InfiRay Zoom ZH50 V2 hőkamera

Cikkszám: 
IRAZH50V2

Kompromisszummentes tervezés

Két fókusz állás, rendkívüli zoom átfogás pixelesedés nélkül

Hőszenzor:
640x512 12μm
Hőszenzor NETD:
25 mK
Nagyítás tartomány (x):
2 – 16
Vízszintes látószög (°) :
17.5/8.8
Használati útmutató :
Hőszenzor:
640x512 12μm
Raktáron
999 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Megérkezett a Zoom ZH50 V2

Az InfiRay tovább diktálja a tempót.Ahogy a csúcskategóriában megvetették a lábukat az X-Eye E6 sorozattal, majd folytatták a Zoom szériával, a 2023-as szezonra a gyártó ez utóbbi tökéletesített változatával rukkolt elő, mely egy készülékben egyesíti a nagyteljesítményű hőkamera piac utóbbi években napvilágra hozott összes innovációját letisztult, átgondolt formatervezéssel.


Az új ZOOM ZH50 V2 már elsőre is valami különlegeset nyújt. Nem "csupán" egy professzionális kézi hőkamerának tűnik. A gyártó a széria megtervezésekor arra a döntésre jutott, hogy elébe megy a legtöbb hőkamera vásárló által támasztott igénynek, miszerint igazán két készülékkel lenne jó a terepre kimenni. Egy olyannal, ami a gyors tájékozódásban segít nagy látószögével és jó perifériás látóterével, és egy másikkal, ami nagy nagyításával az azonosításban segít.

 


A Zoom ZH50 V2 hőkamera egyedülálló kettős objektív rendszerével gyorsan válthatunk két látószög között. Miután a 25 mm-es fókusztávolságú, nagy látószögű beállítással megtaláltuk a célt, gyorsan, egy mozdulattal válthatunk az 50 mm-esre a magabiztos beazonosításhoz és a pontos részletek szemléléséhez. Ez az új funkció végre egy eszközben elégíti ki a gyors keresés és a pontos azonosítás követelményeit - immáron két, markánsan elkülönített kezelő tárcsával.

 

 

A 640*512 felbontású hőérzékelővel, színes, nagy felbontású HD OLED kijelzővel felszerelve páratlan képalkotási effektussal büszkélkedhet. Az 50 mm-es fókusztávolság egy 640-es, 12 mikronos szenzorral minden eddiginél részletesebb képet biztosít. A funkciók széles skálájának köszönhetően, pl. változatos színválaszték, kép a képben, digitális zoom, legmelegebb pont követés és a távolságbecslő funkció továbbgondolása révén megalkotott automatikus célpont méret analizáló funkció lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az aktuális forgatókönyvek alapján válasszák ki az optimális megfigyelési módot. A látott kép és a hőkamera rugalmassága valóban minden eddigit felülmúl. Mindössze egy fókusztárcsa segítségével, intuitív módon válthat a felhasználó nagyobb mozdulattal a két fókuszállás között egy határozott lépcsőben, majd finomíthatja a fókuszbeállítást egy kesztyűben is jól kezelhető tárcsa elforgatásával.

 

 

Az újdonság kompakt méretű, kiváló fogású. Felépítése révén hatásosan, a V2 széria pedig kiemelten ellenáll víznek és pornak, minden porcikájában tartósságot ígér. Cserélhető 4400 mAh-s akkkumulátorral, mely rendkívül egyszerűen és gyorsan ki- és beszerelhető - nem beszélve a gyártó által ígért akár 10 órás üzemidőről*. Az akkumulátor USB-C-n keresztül és dokkolóban is tölthető.
0,4"-os színes AMOLED kijelzője szintén a jelen technológia határait feszegeti 1440 x 1080 pixeles felbontásával. Az itt látott kép 2,2 - 4,4-szeres optikai nagyítást enged, mely digitálisan akár 17,6-szeresig nagyítható. Ez így 8-szoros zoom-átfogás. A kép a képben funkció még erre is rátesz egy fokkal. A kép ikonjai folyamatosan informálnak az aktuálisan beállított nagyítási fokozatról. A V2 széria szemkagylóját tovább fejlesztették a még tisztább kép és precízebb dioptria állítás érdekében.

