InfiRay CML25 hőkamera előtét akkumulátor szettel

InfiRay CML25 hőkamera előtét akkumulátor szettel
InfiRay CML25 hőkamera előtét akkumulátor szettel
InfiRay CML25 hőkamera előtét akkumulátor szettel
InfiRay CML25 hőkamera előtét akkumulátor szettel
InfiRay CML25 hőkamera előtét akkumulátor szettel
Hőszenzor
384x288 17µm
Hőszenzor NETD
50 mK
Nagyítás tartomány (x)
1 – 1
Vízszintes látószög (°)
14.9
Vízszintes látószög (°)
14.9
Használati útmutató
Hőszenzor
384x288 17µm
Kifutott
749 899 Ft
Nem vásárolható!
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Ismerje meg a CML szériát!

 

Az Iray CML25 az egyik legkisebb multifunkcionális hőkamera előtét a piacon. Feltűnően kis mérete lehetővé teszi, hogy akár egy ingzsebbe helyezzük. Erős háza, alacsony tömege mind a lehető legkomfortosabb és legmegbízhatóbb használhatóság érdekében lettek kialakítva. Használja akár egyszemes hőkameraként monokulárral, vagy előtétként nappali céltávcsövön (opcionális adapterrel*), a felhasználóbarát és egyszerű kezelés és a látott kép minősége okán minden szempontból remek befektetés ez a többcélú eszköz. 

 

Kiváló képminőség

 

 

Az IRay detektor fejlett képkezelése, a nagy teljesítményű elektronika és az optimalizált optika garancia a rendkívüli képalkotásra, emellett pedig a lehető legprecízebb detektálást és azonosítást teszi lehetővé nappali és éjjeli fényviszonyok között is. A kamera speciális kalibrációja révén nincs szükség nullázásra a nappali céltávcsőre való csatlakoztatása után sem - köszönhető ez egyben a minőségi adapternek is. Az 1024x768 pixeles beépített AMOLED kijelző tűéles képével és élénk színeivel kápráztatja el felhasználóját még rendkívül alacsony hőfokokon is, az 50 Hz-es képfrissítés pedig biztosíték arra, hogy semmilyen fontos mozzanatról ne maradjunk le. A menürendszer átgondolt, jól felépített, gyorsan elérhető funkciói mindössze egy darab minőségi érzetet keltő multifunkcionális gombbal kezelhetőek.

Az Iray speciális "Ultraclear" üzemmóddal veszi fel a harcot a rossz látási viszonyokkal, mint a sűrű köd, vagy az eső. Ilyenkor az érzékelő sokkal több részletet mutat meg felhasználójának - nem kevés alkalommal versenyelőnybe hozva ezzel. A készülék ezek mellett beépített digitális gyorsulásmérővel és iránytűvel is rendelkezik, melyek a vízszintestől való eltérés érzékelésével együtt mind-mind a pontosság javítására hivatott funkciók. 

 

Energiaellátás

 

A körültekintő tervezés kiterjedt az energiaellátás sokszínűségére is. Üzemeltethető CR123A és CR123 elemmel, RCR123, vagy 16340 (tölthető) akkumulátorral és egy toldó adapter segítségével a nagyobb kapacitású 16650-es (nem 18650!) akkumulátorokkal is. A szett 2 db RCR123 tölthető akkumulátort és egy két öblös töltőt tartalmaz.

 

 

Jellemzők:

  • Dőlésszögmérő és digitális iránytű: A biztos tájékozódáshoz.
  • Többféle felszerelési lehetőség: a kényelmes használat érdekében a készüléken egy mini sín és csavarmenetek lettek kialakítva, amin egyéb kiegészítők rögzíthetők
  • Gyors átalakulás: pillanatok alatt alakítható át kereső hőkamerából hajszálpontos előtétté

 

* előtétként való használata egy külön a céltávcső külső átmérőjéhez választott Smartclip, vagy RUSAN adapterrel oldható meg

 

A választható Smartclip adapterek közül választhat ERRE A LINKRE kattintva, vagy megtalálja azokat a Kapcsolódó termékek között. Az adapter nem képezi a termék részét.

 

A választható RUSAN adapterek közül választhat ERRE A LINKRE kattintva, vagy megtalálja azokat a Kapcsolódó termékek között. Az adapter nem képezi a termék részét.

 

Adatok
Cikkszám
IRACML25CS
Alap nagyítás (x)
1
Digitális zoom
nincs
Dioptria kompenzáció
- 4 - +3 dpt
Egyéb tulajdonságok

Céltávcsövön 5x nagyításig ajánlott.

M52 x 0.75 csatlakozás
Bluetooth
Iránytű
Gyorsulás szenzor

Energiaellátás
1db 16650 vagy 1 db CR123, vagy CR123A, vagy 16340
Észlelési távolság

Detektálás (1.7 x 1.2 m): 1667 m

Azonosítás:                       417 m

Gyártó
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia
3 év, az akkumulátorra 1 év
Képfrissítés
50 Hz
Kijelző
1024x768 OLED
Látószög (°)
14.9°x 11.2°
Legkisebb fókusztávolság (m)
1
Legkisebb nagyítás
1
Legnagyobb nagyítás
1
Lövésállóság
6000 J
Méretek
125x70x48 mm
Objektív
25 mm fókusztávolság
Régi cikkszám
IRACML25CS
Szenzor
384x288 pixel; 17 µm-es pixelméret; NETD: <=50 mK
Szín
szürke
Tartozékok

hőkamera előtét, 2 db RCR123 akkumulátor, 1 db 2 öblös töltő

Tömeg (g)
290
Üzemidő
16650 - akár 4 óra; CR123A - akár 2 óra
Vízállóság
IP67
Terméktípus
Hőkamera, Éjjellátó
Cikkszám
IRACML25CS