Információ: +36-1-485-0517

Pulsar Accolade 2 LRF XP50 PRO kétszemes hőkamera
Pulsar Accolade 2 LRF XP50 PRO kétszemes hőkamera
1 915 900 Ft

Pulsar Accolade 2 LRF XP50 PRO kétszemes hőkamera

Pulsar Accolade 2 LRF XP50 PRO kétszemes hőkamera
Pulsar Accolade 2 LRF XP50 PRO kétszemes hőkamera
Pulsar Accolade 2 LRF XP50 PRO kétszemes hőkamera
Pulsar Accolade 2 LRF XP50 PRO kétszemes hőkamera
Pulsar Accolade 2 LRF XP50 PRO kétszemes hőkamera
Hőszenzor
640x480 17μm
Nagyítás tartomány (x)
2,5 – 20
Vízszintes látószög (°)
12.4
Rendelhető
1 915 900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Accolade LRF Pro

Komfortos megfigyelés

A Pulsar megújult kétszemes hőkamerája komfortos megfigyelést garantál hosszú időn keresztül és nagy távolságok esetén is. Kiválóan használható rendvédelmi, mentési, vagy akár vadászati céllal is. 50 mm-es objektíve segítségével akár 1800 méteres távolságból is lehetővé teszi egy emberalak felismerését
A 640x480-as felbontású érzékelő képfrissítése 50 Hz. Ez lehetővé teszi gyorsan mozgó tárgyak folyamatos, akadásmentes megfigyelését nagy felbontás mellett. Így a legkisebb ágak, levelek, vagy az állatok végtagjai is kivételesen tisztán látszódnak bármely háttér esetén.

Megnövelt termikus érzékenységgel. NETD <25 mK

Rendkívül gyors digitális zoom-ja hasznos, ha szorít az idő. A különleges és fontos részleteket pedig a folyamatos nagyítás funkcióval érhetjük el legpraktikusabban. A kétszemes felépítés ennél a hőkameránál állítható szemtávolsággal egészül ki, ami által egyénenként rendkívül komfortos és kényelmes betekintés válik lehetővé, és teljes mértékben kiküszöbölhető a zavaró kettős látás esete. 

A terepen történő használat esetében a szakemberek egyik legfontosabb választási szempontja legtöbb esetben az észlelési távolság. Ez a készülék minőségi optikájának és az egyik legjobb érzékelő szenzornak köszönhetően akár 1800 méterről is alkalmas emberalak detektálásra. Mindez a kétszemes felépítés miatt akár hosszú időn keresztül is komfortos megfigyelést garantál, nem fárasztja a szemet úgy, mint az egyszemesek, és a természetesség érzését kínálja felhasználójának. Az emberi agy ugyanis úgy épül fel, hogy a vizuális ingereket egyszerre két csatornán képes feldolgozni, amiből később egy, lényegesen több információval rendelkező képet alkot. Egyszemes megfigyelés esetén ez az algoritmus felborul, az agynak rendkívül sokat kell kompenzálnia a hatékony információ feldogozás érdekében, ami rövid idő alatt kimerültséghez vezethet. 

Egy másik nagyon fontos és innovatív tulajdonság az 50 Hz-es képfrissítés. A képi információ zökkenőmentes, gyors megjelenítése kritikus fontosságú mozgó tárgyak megfigyelése esetében. Mindemellett lényegesen jobb sebesség érzetet és jobb minőségű videó rögzítést garantál.

Lézeres távolságmérő

A precíziós lövészet ott kezdődik, hogy ismerjük a céltárgy pontos távolságát. Az Accolade LRF kivitele beépített lézeres távolságmérővel rendelkezik, mely azonnal kijelzi a fókuszált céltárgy távolságát ±1 méteres pontossággal akár 1000 méteres távolságban is.

Kép- és videórögzítés

Itt érkeztünk meg egy új állomáshoz, a videó rögzítési képességhez. Mindenkinek az életében van olyan pillanat, ami csak egyszer jön el az életben, ráadásul épp megfigyelés közben. Ilyenkor jön jól a készülék kép- és videórögzítési képessége. Egyetlen érintés a "REC" gombon, és máris készülnek a képek, vagy a videó, amiket azután könnyedén megoszthatunk kollégáinkkal, családtagjainkkal. A készüléket okostelefonhoz, vagy tablethez csatlakoztatva pedig pillanatok alatt videót oszthatunk meg akár a Youtube-on is. A videók mellett természetesen hangot is rögzít.

