Információ: +36-1-485-0517

InfiRay Xtherm T3Pro hőkamera modul

InfiRay Xtherm T3Pro hőkamera modul
InfiRay Xtherm T3Pro hőkamera modul
Hőszenzor
384x288 17µm
Vízszintes látószög (°)
28
Használati útmutató
Rendelhető
450 900 Ft
Nem vásárolható!
Hitelkalkulátor
Részletek

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

 

Ismerje meg az Iray új hőkamera modulját!

Az Iray hőkamera modul család legújabb tagja a T3Pro professzionális mobiltelefon kiegészítő modul egy teljesen új megtapasztalást kínál a felhasználóknak. USB-C adapterével az új XTherm közvetlenül az okostelefonok töltőaljzatához csatlakoztatható, melynek segítségével mobil eszközök, tabletek, számítógépek és egyéb kompatibilis eszközök (Android 6.0, illetve afelett) tudják a T3Pro adta lehetőségeket hasznosítani - applikációval, vagy PC-s szoftverrel hőképpé alakítani a környezetünkben lévő objektumokról visszaverődő hőt.

Az XTherm valós idejű hőt tud kijelezni (pl. a legmagasabb és legalacsonyabb hőmérséklet), illetve alkalmas hőmérséklet statisztikák kezelésére is. Az Iray Corporation által gyártott hűtetlen VOx ifravörös detektor rendkívül nagy teljesítményű. Kategóriatársai között az egyik legjobb használati értéket kínálja a felhasználóknak ez a technológiai innováció, mely teljesítményét meghazudtolóan alacsony energiafogyasztásával is kitűnik. 

 

 

Az XTherm alkalmazás egyszerű, jól paraméterezhető kezelőfelülete:

 

Professzionális képalkotás

A beépített 384x288 pixel méretű szenzor a 17 µm-es pixelmérettel és a 25 Hz-es képfrissítés kiváló megjelenítést garantál, mely a professzionális, ipari hőkamerákkal is összehasonlítható teljesítményt kínál - apró mérete ellenére. A manuális fókusz is hozzájárul, hogy jó minőségű képekről nyerjünk munkánk során információt. Felhasználását illetően különösen hasznos olyan munkakörök során, melyek esetén pl. apró elektronikai alkatrészek hibafeltárása és javítása történik, emellett látószöge akár épület energetikai alkalmazását is lehetővé teszi.

Nagy pontosságú hőmérséklet mérés

A T3Pro-ban lévő különleges mérési algoritmusok és a professzionális szintű hőmérséklet analízis szoftver kiemelkedő pontosságot garantál, és különböző mérések egyidejű elvégzésére képes.

Nyílt fejlesztői platform 

Az SDK fejlesztői készlet és technológiai támogatás igénybevételével a felhasználók akár saját fejlesztéseiket is beépíthetik az applikációba.

 

Adatok
Cikkszám
IRAT3PRO
Alap nagyítás (x)
1
Csatlakozók
USB-C
Egyéb tulajdonságok

+/-2°, vagy +/- 2% hőmérséklet mérési pontosság - a mérendő tárgy és környezete hőmérséklet különbségétől függően; NETD: <60 mK @ 25°C, f#1.0; MRTD: <500 mK @ 25°C, f#1.0; Android 6.0 feletti operációs rendszerekkel kompatibilis; digitális képkiemelés; manuális kép korrekció; 3 féle hőmérséklet statisztika, legmagasabb, legalacsonyabb és középhőmérséklet mérés; folyamatos szoftver frissítés

Felépítés
Telefon modul
Gyártó
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia
3 év, az akkumulátorra 1 év
Hőkamera felépítés
Telefon modul
IFOV
1.3 mRad
Képfrissítés
25 Hz
Kijelző szín üzemmódok
fehér kiemelés, fekete kiemelés, pszeudo
Kompatibilitás
Android 6.0 felett
Látómező
5x3.7m / 10m
Látószög
28°x21°
Működési / tárolási hőmérséklet
-10°C - +50°C / -20°C - +120°C
Nagyítás
1x
Objektív
13 mm F1.0
Régi cikkszám
IRAT3PRO
Spektrális méréstartomány
8 - 14 µm
Szenzor
384x288 pixel, 17 µm pixel méret
Szín
fekete
Tömeg (g)
40
Terméktípus
Hőkamera, Éjjellátó
Cikkszám
IRAT3PRO