InfiRay CML25 hőkamera előtét akkumulátor szettel

Cikkszám: 
IRACML25CS
Hőszenzor:
384x288 17µm
Hőszenzor NETD:
50 mK
Nagyítás tartomány (x):
1 – 1
Vízszintes látószög (°):
14.9
Használati útmutató:
Hőszenzor:
384x288 17µm
749 899 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Ismerje meg a CML szériát!

 

Az Iray CML25 az egyik legkisebb multifunkcionális hőkamera előtét a piacon. Feltűnően kis mérete lehetővé teszi, hogy akár egy ingzsebbe helyezzük. Erős háza, alacsony tömege mind a lehető legkomfortosabb és legmegbízhatóbb használhatóság érdekében lettek kialakítva. Használja akár egyszemes hőkameraként monokulárral, vagy előtétként nappali céltávcsövön (opcionális adapterrel*), a felhasználóbarát és egyszerű kezelés és a látott kép minősége okán minden szempontból remek befektetés ez a többcélú eszköz. 

 

Kiváló képminőség

 

 

Az IRay detektor fejlett képkezelése, a nagy teljesítményű elektronika és az optimalizált optika garancia a rendkívüli képalkotásra, emellett pedig a lehető legprecízebb detektálást és azonosítást teszi lehetővé nappali és éjjeli fényviszonyok között is. A kamera speciális kalibrációja révén nincs szükség nullázásra a nappali céltávcsőre való csatlakoztatása után sem - köszönhető ez egyben a minőségi adapternek is. Az 1024x768 pixeles beépített AMOLED kijelző tűéles képével és élénk színeivel kápráztatja el felhasználóját még rendkívül alacsony hőfokokon is, az 50 Hz-es képfrissítés pedig biztosíték arra, hogy semmilyen fontos mozzanatról ne maradjunk le. A menürendszer átgondolt, jól felépített, gyorsan elérhető funkciói mindössze egy darab minőségi érzetet keltő multifunkcionális gombbal kezelhetőek.

Az Iray speciális "Ultraclear" üzemmóddal veszi fel a harcot a rossz látási viszonyokkal, mint a sűrű köd, vagy az eső. Ilyenkor az érzékelő sokkal több részletet mutat meg felhasználójának - nem kevés alkalommal versenyelőnybe hozva ezzel. A készülék ezek mellett beépített digitális gyorsulásmérővel és iránytűvel is rendelkezik, melyek a vízszintestől való eltérés érzékelésével együtt mind-mind a pontosság javítására hivatott funkciók. 

 

Energiaellátás

 

A körültekintő tervezés kiterjedt az energiaellátás sokszínűségére is. Üzemeltethető CR123A és CR123 elemmel, RCR123, vagy 16340 (tölthető) akkumulátorral és egy toldó adapter segítségével a nagyobb kapacitású 16650-es (nem 18650!) akkumulátorokkal is. A szett 2 db RCR123 tölthető akkumulátort és egy két öblös töltőt tartalmaz.

 

 

Jellemzők:

  • Dőlésszögmérő és digitális iránytű: A biztos tájékozódáshoz.
  • Többféle felszerelési lehetőség: a kényelmes használat érdekében a készüléken egy mini sín és csavarmenetek lettek kialakítva, amin egyéb kiegészítők rögzíthetők
  • Gyors átalakulás: pillanatok alatt alakítható át kereső hőkamerából hajszálpontos előtétté

 

* előtétként való használata egy külön a céltávcső külső átmérőjéhez választott Smartclip, vagy RUSAN adapterrel oldható meg

 

A választható Smartclip adapterek közül választhat ERRE A LINKRE kattintva, vagy megtalálja azokat a Kapcsolódó termékek között. Az adapter nem képezi a termék részét.

 

A választható RUSAN adapterek közül választhat ERRE A LINKRE kattintva, vagy megtalálja azokat a Kapcsolódó termékek között. Az adapter nem képezi a termék részét.

 

Adatok
Cikkszám:
IRACML25CS
Alap nagyítás (x):
1
Digitális zoom:
nincs
Dioptria kompenzáció:
- 4 - +3 dpt
Egyéb tulajdonságok:

Céltávcsövön 5x nagyításig ajánlott.

M52 x 0.75 csatlakozás
Bluetooth
Iránytű
Gyorsulás szenzor

Energiaellátás:
1db 16650 vagy 1 db CR123, vagy CR123A, vagy 16340
Észlelési távolság:

Detektálás (1.7 x 1.2 m): 1667 m

Azonosítás:                       417 m

Gyártó:
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia:
3 év, az akkumulátorra 1 év
Képfrissítés:
50 Hz
Kijelző:
1024x768 OLED
Látószög (°):
14.9°x 11.2°
Legkisebb fókusztávolság (m):
1
Legkisebb nagyítás:
1
Legnagyobb nagyítás:
1
Lövésállóság:
6000 J
Méretek:
125x70x48 mm
Objektív:
25 mm fókusztávolság
Régi cikkszám:
IRACML25CS
Szenzor:
384x288 pixel; 17 µm-es pixelméret; NETD: <=50 mK
Szín:
szürke
Tartozékok:

hőkamera előtét, 2 db RCR123 akkumulátor, 1 db 2 öblös töltő

Tömeg (g):
290
Üzemidő:
16650 - akár 4 óra; CR123A - akár 2 óra
Vízállóság:
IP67
Terméktípus:
Hőkamera, Éjjellátó
Csomagajánlatok
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hasonló termékek