InfiRay Finder II FH 35R LRF hőkamera távolságmérővel

Cikkszám: 
IRAFH35R

Távolságmérés: 800 méterig

Hőszenzor:
640x512 12μm
Hőszenzor NETD:
35 mK
Nagyítás tartomány (x):
2 – 8
Vízszintes látószög (°) :
12.6
Használati útmutató :
Hőszenzor:
640x512 12μm
849 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Az Iray - InfiRay Finder II FH 35R hőkamera csúcstechnológiás fejlesztései, úgymint digitális iránytű, mozgás érzékelő, vagy az akár 800 méterig remekül használható lézeres távmérő* (nem távolságbecslő!) új ligába léptetik a kereső hőkamera fogalmát. Az újdonság lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését bármely napszakban. Az új, rendkívül kompakt méretű hőkamera család egy kézzel is könnyen használható kamerái kristálytiszta képet adnak - köszönhetően a számtalan beállítási lehetőségnek. Kiválóan használhatóak vadászatok során cserkelésre, utánakeresésre és állatok megfigyelésére. A vadászati célú felhasználáson kívül rendkívül nagy hatékonysággal alkalmazhatóak biztonságtechnikai célokra, mentési és keresési feladatokra.

Az FH35R akár 1818 méteres érzékelési hatótávolsággal is büszkélkedhet teljes sötétségben.

A fejlesztők célja az volt, hogy megtalálják az ideális kompromisszumot a lehető legkisebb házba építhető legnagyobb tudás és a kényelmes használhatóság között. A jól eltalált felületi bordázás, a jó fogás és a kiváló anyagminőség új élmény lesz minden felhasználónak.

Az 1024x768 pixel felbontású LCOS kijelzőn jól észrevehető és rendkívül részletesen megfigyelhető bármilyen állati és az emberi test által kibocsátott hőforrás. Az 50 Hz-es képfrissítés folyamatos, teljes mértékben akadásmentes képet biztosít. Egy különleges intelligens algoritmus csökkenti a képzajt és még könnyebben felismerhetővé teszi a hőforrásokat. A Finder sorozat képe menüből finomítható. Megszűnt a digitális nagyítás során tapasztalható pixelesedés, minőségromlás. A 35 mm-es fókusztávolságú objektívnek és 640x512 pixel felbontású 12 µm-es érzékelőnek köszönhetően sokféle felhasználási módhoz optimális a látómező, kézzelfoghatóan új szintre lépett az érzékenység. A manuális fókusz segítségével mindig tűélesre állítható a kép.

Használata rendkívül egyszerű. Új, ergonomikus házának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben a felhasználó másik keze szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével a többlépcsős menü könnyen vezérelhető. A bekapcsoláshoz szükséges idő rövidebbé vált, így szükség esetén azonnal használatra kész. A főkapcsoló rövid megnyomásával készenléti állapotba helyezhető, amiből azonnal hadra fogható. A felhasználó választhat automatikus és manuális kalibráció közt is. Csepp- és porálló, ezért bármilyen időjárási körülmények között  megállja a helyét.

A kétlépcsős menürendszer optimális felépítésű. Gyorsmenüből, rövid gombnyomásokkal érhetőek el a megfigyelés során gyakran használt beállítások a kép, szín, fényerő, és képrögzítés funkciók, míg a főmenüben kereső hőkamerához képest eddig nem látott módon szabható személyre a kamera. A 1.5x-es, 2x-es, 2.5x-es, 3x-os, 3.5x-es és 4x-es digitális nagyítás segítségével a részletek könnyebben megfigyelhetővé válnak. Fekete kiemelés, fehér kiemelés, piros kiemelés és pseudo (színes) üzemmód segíti a felhasználót a különböző terep és hőmérsékleti viszonyok között a feladatnak megfelelő optimális érzékelésben. Beépített Wifi jeladó és egy mobiltelefonos alkalmazás telepítésével a látott kép Android és IOS eszközökre is továbbítható, és az alkalmazás telefonos kezelőfelületén keresztül a telefon belső memóriájába rögzíthető.