 

 

A világelső fejlesztésű, rendkívüli termikus érzékenységű (NETD < 25 mK) szenzor páratlan információkkal tölti meg a kijelzőt. A mérnökök arra törekedtek, hogy még rossz időjárási körülmények között is (alacsony hőmérséklet, eső, pára, vagy köd) kiváló legyen a kép kontrasztja a megfelelő felismerés és azonosítás érdekében. A gyártó által előre definiált kép jelenetek rendkívül széles tartományon mozognak, így a látott kép minden igényt kielégítő.

Az átgondolt tervezésnek köszönhetően a kezelő gombok is hangtalan működésűek.

A Zoom ZH50 V2 az eddigi legszélesebb körben használható hőkamera éjszakai vadászatra, megfigyelésre és pozíció meghatározásra, de kereső és mentő egységek kezében is rendkívül hatékony és látványos segítség lehet. A polgári felhasználású hőkamerák megjelenése óta a gyártók az eszközök különböző konfigurálásával igyekeztek megfelelni különböző felhasználási köröknek és eltérő felhasználási távolságoknak. A Zoom sorozat megjelenésével ezek az idők elmúltak. A legrövidebbtől az eddigi legnagyobb távolságig mindenre optimális megoldást nyújt az új csúcsváltozat.

* Becsült üzemidő extra (pl. WiFi) funkciók működtetése nélkül

 

 

A beépített 32 GB memória szinte korlátlanul nyeli az elkészített képeket és nagyon szép minőségben adja vissza a nagy szenzorral készült videókat, melyek a beépített mikrofonnak köszönhetően végre hangsávval is rendelkeznek.

 

Adatok
Adattárolás:
32 GB
Alap nagyítás (x):
2x
Betekintési távolság:
20 mm
Csatlakozók:
USB-C
Digitális zoom:
1x, 2x, 3x, 4x
Dioptria kompenzáció:
- 5 / + 5 dpt
Energiaellátás:
IBP-1/4400mAh/DC3.7V Li-ion
Észlelési távolság :
Emberalak: 25 mm állásban - 1300m, 50 mm állásban - 2600m
Gyártó:
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia:
3 év általános garancia a készülékre, 10 év a szenzorra, 2 év az akkumulátorra
Képfrissítés:
50 Hz
Kijelző:
1440×1080 AMOLED, 0.4″
Látószög (°):
25mm: 17.5×13.1° / 50mm: 8.8×6.6°
Legkisebb nagyítás:
25mm: 2; 50mm: 4
Legnagyobb nagyítás:
25mm: 8; 50mm: 16
Méretek:
220×59×75 mm
Mikrofon:
beépített
Objektív:
25/50 mm gyújtótávolság
Szenzor:
kalibráció mentes, 640x512 felbontású Vox hűtetlen mikrobolométer; pixelméret: 12 μm; képfrissítés: 50Hz; NETD <= 25 mK
Szín:
fekete
Tartozékok:

hőkamera, kamera nyakpánt, tok vállpánttal, 2xIBP-1 akku, töltő, hálózati adapter, USB-C kábel, csuklópánt, tisztító kendő.

Távolságmérő:
Távolságbecslő
Tömeg (g):
710g
Üzemidő:
akár 10 óra
Vízállóság:
IP67
Terméktípus:
Hőkamera, Éjjellátó
EAN kód:
6973202303771
Csomagajánlatok
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Videók


Hasonló termékek
InfiRay Zoom ZH 50 V2 hőkamera
InfiRay Zoom ZH50 V2 hőkamera
999 900 Ft