InfiRay Rico RH50R távmérős hőkamera céltávcső
InfiRay Rico RH50R távmérős hőkamera céltávcső
1 939 800 Ft

InfiRay Rico RH50R távmérős hőkamera céltávcső

InfiRay Rico RH50R távmérős hőkamera céltávcső
InfiRay Rico RH50R távmérős hőkamera céltávcső
InfiRay Rico RH50R távmérős hőkamera céltávcső
InfiRay Rico RH50R távmérős hőkamera céltávcső
InfiRay Rico RH50R távmérős hőkamera céltávcső
Céltávcső frontlencse átmérő
45 mm
Céltávcső nagyítás tartomány
2,8 - 11,2x
Hőszenzor
640x512 12μm
Hőszenzor NETD
40 mK
Nagyítás tartomány (x)
3 – 12
Használati útmutató
Céltávcső frontlencse átmérő
45 mm
Hőszenzor
640x512 12μm
Rendelhető
1 939 800 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Magyarországon és az EU országaiban a célzásra alkalmas éjjellátó és hőkamera termékek, de különösen a céltávcső termékek kereskedelme, birtoklása, valamint (pl. vadászati célú) használata korlátozott, esetenként tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Ismerje meg a Rico hőkamera céltávcsöveket 12 µm pixelmérettel!

A Rico hőkamera céltávcső sorozat egy igazi multifunkcionális, bővíthető termék család. A céltávcső beépített akkumulátorral rendelkezik és az RH50R változat gyárilag lézeres távmérővel szerelt. Ergonomikus formaterve és kitűnő képminősége rendkívül hatékony társsá teszi különösen éjszakai megfigyelések során, még esős és ködös időjárás esetén is. A készülék nyújtotta fejlett képkorrekció és a továbbfejlesztett kép optimalizáló rendszer újszerű képélményt garantál a kategóriában.

Páratlan képminőség

A Rico széria egy új fejlesztésű, nagy teljesítményű infravörös VOx szenzorral rendelkezik, mely kivételesen élénk, informatív képeket szolgáltat. A beépített 640x512 pixel méretű érzékelő és a képalkotó processzor együttese valóban lenyűgöző, akadás mentes, mozgalmas képi világot tár a felhasználó elé, mely professzionális és egyben élménydús megfigyelést garantál. A kontraszt állítás automatikus, a céltávcső a kép hierarchia erősítésével segíti elő a célpont gyorsabb megtalálását. Az 1024x768 pixeles AMOLED kijelző jelenleg az elérhető legjobb minőséget és kontrasztot garantálja - még szokatlanul hideg időben is. A tökéletes élesség beállítása 4 előre elmentett profil segítségével gyorsmenüből kezelhető.

A részletek minél alaposabb megfigyelése a beépített PIP (kép a képben) funkció segítségével tovább fokozható akár célra tartás közben is emelt nagyítási fokozaton, miközben a képernyő többi részén a jobb eligazodás érdekében az eredeti területet tarthatja szemmel a felhasználó. A beépített 4 féle színmód meggyőzően informál a legkülönbözőbb élethelyzetekben és látási viszonyok között is.

Új, 12 μm-es szenzor

A Rico 50 mm-es fókusztávolságú F1.1-es objektívje és kis, 12 µm pixelméretű csúcskategóriás szenzora révén egy emberalakot akár 2594 m-es távolságból is képes észlelni. Az optikai nagyítás 2.8-szeres, ami a 4-szeres digitális nagyítás révén akár 11.2-szeresig növelhető.

Felhasználóbarát kezelőfelület

A Rico hőkamera céltávcső megalkotásának kezdő lépéseinél is az InfiRay mérnökök az egyszerű és gyors kezelhetőséget tűzték ki célul. Itt is találkozhatunk a teljes mértékben ikonos menürendszerrel, könnyen értelmezhető piktogramokkal, a legördülő menük esetében pedig átlátszóság segíti a felhasználót, hogy a terület szemmel tartása ne ütközzön akadályba a beállítások módosítása során sem. A mindössze három darab kezelőgomb közül minden menüpontban egyértelmű a belépés / kilépés, illetve le / fel funkciók használata.

A Rico kiválóan használható nagyítási tartománnyal rendelkezik, mozgás szenzora, digitális iránytűje, WiFi képmegosztása és 32 GB belső memóriája óriási kapacitást nyújt fotó-, vagy videórögzítési célokra. 

Kompakt méret, magas fokú ellenállóképesség

Az ésszerű ház kialakítás, a kompakt kivitel és a jól kezelhető súly mind-mind a kényelmesebb használhatóság alapjai. A használat során akár a 6 óra üzemidő is elérhető. A Rico széria hőkamera céltávcsövei akár 1000 G-ig kivételes lövésállóságról tesznek tanúbizonyságot.  A készülék USB-C aljzattal rendelkezik.

