InfiRay Saim SCP19 hőkamera céltávcső akku szettel

Cikkszám: 
IRASCP19CS

- 256x192 pixeles szenzor, 12 µm pixelméret, 25 Hz
- 2.3 - 4.6x nagyítás (2.3x optikai, 1 - 2x digitális)
- 1280 x 960 pixeles kijelző
- 986 m észlelési távolság
- 4 db tölthető RCR123 akkumulátorral és akku töltővel
- A vadászati célú használat szabályai ITT!

Céltávcső frontlencse átmérő:
19 mm
Céltávcső nagyítás tartomány:
2.3 - 4.6x
Hőszenzor:
256x192 12μm
Hőszenzor NETD:
50 mK
Nagyítás tartomány (x):
2,3 – 4,6
Vízszintes látószög (°) :
9.2
Céltávcső frontlencse átmérő:
19 mm
Hőszenzor:
256x192 12μm
429 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Ismerje meg a Saim hőkamera céltávcsöveket!

A Saim hőkamera céltávcső családot a könnyű szállíthatóság és kezelhetőség jegyében tervezték. Ergonomikus formaterve és kitűnő képminősége teszi rendkívül hatékony társsá az éjszakai megfigyelések során, még esős és ködös időjárás esetén is.

Páratlan képminőség

A belépő modell 256x192 pixel méretű érzékelője és a Matrix III TM processzor gondos, összehangolt munkája a felhasználás során a mindig tűéles kép lehetőségét kínálja. A 25 Hz-es frissítés és a nagy felbontás folyamatos, mozgalmas képi világot tár a felhasználó elé, mely élménydús megfigyelést garantál. A kontraszt állítás automatikus, a céltávcső a kép hierarchia erősítésével segíti elő a célpont gyorsabb megtalálását. Az 1280x960 pixeles kijelző méret jelenleg a legjobbak között van. A tökéletes élesség beállítása 4 előre elmentett profil segítségével gyorsmenüből kezelhető.

A részletek minél alaposabb megfigyelése a beépített PIP (kép a képben) funkció segítségével tovább fokozható akár célra tartás közben is emelt nagyítási fokozaton, miközben a képernyő többi részén a jobb eligazodás érdekében az eredeti területet tarthatja szemmel a felhasználó. A beépített 4 féle színmód meggyőzően informál a legkülönbözőbb élethelyzetekben és látási viszonyok között is.

Az SCP19 19 mm-es fókusztávolságú objektívje és szenzora révén egy emberalakot akár 986 m-es távolságból is képes észlelni. Az optikai nagyítás 2.3-szeres, ami a 2-szeres digitális nagyítás révén 4.6-szorosig növelhető.

 

 

Felhasználóbarát kezelőfelület

A Saim hőkamera céltávcső megalkotásának kezdő lépéseinél a mérnökök az egyszerű és gyors kezelhetőséget tűzték ki célul. Teljes mértékben ikonos menürendszer, könnyen értelmezhető piktogramok, a legördülő menük esetében pedig átlátszóság segíti a felhasználót, hogy a terület szemmel tartása ne ütközzön akadályba a beállítások módosítása során sem. A mindössze három darab kezelőgomb közül minden menüpontban egyértelmű a belépés / kilépés, illetve le / fel funkciók használata.

 

Kompakt méret, magas fokú ellenállóképesség

Az ésszerű ház kialakítás, a kompakt kivitel és a pehelysúly mind-mind a kényelmesebb használhatóság alapjai. A masszív akkumulátor ház két darab CR123-as elemnek, vagy két darab RCR123-as akkumulátornak biztosít vízálló helyet. A szett két garnitúra (4 db) RCR123 akkumulátort és 1 db két öblös töltőt tartalmaz. A használat során akár a 8 óra üzemidő is elérhető. A Saim széria hőkamera céltávcsövei akár 1000 G-ig kivételes lövésállóságról tesznek tanúbizonyságot. A készülék USB-C aljzattal rendelkezik.

 

Ultra tiszta üzemmód

A menürendszerből elérhető "Ultraclear" mód segítségével a céltávcső az előnytelen látási viszonyok, mint pl. sűrű köd, vagy eső közbeni tájékozódást segíti elő az érzékenység növelésével és a legapróbb részletek kiemelésével.

 

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Adatok
Cikkszám:
IRASCP19CS
Adattárolás:
-
Alap nagyítás (x):
2,3
Csatlakozók:
USB-C
Digitális zoom:
2x
Dioptria kompenzáció:
-5 - +5 dpt
Egyéb tulajdonságok:

Videokimenet

Energiaellátás:
CR123 x 2
Észlelési távolság :
emberalak (1.7 x 0.5 m): 986 m
Frontlencse átmérő:
19 mm
Gyártó:
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia:
3 év, az akkumulátorra 1 év
Képfrissítés:
25 Hz
Kijelző:
1280 x 960
Kijelző szín üzemmódok:
négyféle
Látószög (°):
9.2°x6.9°
Legkisebb fókusztávolság (m):
1
Legkisebb nagyítás:
2.3
Legnagyobb nagyítás:
4.6
Lövésállóság:
1000 G
Méretek:
150 x 60 x 60 mm
Objektív:
19 mm fókusztávolság F1.0
Régi cikkszám:
IRASCP19CS
Szenzor:
256x192 pixel, 12 µm pixelméret; 25 Hz; NETD: <= 50 mK
Szín:
fekete
Tartozékok:
hőkamera céltávcső, 1 db szerelék, 2 garnitúra (4 db) RCR123 akkumulátor és 1 db két öblös töltő
Tömeg (g):
370
Üzemidő:
akár 8 óra
Terméktípus:
Hőkamera, Éjjellátó
Céltávcső nagyítás tartomány:
2.3 - 4.6x
Csomagajánlatok
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Videók
Hasonló termékek