőkamera előtét
1 638 899 Ft

Pulsar Krypton FXG50 hőkamera előtét

Pulsar-Krypton-FXG50-celtavcso-elotet
Pulsar-Krypton-FXG50-celtavcso-elotet
Pulsar-Krypton-FXG50-celtavcso-elotet
Pulsar-Krypton-FXG50-celtavcso-elotet
Hőszenzor
640x480 12μm
Nagyítás tartomány (x)
1 – 1
Vízszintes látószög (°)
8.7
Rendelhető
1 638 899 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Megérkezett az új Krypton FXG50 hőkamera előtét

Az új Kryptonnal a Pulsar is belépett a 12 µm pixelméretű előtétek világába. Az 50-es fókusztávolság és a 640x480-as szenzor párosításával kiváló képminőségben kínálja hőképét a felhasználónak. Az alapból 1-szeres nagyítású előtét maximálisan 6-szoros céltávcső nagyításig biztosít immár pixelmentes képet. A mára elterjedt adapterekkel rendkívül sokféle céltávcsövön rögzíthető, így pillanatok alatt alakítja át a nappali céltávcsövet precíz hőkamera céltávcsővé.

50-es fókusztávolságával nagyobb távolságokon is jól értelmezhető képet kínál, míg rövidebb távon kiváló részletességet nyújt. Akár 2100 méteres észlelési távolságával új határokat feszeget a Pulsar is. Az AMOLED kijelző 960x720 pixel felbontásával szintén előrelépés az előtét elődökhöz képest. 

A külön megvásárolandó PSP adapter segítségével a gyors fel- és lecsatlakoztatás megoldott, a belövés menüből beállítható. Magnézium készülékház biztosítja a megfelelő stabilitást és bordázás javítja a jó hőelvezetést.

A kép- és videó rögzítés a 16 GB-nyi belső memóriába történhet. A növelt kapacitás több kép és videó tárhelyet jelent, melyek PC-re, illetve okostelefonra letölthetőek. A beépített WiFi segítségével a látott kép a Stream Vision applikációval mobilkészülékekre továbbítható, megosztható.

A készülék IPX7 vízállósága biztosítja, hogy az ideálistól jelentősen eltérő időjárási viszonyok közt is megfelelően használható legyen. Az új IPS7 akkumulátor, az alacsonyabb energiafogyasztású szenzor és kijelző akár 8 óra üzemidőt is lehetővé tehet.

Az AMOLED kijelző kiváló kontraszttal és kis fogyasztással rendelkezik. Élesebb, kontrasztosabb az LCD-nél és akár -25°C-os hőmérsékleten is jól használhatók. A kép változatlanul kiváló marad fagypont feletti hőmérséklet mellett is. A kijelző igény szerint használat közben ki- és bekapcsolható, így elkerülhetővé válik a fény kiszűrődése, a készülékből. Ilyenkor csak a kijelző kapcsol ki, és nem kell megvárni, hogy a rendszer újra betöltsön, ha vissza akarjuk kapcsolni. Négy kijelző üzemmód áll a felhasználó rendelkezésére: "User" - felhasználói, "Rocks" (sziklás terep) üzemmódban a kontrasztokat kiemeli a készülék, "Forest" (erdős terület) üzemmódban a kevésbé kontrasztos megjelenítés lehet bizonyos esetekben célravezetőbb, míg "Identification" (felismerés) üzemmódban a magasabb hőmérsékletű részletek megfigyelése praktikusabb. 

A hőkamera kalibrációja történhet automatikusan, félautomata, vagy manuális módon - ahogy a felhasználónak a legkényelmesebb.

Teljes mértékben vízálló (IPX7). Egy méteres vízmélységig meríthető 30 percen keresztül, így esőben is nyugodtan használható, illetve akkor sem ázik be, ha véletlenül vízbe ejtik.

Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül.

Adatok
Cikkszám
PUL76655
Adat tárolás
16 GB beépített memória
Alap nagyítás (x)
1
Anyaghasználat
magnézium ötvözet készülékház
Csatlakozók
vízálló micro-USB
Digitális zoom
-
Egyéb tulajdonságok
1-szeres nagyítás
.mp4 videó rögzítés
.jpg kép rögzítés
Energiaellátás
Pulsar IPS7 akkumulátor (6400 mAh)
Észlelési távolság
(emberalak) 0,5x1,8m: 2100m
Filmfelvétel
van
Gyártó
Pulsar
Gyártó által vállalt garancia
3 év, 1 év az akkumulátorra
Képfrissítés
50 Hz
Kijelző
960x720 AMOLED
Kijelző szín üzemmódok
négyféle: Erdő, sziklás, azonosítás, felhasználói
Látómező
100m-en: 15.4m
Látószög
8.7°
Legkisebb fókusztávolság (m)
5
Legkisebb nagyítás
1
Legnagyobb nagyítás
1
Lövésállóság
6000 J
Méretek
143x93x76 mm
Működési / tárolási hőmérséklet
-25 - 50 °C
Nagyítás
1x
Objektív
50 mm f 1.2
Régi cikkszám
PUL76655
Szenzor
640x480 pixel, 12 µm pixel méret
Szín
fekete
Tartozékok
előtét, gyöngyvászon tok, IPS7 akkuszett töltővel, tápkábel, USB kábel, törlőkendő
Tömeg (g)
520
Üzemidő
akár 8 óra
Vízállóság
IPX7
Cikkszám
PUL76655