Infiray Tube TL25 SE hőkamera céltávcső 25.4 mm-es tubussal
Infiray Tube TL25 SE hőkamera céltávcső 25.4 mm-es tubussal
799 901 Ft

Infiray Tube TL25 SE hőkamera céltávcső 25.4 mm-es tubussal

Céltávcső frontlencse átmérő
25 mm
Céltávcső nagyítás tartomány
2.0 - 8.0x
Hőszenzor
384x288 12µm
Hőszenzor NETD
25 mK
Nagyítás tartomány (x)
2 – 8
Vízszintes látószög (°)
10.5
Vízszintes látószög (°)
10.5
Használati útmutató
Céltávcső frontlencse átmérő
25 mm
Hőszenzor
384x288 12µm
Raktáron
799 901 Ft
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Magyarországon és az EU országaiban a célzásra alkalmas éjjellátó és hőkamera termékek, de különösen a céltávcső termékek kereskedelme, birtoklása, valamint (pl. vadászati célú) használata korlátozott, esetenként tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Megérkezett a Tube TL SE kompakt hőkamera céltávcső!

A vadonatúj Tube TL SE hőkamera céltávcső családot a klasszikus és kompakt formák kedvelői számára tervezték. Ergonomikus, elegáns és időtálló formaterve és kitűnő képminősége rendkívül hatékony eszközzé teszi mind a nappali, mind az éjszakai megfigyelések során. A rendkívül érzékeny szenzor még esős és ködös időjárás esetén is látványos megjelenítést biztosít.

 

Páratlan képminőség

Az új fejlesztésű és folyamatosan fejlesztett 384x288 felbontású és 12 µm pixel méretű Vox hűtetlen mikrobolométer érzékelő mindig tűéles képet garantál, a hőérzékenysége pedig immáron 25 mK-es, ami tényleg a legjobbak közé emeli. A hasonló kategóriájú konkurenciához képest lényegesen nagyobb pixelszámmal rendelkező készülék szemmel láthatóan részletesebb képpel került a piacra. Az új szoftver lehetővé teszi a kép finomítását, amely még nagy nagyítási fokozatokon is kifejezetten szép látványt biztosít. A mérnökök szinte teljesen el tudták tüntetni a digitális nagyítás során jelentkező pixelesedést. Az InfiRay kiemelt figyelemmel készítette 25,4 mm-es tubusátmérővel gyártott tradicionális, kompakt céltávcsövét. Függetlenül a külső időjárási körülményektől a Tube SE tartós, teljesen alumínium háza, 50 Hz-es frissítése és a szenzor nagy felbontása lehetővé teszi, hogy a fókusztárcsa használatával csalódás mentes, mozgalmas képi világ táruljon a felhasználó elé, mely professzionális és egyben élménydús megfigyelést garantál a legigényesebb vadászok számára.

A kontraszt állítás automatikus, az InfiRay szenzor kivételes kontraszttal és rendkívüli részletességgel segíti a felhasználót, hogy az igazán fontos információk jussanak el hozzá. Az 1536 x 1080 pixeles AMOLED kijelző méret jelenleg a legjobbak között van. A tökéletes jelenetmód beállítása 4 előre elmentett profil segítségével gyorsmenüből kezelhető.

A részletek minél alaposabb megfigyelése a beépített PIP (kép a képben) funkció segítségével tovább fokozható akár célra tartás közben is emelt nagyítási fokozaton, miközben a képernyő többi részén a jobb eligazodás érdekében az eredeti területet tarthatja szemmel a felhasználó. A beépített 5 féle színmód meggyőzően informál a legkülönbözőbb élethelyzetekben és látási viszonyok között is.

A TL35 SE 25 mm-es fókusztávolságú objektívje és kis, 12 µm pixelméretű csúcskategóriás szenzora révén egy emberalakot akár 1300 m-es távolságból is képes észlelni. Az optikai nagyítás 2-szeres, ami a 4-szeres digitális nagyítás révén folyamatos, finom fokozatokban 8-szorosig növelhető - a legáltalánosabban használt nagyítási értékeket kínálva. 

Könnyebb kivitel

A TUBE SE mindössze 720 gramm, ami 28%-kal kevesebb, mint egy átlagos 1000 grammos hőkamera céltávcső.