 

A Pulsar az Accolade-t a szélsőséges időjárási körülmények közötti megbízható működésre tervezte. Függetlenül attól, hogy ropogós hidegben, vagy izzasztó forróságban használjuk, a készülék megtartja élénk színeit, kontrasztjait a képfrissítési sebesség csökkenése nélkül. Színes AMOLED kijelzője a legmodernebb technológiát használja a tökéletes megjelenítés érdekében. 

Akkumulátor

Tápegységét tekintve tölthető, gyorsan cserélhető IPS7 akkumulátorral hozzák forgalomba. Ez az összeállítás a Wi-fi funkciók folyamatos használata mellett is akár 9 óra üzemidőt garantál.

A teljesen vízálló, IPX7 minősítésű készülék szigorú tesztekkel igazoltan maximum 1 méteres vízmélységig vízálló legfeljebb 30 percen keresztül.

Kép funkciók

"Kép a képben" funkció segítségével lehetővé válik a "fókuszpontban" a megfigyelt céltárgy kinagyítása anélkül, hogy közben elveszítenénk a teljes, fontos információkkal szolgáló látómező képét. A 8 féle színbeállítással a megfigyelés jellegénél fogva rendkívül jól paraméterezhető. A "Forró fehér" rendkívül sokoldalú. A "Forró fekete" különösen favorizált éjszakai vad megfigyelés esetén. A "Vörös monokróm" segít megelőzni, vagy lecsökkenteni az erős háttér fényeket, míg a "Szépia" komfortos hosszútávú megfigyelést garantál. A "Forró vörös", a "Szivárvány" és a "Tenger kék" beállítások segítségével könnyebb a megfigyelt objektumok hőmérséklete közötti differenciálás, míg az "Ibolya" a gyorsabban mozgó objektumok azonosításában segít.

Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül.

 

Adatok
Cikkszám
PUL77461
Adat tárolás
beépített 16 Gb, akár 20000 kép, vagy 4 óra videó
Alap nagyítás (x)
2,5
Állvány csatlakozás
1/4 collos
Betekintési távolság
16 mm
Csatlakozók
micro USB
Digitális zoom
2x, 4x, 8x
Dioptria kompenzáció
± 5
Egyéb tulajdonságok
lézeres távolságmérő beépített Wi-fi modul 2.4 Ghz, állítható szemtávolság: 56-71mm manuális, automata, félautomata kalibráció
Energiaellátás
IPS7 Li-ion akkumulátor
Észlelési távolság
1800 m (emberalak)
Felépítés
Kétszemes kereső
Filmfelvétel
.avi, 640x480 felbontásban
Gyártó
Pulsar
Gyártó által vállalt garancia
3 év, 1 év az akkumulátorra
Hőkamera felépítés
Kétszemes kereső
Képfrissítés
50Hz
Kijelző
640x480 AMOLED
Kijelző szín üzemmódok
8 üzemmód, White Hot, Hot Black, Hot Red, Red Monochrome, Rainbow, Ultramarine, Violet, Sepia
Kilépő pupilla
5mm
Látómező
21.8m / 100m
Látószög
12.4° x 9.3°
Legkisebb fókusztávolság (m)
3
Legkisebb nagyítás
2.5
Legnagyobb nagyítás
20
Méretek
164x130x64mm
Működési / tárolási hőmérséklet
- 25 … +50 °C
Nagyítás
2,5x
Objektív
50mm F1.2
Opcionális tartozékok
külső akkumulátor
Régi cikkszám
PUL77461
Spektrális méréstartomány
8-14 µm
Szenzor
640x480, pixelméret: 17µm, (NETD <25 mK), képfrissítés: 50Hz
Szín
szürke
Tartozékok
gyöngyvászon tok, IPS7 akkumulátor, töltő, USB kábel, hordszíj, törlőkendő
Támogatott fénykép felbontások
640x480 .jpg
Támogatott videó felbontások
640x480 .avi
Tömeg (g)
700
Üzemidő
akár 9 óra
Vízállóság
IPX7 vízálló
Cikkszám
PUL77461
Videók