Ultra tiszta üzemmód

A menürendszerből elérhető "Ultraclear" mód segítségével a céltávcső az előnytelen látási viszonyok, mint pl. sűrű köd, vagy eső közbeni tájékozódást segíti elő az érzékenység növelésével és a legapróbb részletek kiemelésével.

Tartozék lézeres távolságmérő

A Rico széria RH50R változatát nagy pontosságú lézeres távmérővel szerelték fel. Az akár 1000 méter távolságon +/-1 méter pontossággal működő távmérő két üzemmódra képes. A felhasználó választhat egyszeri mérés és folyamatos szkennelés között. A folyamatos szkennelés lehetővé teszi a gyors helyezkedést a lehető legjobb lőállás felvétele érdekében.

 

Növelt észlelési távolság

A kiváló optika és a professzionális termikus szenzor akár kisebb mint 50 mK-es termikus érzékenységet (NETD) garantál, mely az elérhető egyik legjobb érték a jelen technológia mellett, és az elmúlt évek hőképeit messze megelőzi részletességét tekintve. Az RH50-el egy kb. 1.8 méter magas hőkibocsátó több mint 2500 méterről észlelhető.

Cserélhető akkumulátor csomag

A Rico egy beépített 3.7 V, 4400 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, mellyel ideális felhasználási körülmények között akár 6 óra üzemidő érhető el. A pillanatok alatt cserélhető akkumulátor még felhasználóbarátabbá teszi a céltávcsövet.

Beépített kép- és videó rögzítés

A megfigyelés során a Rico készíthet felvételeket. A rögzített adatok egyszerűen megoszthatóak a beépített WiFi segítségével. Az egyszerűen használható funkció és a nagyméretű beépített memória révén a különleges pillanatok alatt oszthatóak meg a kollégákkal, barátokkal, vagy családtagokkal.

Beépített gyorsulásmérő és digitális iránytű

A gyorsulásmérő és a digitális iránytű együttese növeli a pontosságot. A kijelzőn pontosan jelzi a lövés irányát és a fegyver esetleges döntött állapotát.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

Az 1996. évi LV. törvény 37/A. § (1) bekezdés 11. pontja szerint tiltott eszköznek minősülnek az elektronikus képnagyítóból vagy képátalakítóból álló, éjszakai lövésre alkalmas célzóeszközök. Ezen eszközöket csak olyan vadászterületen használhatja a vadász vadászata során, amelyen a vadászatra jogosult külön kérelmére a vadászati hatóság ezt engedélyezte, ott is kizárólag a törvényben engedélyezett vadfajokra.

Adatok
Cikkszám
IRARH50R
Adattárolás
32 GB beépített memória
Alap nagyítás (x)
2,8
Betekintési távolság
55 mm
Csatlakozók
USB-C
Digitális zoom
2x, 3x, 4x
Dioptria kompenzáció
-5 - +5 dpt
Egyéb tulajdonságok

Tartozék Távmérő

Beépített fénykép rögzítő és videó felvevő - akár 20.000 fényképhez

Bluetooth

Video kimenet

WiFi - a látott kép mobil eszközre is kivetíthető

Mozgás szenzor

Digitális iránytű

 

Energiaellátás
cserélhető akkumulátor 3.7 V, 4400 mAh
Észlelési távolság
emberalak (1.7 x 0.5 m): 2594 m
Frontlencse átmérő
45 mm
Gyártó
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia
3 év általános garancia a készülékre, 10 év a szenzorra, 2 év az akkumulátorra
Képfrissítés
50 Hz
Kijelző
1024x768 pixel AMOLED, 0,39 coll
Kijelző szín üzemmódok
négyféle
Kilépő pupilla
6 mm
Legkisebb fókusztávolság (m)
3
Legkisebb nagyítás
3
Legnagyobb nagyítás
12
Lövésállóság
1000 G
Méretek
250 x 65 x 58 mm
Objektív
50 mm fókusztávolság F1.1
Szenzor
640x512 pixel, 12 µm pixelméret; NETD: <= 40 mK
Szín
fekete
Tartozékok
hőkamera céltávcső, lézeres távmérő, akkumulátor, picatinny szerelék, minőségi hordtok
Távmérő
van
Tömeg (g)
840
Üzemidő
akár 6 óra
Vízállóság
IP67
Terméktípus
Hőkamera, Éjjellátó
EAN kód
6973202300817
Céltávcső nagyítás tartomány
2,8 - 11,2x
Cikkszám
IRARH50R
Videók