Fontos újdonság, hogy a készülék szoftvere az applikáción keresztül mindig napra készen tartható. 

beépített 32 GB-os memóriára álló és mozgóképek is rögzíthetőek. Egyszerűen, alap képernyőről egy gombbal kezelhető a fotó és videó készítés funkció. Megjelent a videó közbeni fénykép rögzítés funkció is. Ami jelentős újdonság az új hőkamera család esetében, hogy USB-C csatlakozóval számítógépre kötve az az eszközt azonnal háttértárnak ismeri fel, így a megfelelő dátummal ellátott almappák között lényegesen egyszerűbbé vált a keresés.

Az új funkciók számtalan helyzetben bizonyulhatnak hasznosnak. A beépített lézeres távolságmérő akár 800 méterig szinte méter pontossággal tudatja a megfigyelt objektum helyzetét, de nagytestű vad helyzete is pontosan mérhető egy fokkal kisebb távolságokon. A digitális iránytű is értékes hozzáadott információ lehet a terepen.

cserélhető akkumulátorral akár 6 órán keresztül folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. Standby üzemmód segítségével a kijelző kikapcsolható, majd egy gombnyomással azonnal újra bekapcsolható. Automata kikapcsolás funkció is beállítható. Nem kell bajlódni a lemerült elemek cseréjével. A készülék USB - USB-C töltőkábel segítségével számítógépről, vagy bármilyen mobil telefonos adapter segítségével 230 V-os hálózati csatlakozóról tölthető.

* A WiFi funkció csak az akkumulátor kímélő mód kikapcsolása után aktiválódik!

* A lézeres távmérő nem minden esetben van bekalibrálva a gyártási folyamat során. Erre szolgál egy rejtett menüpont a készülékben, mellyel a távmérés a használati útmutató alapján pontosan beállítható.

Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül!

Adatok
Cikkszám:
IRAFH35R
Adattárolás:
32 GB beépített memória
Alap nagyítás (x):
2
Állvány csatlakozás:
1/4 coll
Digitális zoom:
1.5x / 2x / 2.5x / 3x / 3.5x / 4x
Dioptria kompenzáció:
- 4 - +5 dpt
Egyéb tulajdonságok:

Lézeres távmérés 800 méterig

NETD: 35mk

Live video WiFi-n keresztül (akku kímélő üzemmód kikapcsolása esetén aktív);

fénykép és videó rögzítés;

PIP funkció

Energiaellátás:
IBP-2 cserélhető Li-ion, újratölthető (2 db tartozék)
Észlelési távolság :

Észlelés:

emberalak (1.7 x 0.5 m): 1818 m

Felépítés:
Egyszemes kereső
Filmfelvétel:
van
Gyártó:
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia:
3 év általános garancia a készülékre, 10 év a szenzorra, 2 év az akkumulátorra
Hőkamera felépítés:
Egyszemes kereső
Képfrissítés:
50 Hz
Kijelző:
1024x768 OLED színes
Kijelző szín üzemmódok:
Forró fekete, Forró fehér, Forró vörös, Vas, Színes (túl szaturált)
Látószög (°):
12,6x10,1°
Legkisebb fókusztávolság (m):
1
Legkisebb nagyítás:
2
Legnagyobb nagyítás:
8
Működési / tárolási hőmérséklet:
-20℃- +50℃ / -30℃- +60℃
Nagyítás:
2 - 8x
Objektív:
35 mm-es gyújtótávolság, manuális fókusz
Régi cikkszám:
IRAFH35R
Szenzor:
kerámia VOX detektor 640x512, 12 µm-es pixelméret, NETD <= 35 mK
Szín:
fekete
Tartozékok:

hőkamera, IBC-2 töltő, 2db IBP-2 akkumulátor, USB-C töltő kábel, hálózati adapter, markolat pánt, nyakpánt, objektív tisztító kendő, használati útmutató, jótállási jegy

Tömeg (g):
400
Ütésállóság:
1m-ről történő leejtésig
Üzemidő:
akár 6 óra x 2 (2 db tartozék akkumulátorral) = 12 óra
Vízállóság:
IP67
Terméktípus:
Hőkamera, Éjjellátó
EAN kód:
6973202300909
Hőkamera felépítés:
Egyszemes kereső
Csomagajánlatok
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Videók

Hasonló termékek