InfiRay Xtherm T3Pro hőkamera modul

Cikkszám: 
IRAT3PRO
Hőszenzor:
384x288 17µm
Vízszintes látószög (°) :
28
Használati útmutató :
Hőszenzor:
384x288 17µm
450 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

 

Ismerje meg az Iray új hőkamera modulját!

Az Iray hőkamera modul család legújabb tagja a T3Pro professzionális mobiltelefon kiegészítő modul egy teljesen új megtapasztalást kínál a felhasználóknak. USB-C adapterével az új XTherm közvetlenül az okostelefonok töltőaljzatához csatlakoztatható, melynek segítségével mobil eszközök, tabletek, számítógépek és egyéb kompatibilis eszközök (Android 6.0, illetve afelett) tudják a T3Pro adta lehetőségeket hasznosítani - applikációval, vagy PC-s szoftverrel hőképpé alakítani a környezetünkben lévő objektumokról visszaverődő hőt.

Az XTherm valós idejű hőt tud kijelezni (pl. a legmagasabb és legalacsonyabb hőmérséklet), illetve alkalmas hőmérséklet statisztikák kezelésére is. Az Iray Corporation által gyártott hűtetlen VOx ifravörös detektor rendkívül nagy teljesítményű. Kategóriatársai között az egyik legjobb használati értéket kínálja a felhasználóknak ez a technológiai innováció, mely teljesítményét meghazudtolóan alacsony energiafogyasztásával is kitűnik. 

 

 

Az XTherm alkalmazás egyszerű, jól paraméterezhető kezelőfelülete:

 

Professzionális képalkotás

A beépített 384x288 pixel méretű szenzor a 17 µm-es pixelmérettel és a 25 Hz-es képfrissítés kiváló megjelenítést garantál, mely a professzionális, ipari hőkamerákkal is összehasonlítható teljesítményt kínál - apró mérete ellenére. A manuális fókusz is hozzájárul, hogy jó minőségű képekről nyerjünk munkánk során információt. Felhasználását illetően különösen hasznos olyan munkakörök során, melyek esetén pl. apró elektronikai alkatrészek hibafeltárása és javítása történik, emellett látószöge akár épület energetikai alkalmazását is lehetővé teszi.

Nagy pontosságú hőmérséklet mérés

A T3Pro-ban lévő különleges mérési algoritmusok és a professzionális szintű hőmérséklet analízis szoftver kiemelkedő pontosságot garantál, és különböző mérések egyidejű elvégzésére képes.

Nyílt fejlesztői platform 

Az SDK fejlesztői készlet és technológiai támogatás igénybevételével a felhasználók akár saját fejlesztéseiket is beépíthetik az applikációba.

 

Adatok
Cikkszám:
IRAT3PRO
Alap nagyítás (x):
1
Csatlakozók:
USB-C
Egyéb tulajdonságok:

+/-2°, vagy +/- 2% hőmérséklet mérési pontosság - a mérendő tárgy és környezete hőmérséklet különbségétől függően; NETD: <60 mK @ 25°C, f#1.0; MRTD: <500 mK @ 25°C, f#1.0; Android 6.0 feletti operációs rendszerekkel kompatibilis; digitális képkiemelés; manuális kép korrekció; 3 féle hőmérséklet statisztika, legmagasabb, legalacsonyabb és középhőmérséklet mérés; folyamatos szoftver frissítés

Felépítés:
Telefon modul
Gyártó:
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia:
3 év, az akkumulátorra 1 év
Hőkamera felépítés:
Telefon modul
IFOV:
1.3 mRad
Képfrissítés:
25 Hz
Kijelző szín üzemmódok:
fehér kiemelés, fekete kiemelés, pszeudo
Kompatibilitás:
Android 6.0 felett
Látómező (m):
5x3.7m / 10m
Látószög (°):
28°x21°
Működési / tárolási hőmérséklet:
-10°C - +50°C / -20°C - +120°C
Nagyítás:
1x
Objektív:
13 mm F1.0
Régi cikkszám:
IRAT3PRO
Spektrális méréstartomány:
8 - 14 µm
Szenzor:
384x288 pixel, 17 µm pixel méret
Szín:
fekete
Tömeg (g):
40
Terméktípus:
Hőkamera, Éjjellátó
Hőkamera felépítés:
Telefon modul
Csomagajánlatok
Hasonló termékek