Leica Calonox Sight hőkamera előtét
Leica Calonox Sight hőkamera előtét
1 500 900 Ft

Leica Calonox Sight hőkamera előtét

Hőszenzor
384x288 17µm
Nagyítás tartomány (x)
1 – 1
Vízszintes látószög (°)
8.9
Használati útmutató
Raktáron
1 500 900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

 

A kor színvonalát megelőző technológia a felelős vadászatért

A teljesen új fejlesztésű Leica Calonox hőkamerákat két verzióban kínálja a gyártó. A "Sight" változat az előtét, míg a "View" típus a kereső hőkamera.

 

 

 

 

A Leica Camera már hosszú évek óta ismert a nagyon magas elvárásoknak is megfelelő digitális kamera technikájáról. A "hagyományos" digitális technológiával ellentétben a hőkamerák az emberi szám számára láthatatlan, a tárgyak, élőlények, különböző felületek által kibocsátott infravörös sugárzás mértékét érzékeli, és alakítja át hőképpé. Az új Calonox hőkamera erre a területre lett optimalizálva a Leica-tól megismert kimagasló optikai minőségben - kivételesen gazdag tónusokkal, kimagasló kontraszttal és rendkívül részletes felbontással az érzékelési távolság minden pontján.

Képminőség a csúcson

A Leica a Calonox-al elérte azt, amit csak egy évtizedek óta regnáló kompromisszummentes fotós gyártó elérhet. Inkább húzták a bevezetést, de a német mérnökök minden szempontból meg akartak felelni a saját maguk által állított elvárásoknak, ami a képminőséget illeti. A kiváló szenzor, a világ legjobbjai közt jegyzett érzékelő beépítése csak a kezdet volt. Szoftveresen olyan mércét állít az új képalkotó technológia, ami nem egyszerűen információt szolgáltat, hanem élménnyé teszi a megfigyelés minden pillanatát. Legyen szó közeli, vagy nagy távolságú keresésről, a Calonox a (LIO™) technológiával a HDR világát hozza el a hőkamerák világába. Az alábbi képek többet mondanak ezer szónál.

A beépített akkumulátor az előtét esetében akár 8-11 óra üzemidőt biztosít, és a készülékházban olyan helyet kapott, hogy rendkívüli védettséget élvez hideg, csapadékos, zord időjárási körülmények közepette is. A körültekintő tervezés egy minden szempontból a vadászati igényeket kielégítő hengeres készülékházban nyilvánul meg, alkalmazkodva a mindennapi követelményekhez. A kereső hőkamera és annak előtét változata is rendkívül kézre eső és könnyen használható, a Leica alkalmazásával a három funkciógomb telefonról távvezérelhető.

Kereső funkció

A Sight változat 42 mm-es fókusztávolságával és 1-szeres alapnagyításával keresőként is használható a mellékelt okulárral. Az alapból céltávcsőhöz igazított kis méretű kijelző ilyenkor menüből átváltható nagyobbra a komfortosabb megfigyelés érdekében. Ilymódon ideális közeli megfigyelésekhez és optimálisan informál a nagyobb távolságok történéseiről is, azonban igazán optimálisan céltávcsövön használható.

Rögzítés céltávcsövön

A készülékház a betekintő oldalon a már standardnak számító M52x0,75-ös menettel van felszerelve, így a kereskedelmi forgalomban lévő univerzális szorító adapterekkel (pl. Rusan) rögzíthető a céltávcsöveken. A választásban segítséget a céltávcső fémházának ismeretében a következő linken talál. A frontlencse körüli tubus KÜLSŐ átmérője a mérvadó szorító kengyel választása esetén.

Rusan szorító adapter kereső ITT!

A megfelelő rögzítés érdekében a Leica adapter méret ajánlásai is megtalálhatóak az alábbi linken:

Leica méretválasztó ITT!

 

Adatok
Cikkszám
50500
Adat tárolás
nincs
Alap nagyítás (x)
1
Csatlakozók
PAL video out USB-C-n keresztül
Digitális zoom
-
Egyéb tulajdonságok
Menet méretek: M52x0.75
Energiaellátás
beépített Li-Ion akkumulátor
Észlelési távolság

Észlelési távolság: 2000 m (1.7x0.5 m) 2 pixel;
Felismerési távolság: 700 m (1.7x0.5 m) 6 pixel;
Azonosítási távolság: 350 m (1.7x0.5 m) 12 pixel

Felépítés
Egyszemes kereső
Filmfelvétel
nincs
Gyártó
Leica
Gyártó által vállalt garancia
2 év
Hőkamera felépítés
Egyszemes kereső
Képfrissítés
50 Hz
Kijelző
1024x768 OLED, 0.4 coll
Látómező
15.5m / 100m
Látószög
8.9° x 6.7°
Legkisebb nagyítás
1
Legnagyobb nagyítás
1
Méretek
165 x 65 mm
Nagyítás
1x
Objektív
42 mm fókusztávolság
Opcionális tartozékok
Rusan, vagy Recknagel adapterek
Régi cikkszám
50500
Szenzor
384x288 pixeles Vox szenzor, 17 µm pixelméret
Szín
fekete
Tartozékok
hőkamera előtét, gyöngyvászon tok, töltőkábel, objektív tisztító kendő
Támogatott fénykép felbontások
-
Támogatott videó felbontások
-
Tömeg (g)
685
Üzemidő
8-11 óra
Vízállóság
IP67
Terméktípus
Fotó
Cikkszám
50500