Felhasználóbarát kezelőfelület

A Tube SE kompakt hőkamera céltávcső megalkotásának kezdő lépéseinél a mérnökök az egyszerű és gyors kezelhetőséget tűzték ki célul. Teljes mértékben ikonos menürendszer, könnyen értelmezhető piktogramok, a legördülő menük esetében pedig átlátszóság segíti a felhasználót, hogy a terület szemmel tartása ne ütközzön akadályba a beállítások módosítása során sem. A nagyításért a tubus nyakán lévő, gumírozott alapanyagú forgótárcsa felel, ami így a nappali céltávcsövekével egyenértékű, intuitív használatot garantál. A tornyon lévő forgótárcsa a menüt hívja be és az abban való navigálásra szolgál.

A TUBE SE olyan zoomgyűrűt alkalmaz a nagyítás beállításához, amely összhangban van a nappali távcsőnél megszokott felhasználással.

Egy gomb, ami a funkciók több mint 90%-át vezérli, ezáltal a kezelés leegyszerűsödik, és még kényelmesebb éjszakai használatot biztosít.

 

A Tube TL25 SE kiváló nagyítási tartományt, mozgás szenzort, digitális iránytűt, WiFi képmegosztást, és 32 GB belső memóriája mellett akár 40.000 db fotó-, vagy videórögzítési opciót is kínál. A rögzített képek és videók egységesen 768x576 pixel felbontásúak, így végre valódi, látványos információval szolgálnak. Mindez ott válik lényegesen egyszerűbbé, hogy végtelenül egyszerűen és gyorsan férhetünk hozzá számítógépen keresztül, USB-C kábel segítségével az adatokhoz. A kábel töltőként és adatkapcsolati kábelként egyaránt szolgál.

Magas fokú ellenállóképesség

A minőségi, tradicionális kialakítás még a legmegrögzöttebb ellenzőket is meggyőzi. A masszív ház két akkumulátornak biztosít vízálló helyet. Egy készülékházba épített akkumulátor segítségével akár 11 óra üzemidő is elérhető.

Ultra tiszta üzemmód

A menürendszerből elérhető "Ultraclear" mód segítségével a céltávcső az előnytelen látási viszonyok, mint pl. sűrű köd, vagy eső közbeni tájékozódást segíti elő az érzékenység növelésével és a legapróbb részletek kiemelésével.

Opcionális lézeres távmérő modul

A külön megvásárolható ILR-1200-1 Bluetooth-os, lézeres távolságmérő modul segítségével a TUBE SE képes megjeleníteni a távolságot a képernyőn.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Adatok
Adattárolás
32 GB beépített memória
Alap nagyítás (x)
2,0
Anyaghasználat
alumínium
Betekintési távolság
50 mm
Csatlakozók
USB-C töltő és adatkapcsolat
Digitális zoom
1 - 4x
Dioptria kompenzáció
-5 - +4 dpt
Egyéb tulajdonságok

Beépített fénykép rögzítő és videó felvevő (24 óra videó, vagy 20.000 fénykép)
Video kimenet
WiFi - a látott kép mobil eszközre is kivetíthető

Energiaellátás
beépített 18650 tölthető akku 3350 mAh
Észlelési távolság
emberalak (1.7 x 0.5 m): 1300 m
Gyártó
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia
3 év általános garancia a készülékre, 10 év a szenzorra, 2 év az akkumulátorra
Képfrissítés
50 Hz
Kijelző
1536x1080 AMOLED 0,49 inch
Kijelző szín üzemmódok
négy féle
Kilépő pupilla
6 mm
Középtubus átmérő (mm)
25,4
Látószög (°)
10 .5 × 7.4
Legkisebb nagyítás
2.0
Legnagyobb nagyítás
8.0
Lövésállóság
6000 J
Méretek
310x70x70
Működési / tárolási hőmérséklet
-20 - +50
Objektív
25 mm fókusztávolság
Szenzor
384x288 pixel, hűtetlen Vox mikrobolométer, 12 µm pixelméret; NETD: <= 25 mK
Szín
fekete
Tartozékok
hőkamera céltávcső, 2 db 25,4-es gyűrű rögzítéshez, puhafalú, erős hordtok vállszíjjal, töltő és videókábel, objektív tisztító kendő
Tömeg (g)
750
Üzemidő
akár 9 óra
Vízállóság
IP67
Terméktípus
Hőkamera, Éjjellátó
Céltávcső nagyítás tartomány
2.0 - 8.0x
Cikkszám
IRATL25SE