InfiRay Tube TL35 V1 hőkamera céltávcső LRF távmérő modullal és 18500 akkumulátor szettel

InfiRay Tube TL35 V1 hőkamera céltávcső LRF távmérő modullal és 18500 akkumulátor szettel
InfiRay Tube TL35 V1 hőkamera céltávcső LRF távmérő modullal és 18500 akkumulátor szettel
InfiRay Tube TL35 V1 hőkamera céltávcső LRF távmérő modullal és 18500 akkumulátor szettel
InfiRay Tube TL35 V1 hőkamera céltávcső LRF távmérő modullal és 18500 akkumulátor szettel
InfiRay Tube TL35 V1 hőkamera céltávcső LRF távmérő modullal és 18500 akkumulátor szettel

A vadászati célú használat szabályai ITT!

Ajándék Bluetooth lézeres távmérő modullal

Céltávcső frontlencse átmérő
35 mm
Céltávcső nagyítás tartomány
3.1 - 12.4x
Hőszenzor
384x288 12µm
Hőszenzor NETD
50 mK
Nagyítás tartomány (x)
3,1 – 12,4
Vízszintes látószög (°)
7.5
Vízszintes látószög (°)
7.5
Céltávcső frontlencse átmérő
35 mm
Hőszenzor
384x288 12µm
Kifutott
899 900 Ft
Nem vásárolható!
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Magyarországon és az EU országaiban a célzásra alkalmas éjjellátó és hőkamera termékek, de különösen a céltávcső termékek kereskedelme, birtoklása, valamint (pl. vadászati célú) használata korlátozott, esetenként tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Most ajándék ILR1200-1 Bluetooth távmérő modullal

Megérkezett a Tube hőkamera céltávcső 12 µm pixelmérettel!

A vadonatúj Tube hőkamera céltávcső családot a klasszikus formák kedvelői számára tervezték. Ergonomikus, elegáns és időtálló formaterve és kitűnő képminősége teszi rendkívül hatékony eszközzé mind a nappali, mind az éjszakai megfigyelések során, még esős és ködös időjárás esetén is.

A TL35 V1-et most a gyárilag ehhez a szériához tervezett lézeres távmérő modullal kínáljuk, mely külön RCR123 akkumulátorral üzemeltethető. 

A gyorscsatlakozós rögzítésnek és a pillanatok alatt kapcsolódó Bluetooth modulnak köszönhetően bármikor a legprofibb eszközök egyike lehet a felhasználó kezében.

Páratlan képminőség

Az új fejlesztésű 384x288 felbontású és 12 µm pixel méretű Vox hűtetlen mikrobolométer érzékelő mindig tűéles képet garantál. A hasonló kategóriájú konkurenciához képest lényegesen nagyobb pixelszámmal rendelkező készülék szemmel láthatóan részletesebb képpel került a piacra. Az új szoftver lehetővé teszi a kép finomítását, amely még nagy nagyítási fokozatokon is kifejezetten szép látványt biztosít. A mérnökök szinte teljesen el tudták tüntetni a digitális nagyítás során jelentkező pixelesedést. Az InfiRay kiemelt figyelemmel készítette 30 mm-es tubusátmérővel gyártott tradicionális céltávcsövét. Függetlenül a külső időjárási körülményektől a Tube tartós, teljesen alumínium háza, 50 Hz-es frissítése és a szenzor nagy felbontása lehetővé teszi, hogy a fókusztárcsa használatával csalódás mentes, mozgalmas képi világ táruljon a felhasználó elé, mely professzionális és egyben élménydús megfigyelést garantál a legigényesebb vadászok számára. A kontraszt állítás automatikus, a céltávcső a kép hierarchia erősítésével segíti elő a célpont gyorsabb megtalálását. A megfogalmazás mögött igazi tartalom van - az InfiRay szenzor kivételes kontraszttal és rendkívüli részletességgel segíti a felhasználót, hogy az igazán fontos információk jussanak el hozzá. Az 1280x960 pixeles kijelző méret jelenleg a legjobbak között van. A tökéletes élesség beállítása 4 előre elmentett profil segítségével gyorsmenüből kezelhető.

A részletek minél alaposabb megfigyelése a beépített PIP (kép a képben) funkció segítségével tovább fokozható akár célra tartás közben is emelt nagyítási fokozaton, miközben a képernyő többi részén a jobb eligazodás érdekében az eredeti területet tarthatja szemmel a felhasználó. A beépített 5 féle színmód meggyőzően informál a legkülönbözőbb élethelyzetekben és látási viszonyok között is.

A TL35 35 mm-es fókusztávolságú objektívje és kis, 12 µm pixelméretű csúcskategóriás szenzora révén egy emberalakot akár 1816 m-es távolságból is képes észlelni. Az optikai nagyítás 3.1-szeres, ami a 4-szeres digitális nagyítás révén folyamatos, finom fokozatokban 12.4-szeresig növelhető - a legáltalánosabban használt nagyítási értékeket kínálva.

