Pulsar Digex N455 digitális éjjellátó céltávcső

Cikkszám: 
PUL76642

- 4-16-szoros nagyítás
- 500 méter észlelési távolság (emberalak)
- 940 nm láthatatlan fényvető
- 1024x768 fotó, videó felbontás
- A vadászati célú használat szabályai ITT!

Céltávcső frontlencse átmérő:
42 mm
Céltávcső nagyítás tartomány:
4 - 16x
Vízszintes látószög (°) :
6.5
Céltávcső frontlencse átmérő:
42 mm
467 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Több mint 500 méter éjjellátó hatótáv

Az osztályában legjobb éjjellátó érzékenység, HD felbontású képernyő és szenzor, fényerősség és kontraszt beállítások széles köre, minőségi optika, nagy mértékű nagyítás és egy nagy hatékonyságú beépített infra fényvető, ami akár a holdfény teljes hiánya mellett is kiváló észlelést tesz lehetővé - ezek azok a tulajdonságok, amik tökéletes eszközzé teszik a Digex digitális céltávcsövet olyan célpontok felkutatására, mint pl. a vaddisznó. Az elérhető hatótáv az infra fényvető hullámhosszától függően 450 és 550 méter között lehet.

Teljesen fémből készült ház

A fémből készült ház jó fogású, jó tapintású és egyben könnyű. Különleges védőbevonata évekig decens külsőt biztosít még kemény használat mellett is.

Beépített videó és hangrögzítő

A Digex céltávcsövek beépített média egységgel rendelkeznek, így önmagukban képesek kiváló fényképek és hangsávval rendelkező HD videók rögzítésére. Az elkészült anyag vezetéken, vagy WiFi-n keresztül továbbítható PC-re, illetve okostelefonra.

HD-szenzor

A rendkívül érzékeny 1280x720 pixeles HD CMOS szenzor révén a Digex nagy felbontású képeket alkot precíz részletgazdagság mellett.

Fokozott éjszakai érzékenység

A csúcstechnológiás elektronikai komponensek és jelfeldolgozó algoritmusok garantálják az elérhető legjobb éjszakai képeket. Ennek eredményeként a céltávcső hibátlan képekkel szolgál naplemente során és éjszakai körülmények között is, akár a fényvető nélkül is. A 900 és 950 nm közötti érzékenysége folytán a Digex használható láthatatlan fényvetővel is.

Könnyű rögzíthetőség

A Digex középtubusa 30 mm átmérőjű, így a nappali céltávcsövekhez tartozó gyűrűk és szerelékek a digitális céltávcsővel is használhatóak. A flexibilis használhatóság így garantálható.

4x - 16x változtatható nagyítás

A Digex alap 4-szeres nagyítása egészen 16-szorosig növelhető. A nagyítás növelhető 2-szeres lépésekben, vagy akár fokozatmentesen is, így mindig az éppen optimális látómező állítható be használat során.

Méretarányos ballisztikai szálkeresztek

A ballisztikai szálkeresztek a nappali céltávcsövekhez hasonlóan a nagyítás függvényében változnak csakúgy, mint azoknál a céltávcsöveknél, amelyeknél a szálkereszt az első fókuszsíkba esik. A látott kép oldalarányai minden nagyításon állandóak, ami gyors mérést és rákészülést biztosít bármely lőtávolságon és minden szituációban.

Kép a képben üzemmód

A kép a képben üzemmód egy plusz hozzáadott képkeret emelt nagyításon a nagy precizitású nullázáshoz. A látott kép mindössze 10%-át elfoglalva a nagyított kép olyan segítség célzás során, mellyel ezekkel a felbontásokkal már valóban fokozható a lövés pontossága, miközben a környező terület is értékes információkkal szolgál.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

-a 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott: - huzagolt csövű lőfegyverhez való leváló köpenyes lövedékkel szerelt lőszer tartása, valamint lézeres célzókészülék és éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése

-kizárólag belföldi magánszemélyek és cégek részére, személyes bolti  átvétellel vagy csomagküldő szolgálattól történő személyes átvétellel fogadunk el megrendelést

-a csomagküldő szolgálat jogosult a személyazonosság ellenőrzésére és csak a megrendelőnek adhatja ki a csomagot személyazonosságának igazolása esetén

-külföldi magánszemélyek csak személyesen, boltban vásárolhatnak, csomagküldés Magyarországon kívülre nem igényelhető

-a Megrendelő kötelezi magát a „Végfelhasználói nyilatkozat” aláírására és az abban foglaltak betartására.

Adatok
Cikkszám:
PUL76642
Alap nagyítás (x):
4
Beépített infravörös fényvető:
940 nm-es láthatatlan
Beépített infravörös fényvető:
940 nm-es láthatatlan
Beépített infravörös fényvető:
940 nm-es láthatatlan
Betekintési távolság:
50 mm
Egyéb tulajdonságok:
beépített WiFi (2.4 GHz), 15 méter hatótáv
több mint 10 beépített szálkereszt
Energiaellátás:
3x APS2: Li-Ion akku 2000 mAh (APS2) külső az éjjellátóhoz, 1 db a fényvetőhöz + 3200 mAh (APS3 kapacitású) beépített
Észlelési távolság :
500 méter emberalak
Felbontás:
1024x768 .mp4 videófelbontás; 1024x768 .jpg fotó felbontás
Gyártó:
Pulsar
Gyártó által vállalt garancia:
3 év, 1 év az akkumulátorra
IR fényvető:
940 nm
Kijelző:
AMOLED 1024x768
Klikk érték:
10 / 10, 2000 / 2000 mm/100 m
Középtubus átmérő (mm):
30
Látószög (°):
6.5° / 11.4°horizontális
Legkisebb nagyítás:
4
Legnagyobb nagyítás:
16
Lövésállóság:
6000 J
Működési / tárolási hőmérséklet:
-25 – +50 °C
Nagyítás:
4x
Objektív:
50 mm fókusztávolság, F1.2
Régi cikkszám:
PUL76642
Szenzor:
CMOS 1280 x 720 pixel
Szín:
fekete
Tartozékok:
éjjellátó céltávcső, 3 db 2000 mAh-s cserélhető akku (APS2) kupakkal (a céltávcsőbe és a fényvetőbe) + nagyobb kupak opcionális 3200-as cserélhető akkuhoz (APS3), akkumulátor töltő
Tömeg (g):
950
Üzemidő:
5 óra felett
Vízállóság:
IPX7
Terméktípus:
Hőkamera, Éjjellátó
IR fényvető:
940 nm
Céltávcső nagyítás tartomány:
4 - 16x
Csomagajánlatok
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hasonló termékek