Információ: +36-1-485-0517

InfiRay Xview-V2 hőkamera
InfiRay Xview-V2 hőkamera
224 900 Ft

InfiRay Xview-V2 hőkamera

InfiRay Xview-V2 hőkamera
InfiRay Xview-V2 hőkamera
InfiRay Xview-V2 hőkamera
InfiRay Xview-V2 hőkamera
Hőszenzor
256x192 12μm
Vízszintes látószög (°)
25.5
Használati útmutató
Raktáron
224 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Az új fejlesztésű InfiRay Xview egy zsebnyi professzionalizmus. Hatalmas tudás összesűrítve egy olyan készülékben, mely soha nem lesz útban. Mely mindig felhasználásra kész. Az InfiRay új, 12μm-es hőérzékelő szenzorai rendkívül sokoldalú felhasználásra születtek. Legyen az katonai, vadászati, ipari, egészségügyi, vagy hobbi felhasználású kamera - ezek a szenzorok mindig pontos és látványos megjelenítést garantálnak.

A kézi keresők ebben a formában jól használhatóak keresési, megfigyelési, vagy akár épületgépészeti célokra. A V2 változat 6,8 mm-es fókusztávolsága olyan látómezőt eredményez, mely kiválóan alkalmas szűkebb területek nagyobb látószöggel való vizsgálatára (pl. épületdiagnosztika). A készülék kezelése - logikus felépítése, 3 collos érintő képernyője és egyszerű, intuitív menüje révén - hamar elsajátítható. Technológia fejlettsége, ragyogó színei végre ebben a szegmensben is megszüntetik a homályos, értelmezhetetlen, kockásodó képi elemeket. A 256x192 pixel felbontású detektor a készülék rendeltetési távolságain kristálytiszta képet eredményez.

Az InfiRay az elmúlt években kiváló termékekkel alapozta meg nevét a hőkamera technika szinte összes szegmensében. A 25 Hz-es képfrissítés már itt is remek, folyamatos képekkel kápráztatja el a felhasználót. A Germánium lencse szavatolja a minőséget. A kategória legfontosabb jellemzője, hogy a látványos képi elemek mellett pontos hőmérséklet adatokat is képes szolgáltatni alap esetben -20°C és +120°C fok között, míg a kiterjesztett mód akár +400°C-ig kínál hőmérséklet mérés lehetőséget. Mindezt a gyártói ígéretei szerint akár +/-3°C pontossággal. Professzionális felhasználó kezében az emisszió állításával ez az érték jól tartható.

Az elérhető funkciók között található az automata képkorrekció, a 8 db színpaletta, a legalacsonyabb-, legmagasabb- és a kijelölt felület aktuális hőmérsékletének kijelzése. A készülék beépített memóriával rendelkezik, de 64 GB-ig képes TF, vagy micro SD kártyát fogadni. Így már jól jön a JPEG formátumú képek és MP4 formátumú videók rögzítése.

Külön értékes tulajdonsága, hogy WiFi-n keresztül alkalmas az élőkép megosztására. Az eszköz digitális nagyítással nem rendelkezik. Épületdiagnosztika jellegű célokra kifejezetten alkalmas kis területen jól működő nagy látószögével.

Adatok
Cikkszám
IRAXviewV2
Adat tárolás
beépített memória, 64 GB-ig kompatibilis TF (micro SD) kártyával
Alap nagyítás (x)
1
Anyaghasználat
Germánium üveg
Állvány csatlakozás
-
Csatlakozók
USB-C
Egyéb tulajdonságok
WiFi
Energiaellátás
saját beépített akkumulátor
Felépítés
Kézi kereső
Gyártó
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia
3 év, az akkumulátorra 1 év
Hőkamera felépítés
Kézi kereső
Képfrissítés
25 Hz
Kijelző
3 coll érintőképernyő
Kijelző szín üzemmódok
8 szín
Látószög
25,5°x19,2°
Méretek
123x61x35 mm
Mérés jellemzők
-20 - +120°C - kiterjesztett módban akár +400°C-ig
Emisszió: 0,0 - 1,0
Működési / tárolási hőmérséklet
-10 - +50°C / -30 - +70°C
Nagyítás
1x
Objektív
6,8 mm fix fókusz
Régi cikkszám
IRAXviewV2
Szenzor
256x192 VOx mikrobolométer
Szín
fekete
Tartozékok
hőkamera, csuklószíj, USB kábel,
Támogatott fénykép felbontások
256x192 .jpg
Támogatott videó felbontások
256x192 .mp4
Tömeg (g)
190
Vízállóság
IP54
Terméktípus
Hőkamera, Éjjellátó
Cikkszám
IRAXviewV2
Videók