 

 

Felhasználóbarát kezelőfelület

A Tube hőkamera céltávcső megalkotásának kezdő lépéseinél a mérnökök az egyszerű és gyors kezelhetőséget tűzték ki célul. Teljes mértékben ikonos menürendszer, könnyen értelmezhető piktogramok, a legördülő menük esetében pedig átlátszóság segíti a felhasználót, hogy a terület szemmel tartása ne ütközzön akadályba a beállítások módosítása során sem. A felső forgótárcsa alapból a nagyítás állításáért felelős, megnyomva a menüt hívja be és az abban való navigálásra szolgál. Emellett mindössze négy darab kezelőgomb felel a ki- bekapcsolásért, a szín állításért és a fénykép rögzítésért.

A Tube TL35 kiváló nagyítási tartományt, mozgás szenzort, digitális iránytűt, WiFi képmegosztást, és 16 GB belső memóriája mellett akár 20.000 db fotó-, vagy videórögzítési opciót is kínál. A rögzített képek és videók egységesen 768x576 pixel felbontásúak, így végre valódi, látványos információval szolgálnak. Mindez ott válik lényegesen egyszerűbbé, hogy végtelenül egyszerűen és gyorsan férhetünk hozzá számítógépen keresztül, USB-C kábel segítségével az adatokhoz. A kábel töltőként és adatkapcsolati kábelként egyaránt szolgál.

Gyors gombbal a leggyakrabban használt funkciók, a szálkeresztek, a fényerő és a színmód állítható pillanatok alatt. A készülék 5 színmódot, 6 féle szálkeresztet és 4 féle szálkereszt színt kínál alapból.

 

Magas fokú ellenállóképesség

A minőségi, tradicionális kialakítás még a legmegrögzöttebb ellenzőket is meggyőzi. A masszív ház két akkumulátornak biztosít vízálló helyet. Egy készülékházba épített és egy cserélhető 18500-as szabványú akkumulátor segíti egymást a jó üzemidő elérése érdekében. A használat során csak a beépített akkuval akár 8 óra üzemidő is elérhető. A kiegészítő cserélhető 18500-as akku akár 2 órával is megtoldhatja ezt az intervallumot. A készülék USB-C aljzattal rendelkezik.

 

Ultra tiszta üzemmód

A menürendszerből elérhető "Ultraclear" mód segítségével a céltávcső az előnytelen látási viszonyok, mint pl. sűrű köd, vagy eső közbeni tájékozódást segíti elő az érzékenység növelésével és a legapróbb részletek kiemelésével.

 

Az InfiRay most tényleg nagyot gurított ezzel az újdonsággal. Próbálja ki Ön is!

 * A terméket 2 db kiegészítő 18500-as akkumulátorral, az LRF modulhoz 2 db RCR123 akkumulátorral és egy két öblös töltővel szállítjuk.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Adatok
Adattárolás
16 GB beépített memória
Alap nagyítás (x)
3,1
Anyaghasználat
alumínium
Betekintési távolság
60 mm
Csatlakozók
USB-C töltő és adatkapcsolat
Digitális zoom
2x, 3x, 4x, folyamatos
Dioptria kompenzáció
-5 - +5 dpt
Egyéb tulajdonságok

Beépített fénykép rögzítő és videó felvevő (24 óra videó, vagy 20.000 fénykép)
Video kimenet
WiFi - a látott kép mobil eszközre is kivetíthető

Frontlencse külső ház átmérő fókusztárcsával: 58 mm

Energiaellátás
beépített, tölthető akku + cserélhető 18500-as akku
Észlelési távolság
emberalak (1.7 x 0.5 m): 1816 m
Gyártó
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia
3 év általános garancia a készülékre, 10 év a szenzorra, 2 év az akkumulátorra
Képfrissítés
50 Hz
Kijelző
1280x960 LCOS
Kijelző szín üzemmódok
öt féle
Középtubus átmérő (mm)
30
Látószög (°)
7.5°x 5.6°
Legkisebb nagyítás
3.1
Legnagyobb nagyítás
12.4
Lövésállóság
1000 g (g=9,8 m/s2)
Objektív
35 mm fókusztávolság
Szenzor
384x288 pixel, hűtetlen Vox mikrobolométer, 12 µm pixelméret; NETD: <= 50 mK
Szín
fekete
Tartozékok

hőkamera céltávcső, 2 db 30-as gyűrű rögzítéshez, Tube ILR1200-1 Bluetooth lézeres távmérő modul gyors szerelékkel, puhafalú, erős hordtok vállszíjjal, töltő és videókábel, objektív tisztító kendő, 2 db 18500-as kiegészítő akkumulátor, 2 db RCR123 akkumulátor és egy két öblös töltő

Támogatott fénykép felbontások
768 x 576
Támogatott videó felbontások
768 x 576
Tömeg (g)
900
Üzemidő
akár 10 óra
Terméktípus
Hőkamera, Éjjellátó
Céltávcső nagyítás tartomány
3.1 - 12.4x
Cikkszám
IRATL35V1ILR12CS
Videók