7

Leica Calonox Sight hőkamera előtét

Cikkszám: 
50500
Hőszenzor:
384x288 17µm
Nagyítás tartomány (x):
1 – 1
Vízszintes látószög (°) :
8.9
Vízszintes látószög (°):
8.9
Használati útmutató :
Hőszenzor:
384x288 17µm
1 500 900 Ft 
1 399 900 Ft
Megtakarítás 101 000 Ft
Részletek

 

A kor színvonalát megelőző technológia a felelős vadászatért

A teljesen új fejlesztésű Leica Calonox hőkamerákat két verzióban kínálja a gyártó. A "Sight" változat az előtét, míg a "View" típus a kereső hőkamera.

 

 

 

 

A Leica Camera már hosszú évek óta ismert a nagyon magas elvárásoknak is megfelelő digitális kamera technikájáról. A "hagyományos" digitális technológiával ellentétben a hőkamerák az emberi szám számára láthatatlan, a tárgyak, élőlények, különböző felületek által kibocsátott infravörös sugárzás mértékét érzékeli, és alakítja át hőképpé. Az új Calonox hőkamera erre a területre lett optimalizálva a Leica-tól megismert kimagasló optikai minőségben - kivételesen gazdag tónusokkal, kimagasló kontraszttal és rendkívül részletes felbontással az érzékelési távolság minden pontján.

Képminőség a csúcson

A Leica a Calonox-al elérte azt, amit csak egy évtizedek óta regnáló kompromisszummentes fotós gyártó elérhet. Inkább húzták a bevezetést, de a német mérnökök minden szempontból meg akartak felelni a saját maguk által állított elvárásoknak, ami a képminőséget illeti. A kiváló szenzor, a világ legjobbjai közt jegyzett érzékelő beépítése csak a kezdet volt. Szoftveresen olyan mércét állít az új képalkotó technológia, ami nem egyszerűen információt szolgáltat, hanem élménnyé teszi a megfigyelés minden pillanatát. Legyen szó közeli, vagy nagy távolságú keresésről, a Calonox a (LIO™) technológiával a HDR világát hozza el a hőkamerák világába. Az alábbi képek többet mondanak ezer szónál.

A beépített akkumulátor az előtét esetében akár 8-11 óra üzemidőt biztosít, és a készülékházban olyan helyet kapott, hogy rendkívüli védettséget élvez hideg, csapadékos, zord időjárási körülmények közepette is. A körültekintő tervezés egy minden szempontból a vadászati igényeket kielégítő hengeres készülékházban nyilvánul meg, alkalmazkodva a mindennapi követelményekhez. A kereső hőkamera és annak előtét változata is rendkívül kézre eső és könnyen használható, a Leica alkalmazásával a három funkciógomb telefonról távvezérelhető.

Kereső funkció

A Sight változat 42 mm-es fókusztávolságával és 1-szeres alapnagyításával keresőként is használható a mellékelt okulárral. Az alapból céltávcsőhöz igazított kis méretű kijelző ilyenkor menüből átváltható nagyobbra a komfortosabb megfigyelés érdekében. Ilymódon ideális közeli megfigyelésekhez és optimálisan informál a nagyobb távolságok történéseiről is, azonban igazán optimálisan céltávcsövön használható.

Rögzítés céltávcsövön

Előtétként használja felelősen! Az első használatot megelőző kontroll lövést (belövést) semmiképp ne mulassza el, igényes vadász számára kötelező! Ezt minden további fegyver esetében javasoljuk elvégezni.

 

A készülékház a betekintő oldalon a már standardnak számító M52x0,75-ös menettel van felszerelve, így a kereskedelmi forgalomban lévő univerzális szorító adapterekkel (pl. Rusan) rögzíthető a céltávcsöveken. A választásban segítséget a céltávcső fémházának ismeretében a következő linken talál. A frontlencse körüli tubus KÜLSŐ átmérője a mérvadó szorító kengyel választása esetén.

Rusan szorító adapter kereső ITT!

A megfelelő rögzítés érdekében a Leica adapter méret ajánlásai is megtalálhatóak az alábbi linken:

Leica méretválasztó ITT!

 

Adatok
Cikkszám:
50500
Adattárolás:
nincs
Alap nagyítás (x):
1
Csatlakozók:
PAL video out USB-C-n keresztül
Digitális zoom:
-
Egyéb tulajdonságok:
Menet méretek: M52x0.75
Energiaellátás:
beépített Li-Ion akkumulátor
Észlelési távolság :

Észlelési távolság: 2000 m (1.7x0.5 m) 2 pixel;
Felismerési távolság: 700 m (1.7x0.5 m) 6 pixel;
Azonosítási távolság: 350 m (1.7x0.5 m) 12 pixel

Felépítés:
Egyszemes kereső
Filmfelvétel:
nincs
Gyártó:
Leica
Gyártó által vállalt garancia:
3 év
Hőkamera felépítés:
Egyszemes kereső
Képfrissítés:
50 Hz
Kijelző:
1024x768 OLED, 0.4 coll
Látómező (m):
15.5m / 100m
Látószög (°):
8.9° x 6.7°
Legkisebb nagyítás:
1
Legnagyobb nagyítás:
1
Méretek:
165 x 65 mm
Nagyítás:
1x
Objektív:
42 mm fókusztávolság
Opcionális tartozékok:
Rusan, vagy Recknagel adapterek
Régi cikkszám:
50500
Szenzor:
384x288 pixeles Vox szenzor, 17 µm pixelméret
Szín:
fekete
Tartozékok:
hőkamera előtét, gyöngyvászon tok, töltőkábel, objektív tisztító kendő
Támogatott fénykép felbontások:
-
Támogatott videó felbontások:
-
Tömeg (g):
685
Üzemidő:
8-11 óra
Vízállóság:
IP67
Terméktípus:
Hőkamera, Éjjellátó
Hőkamera felépítés:
Egyszemes kereső
Csomagajánlatok
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hasonló termékek