Pulsar Digisight Ultra N455 LRF digitális éjjellátó céltávcső távolságmérővel

Pulsar Digisight Ultra N455 LRF digitális éjjellátó céltávcső távolságmérővel
Pulsar Digisight Ultra N455 LRF digitális éjjellátó céltávcső távolságmérővel
Pulsar Digisight Ultra N455 LRF digitális éjjellátó céltávcső távolságmérővel
Céltávcső frontlencse átmérő
42 mm
Céltávcső nagyítás tartomány
4.5 - 18x
Nagyítás tartomány (x)
4,5 – 18
Vízszintes látószög (°)
6.2
Vízszintes látószög (°)
6.2
Céltávcső frontlencse átmérő
42 mm
Kifutott
530 900 Ft
Nem vásárolható!
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

1280x720 pixel felbontású HD CMOS érzékelője a legcsekélyebb szórt fényt is nagy hatékonysággal gyűjti össze, így kiválóan használható a legsötétebb éjszakában is. Szabadalmaztatott szoftvere és remek érzékenysége rendkívül sokáig használhatóvá teszi akár infra vető nélkül is.

Integrált lézeres távmérővel szerelt kivitel

A tökéletes lövés leadásához szükség van a kivételes magabiztosság érzésére, a távolság ismeretére. A beépített lézeres távolságmérő segítségével a távolság +/-1 méter pontossággal megállapítható. Egyszeres mérés és folyamatos szkennelés is választható. A Pulsar által használt THD (True Horizontal Distance) távolságmérés során a céltávcső akár magas lőállásból leadott lövéseknél is képes a valódi vízszintes távolság kijelzésére. 

A megnövelt fényérzékenységnek köszönhetően éjszakai fényviszonyok közt 500 méter az észlelési távolsága egy 1,7x0,5 méter méretű tárgynak. A nagy kijelző felbontás és a nagy teljesítményű infravető a Digisight Ultra-t tökéletes eszközzé teszi céltárgyak detektálására a legnagyobb sötétségben is.

Jelzi a felhasználó számára, ha horizontálisan 5o-nál nagyobb szögben meg van döntve (három fokozatban figyelmeztet a dőlés mértékére).

A céltávcső „kép a képben” funkciója a szálkereszt és a célzóna nagyított képét teszi megjeleníthetővé a kijelző felső részén. A szálkereszt kinagyított képe ideális a pontos célzáshoz. A kinagyított részlet a kijelző mindössze 10%-át foglalja el, így a látómező nagy része akadálymentes marad. A továbbfejlesztett AMOLED 1024x768 pixeles kijelző a HD felbontású érzékelővel karöltve kristálytiszta képet biztosít. 

6 féle színüzemmód, 10 féle digitális szálkereszt választható.

Három különböző nullázási profil állítható be és menthető a készüléken, különböző fegyverek és kaliberek használatához, vagy különböző távolságokhoz. Minden profilon belül 5 különböző belövési távolság menthető. A szálkereszt 100 m távolságon 2-2 m tartományban állítható mind függőleges, mind pedig vízszintes irányban.

A Pulsar céltávcsöveknél megszokott egy lövéssel történő nullázást a Digisight céltávcsöveknél egy még kényelmesebb „Freeze” funkcióval egészítették ki. A cél képét rögzíteni lehet a képernyőn, így a fegyverünket nem szükséges elmozdítás nélkül folyamatosan a célon tartani miközben megjelöljük a becsapódási pontot.

50 milliméteres betekintési távolság teszi lehetővé a biztonságos használatot. 

A SumLight™ és Contrast funkció segítségével a készülék pillanatok alatt beállítja a CCD érzékelő legnagyobb érzékenységét és a kontrasztosabb képet.

A Digisight 6000 Joule-ig lövésálló, használható pl.: 9.3х64, .30-06, .300, .375. kaliberekkel, huzagolatlan csövű és airsoft fegyvereken. Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.

A 4.5x-ös optikai nagyítás digitálisan több lépésben a négyszeresére növelhető (18x-ig).

Készenléti üzemmód és automatikus kikapcsolás funkció segítségével növelhető az akkumulátor üzemideje. Abban az esetben, ha céltávcső 10 másodpercen keresztül vertikálisan 70o-os, vagy horizontálisan 30o-os szögben meg van döntve, a távcső automatikusan kikapcsol. A bekapcsolás is mindössze 3 másodpercet vesz igénybe.

Széles hőmérséklet tartományban használható (-25° to +50°C). A fagypont alatti működés a nagy hidegnek kiválóan ellenálló, gyors képfrissítésű AMOLED kijelzőnek köszönhető. A digitális technológiának köszönhetően a nappali fény nem tesz kárt benne, nem érzékeny a fényforrásokra. IPX7 szabvány szerint vízálló, még rövid ideig tartó vízbemerítés során sem ázik be.

Beépített felvevő egységgel állóképek és videofelvételek készíthetők. A kép és videó tartalom tárolása a belső memóriában történik, melyből a tartalom egyszerűen továbbítható PC-re/laptopra vezetékes csatlakozás, vagy vezeték nélküli (WIFI) kapcsolat segítségével okostelefonra, vagy táblagépre.

Mobiltelefonos alkalmazással (Stream Vision) és a beépített Wi-Fi jeladó segítségével a látott kép megjeleníthető Android és IOS okos telefonokon, táblagépeken. A látott kép rögzíthető a mobil eszközzel és azonnal megosztható az interneten. Az alkalmazással módosíthatunk bizonyos beállításokat és az éjjellátó szoftverét is frissíthetjük majd a jövőben.

A készülék gyors csatlakozású 5,2 Ah-s IPS5 akkumulátorral érkezik, amivel körülbelül 5 órán keresztül üzemel. Igény esetén kiegészítő 10 Ah-s IPS10 akkumulátor is vásárolható hozzájuk. Micro USB porton keresztül külső táp (pl.: power bank) is adható a készüléknek.

A vezeték nélküli távvezérlővel elérhetőek az alapműveletek anélkül, hogy a készüléken lévő gombokat kellene használjuk. A távvezérlő rögzíthető fegyverünk bármely pontján, ahol kényelmesen elérhető akár célra tartás közben is.

A céltávcső alján lévő több csavarmenetnek és a hozzá tartozó sín adapternek köszönhetően többféle rögzítési pozíciót választhatunk ki (előrébb, vagy hátrább tolhatjuk a fegyveren).

A Digisight Ultra infra fényvetője 940 nm-es hullámhossz tartományban működik, ami láthatatlan. Erőssége három fokozatban állítható.

Hossza 370 mm, súlya mindössze 1100 gramm.

 

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

-a 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott: - huzagolt csövű lőfegyverhez való leváló köpenyes lövedékkel szerelt lőszer tartása, valamint lézeres célzókészülék és éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése

-kizárólag belföldi magánszemélyek és cégek részére, személyes bolti  átvétellel vagy csomagküldő szolgálattól történő személyes átvétellel fogadunk el megrendelést

-a csomagküldő szolgálat jogosult a személyazonosság ellenőrzésére és csak a megrendelőnek adhatja ki a csomagot személyazonosságának igazolása esetén

-külföldi magánszemélyek csak személyesen, boltban vásárolhatnak, csomagküldés Magyarországon kívülre nem igényelhető

-a Megrendelő kötelezi magát a „Végfelhasználói nyilatkozat” aláírására és az abban foglaltak betartására.

Adatok
Cikkszám
PUL76628X
Adattárolás
16 GB beépített memória
Alap nagyítás (x)
4,5
Beépített infravörös fényvető
van, 940nm LED
Beépített infravörös fényvető
van, 940nm LED
Beépített infravörös fényvető
van, 940nm LED
Betekintési távolság
50 mm
Digitális zoom
4x
Egyéb tulajdonságok

beépített távolságbecslő funkció
beépített WiFi, Stream Vision funkció
16 GB belső memória, videó rögzítés
LRF távolságmérő funkció

Energiaellátás
IPS5 akku 5000 mAh
Észlelési távolság
500 m (emberalak)
Felbontás
fotó: 1024x768 .jpg;videó: 1024x768 .mp4
Frontlencse átmérő
42 mm
Gyártó
Pulsar
Gyártó által vállalt garancia
3 év, 1 év az akkumulátorra
IR fényvető
940 nm
Képfrissítés
50 Hz
Kijelző
AMOLED 1024x768 színes
Kijelző szín üzemmódok
6 féle
Látómező
10.9m / 100m
Látószög
6.2x4.7°
Legkisebb nagyítás
4.5
Legnagyobb nagyítás
18
Lövésállóság
6000 J
Működési / tárolási hőmérséklet
-25 – +50 °C
Nagyítás
4,5x
Objektív
50 mm F1.2
Régi cikkszám
PUL76628X
Szálkereszt
10 féle választható
Szálkereszt állítás tartománya
10/10 klikk / 100m, 2-2m / 100m
Szenzor
CMOS 1280x720 pixel
Szín
fekete
Tartozékok
készülék, IPS akkumulátor, akku töltő, hordtáska, micro-USB kábel, IR fényvető, tisztító kendő - (a szerelék nem része az árnak)
Tömeg (g)
1100
Üzemidő
4 - 8 óra
Vízállóság
IPX7
Terméktípus
Hőkamera, Éjjellátó
IR fényvető
940 nm
Céltávcső nagyítás tartomány
4.5 - 18x
Cikkszám
PUL76628X