Információ: +36-1-485-0517

InfiRay C200H testhőmérséklet mérő kézi hőkamera
InfiRay C200H testhőmérséklet mérő kézi hőkamera
325 000 Ft

InfiRay C200H testhőmérséklet mérő kézi hőkamera

InfiRay C200H testhőmérséklet mérő kézi hőkamera
InfiRay C200H testhőmérséklet mérő kézi hőkamera
- professzionális testhőmérséklet mérő kézi kamera

- 3.2 mm fókusztávolság, szenzor méret 256x192 pixel, 12 µm-es pixelméret

- akár +/-0.5°C pontosság

- hőkép és CMOS kamera

- automata riasztás, kép készítés


- akár 11 óra üzemidő

- költséghatékony, biztonságos
Rendelhető
325 000 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Az új InfiRay C200H az egyik legkompaktabb és legjobb ár-értékarányú mobil, egészségügyi testhőmérséklet mérő hőkamera, mely szűk hőmérséklet tartományban mér nagy pontossággal. Egy végtelenül egyszerűen használható professzionális termék, mely egyszerűbbé és lényegesen biztonságosabbá teszi a munkába való visszatérést, vagy a kisebb forgalmú közösségi terek ellenőrzését. Az InfiRay-től megszokott piacvezető minőségben és innovációkkal - most igazán elérhető áron.

Csak célozzon és olvassa le!

Egyetlen jól irányzott mozdulattal hozzájuthat a szükséges információhoz. Robusztus felépítése fokozott igénybevétel esetén is jól használhatóvá és strapabíróvá teszi. Ideálisan használható a legkülönfélébb területeken. Vállalkozások, vagy közösségek egészségének védelme érdekében, orvosi váróban, stb. eredményesen és költséghatékonyan alkalmazható eszköz. Megvédi Önt, vagy a vizsgálatért felelős kollégáját a hagyományos testhőmérséklet mérés okozta keresztfertőzésektől.

A hőkamera tulajdonságait, pontosságát a hőszenzor felbontása és pixeleinek mérete határozza meg. 256x192 pixeles érzékelő felbontásával és 12 µm-es pixelméretével a mérnökök úgy konfigurálták, hogy kicsivel több mint 1 méter távolságból akár +/- 0.5°C pontossággal képes a kijelölt személy homlok hőmérsékletének megállapítására mindenféle külső eszköz, referencia adat nélkül.

Ergonomikus háza LED fényforrást rejt, komfortos kialakításának köszönhetően pedig jobb és bal kézzel is kényelmesen használható. 

 

Az integrált 1/4"-os állványmenet még szélesebb körű felhasználást és adatrögzítési lehetőségeket kínál akár telepített állomásként használva is. Egyszerre egy személy vizsgálata biztosítható a készülékkel. A készülék ház valójában két kamerát rejt. Egy infra kamera segítségével képes a felfogott hő precíz hőképpé alakítására, míg egy kiegészítő digitális kamera segítségével azonnal felvételt készíthet a személyről, akinek esetében az infra kamera minimum 37.3°C feletti testhőmérsékletet mér. Ez a funkció lehet akár automatikus, nagyon gyors is.

A beépített 2.8"-os 320x240 pixeles TFT LCD színes kijelző remek részletességgel mutatja a szenzor által felfogott adatokat. 7 féle szín beállítás közül választhat felhasználója, melyek közül mindegyiknek megvan a maga előnye különböző élethelyzetekben. Különleges a fúzió funkció, mely a hőképet és a látható képet egy képben egyesíti. Ez sok esetben lényegesen jobban értelmezhető képet szolgáltat. Kép a képben (PIP) segítségével az elérhető funkciói tovább gazdagodnak.

Az InfiRay C200H +30-tól +45°C-ig mér nagy pontossággal hőmérsékletet. Ezen intervallumon belül pontossága ±0.5°C. Automatikus riasztás funkció is beállítható LED villogás formájában. Az emissziós korrekció 0.01-től 1.0-ig változtatható. A készülék automatikusan megpróbálja kiszűrni a zavaró környezeti befolyásoló tényezőket. A hőkamera JPEG formátumú képeit a tartozék 16 GB-os micro SD kártyán képes tárolni. Lehetőség van a képek automata és manuális mentésére. A tartozék Li-Ion akkumulátor akár 11 órás működést is lehetővé tesz. USB-C csatlakozója révén azonban akár a folyamatos töltés is megoldható speciális csatlakozók nélkül. Egy teljes feltöltés kb. 4 órát vesz igénybe.

A készülék támogatja számítógépes elemző alkalmazás használatát opcionális számítógépről, a gyártó által biztosított InfiRay szoftverrel (letöltés). Így egy elég komoly rendszer részévé válhat a kézi testhőmérő kamera nagyobb vállalatok telepített beléptető rendszerei mellett is. Számítógéphez csatlakoztatva folyamatos real-time képet szolgáltat és riasztás esetén hangjelzést ad. 

Gépigény a mellékelt analizáló szoftverhez:

CPU: minimum i3
Memória: minimum 4 GB
Operációs rendszer: Windows 10 Office 2010-el
Kijelző beállítások (gépház): szöveg az alkalmazások és más elemek méretének módosítása legalább 100%

Jellemzők:

 • 2 méterről történő leejtésig ütésálló
 • különféle hőmérséklet mérési funkciók
 • IP54 szintű védelem
 • JPEG tárolás, hőkép és látható kép együtt (fúzió funkció)
 • kimagasló költséghatékonyság
 • hűtetlen mikrobolométer szenzor
 • szenzor mérete 256x192 pixel
 • IFOV: 3.8 mrad
 • NETD érzékenység: <50 mK
 • fix fókusz
 • spektrális méréstartomány: 8-14 µm
 • °C / °F / K mérés
 • beépített LED fényforrás
 • USB-C csatlakozás kép és adatátvitelre
Adatok
Gyártó
InfiRay
Objektív rendszer
3.2 mm fix fókusz
Szenzor
256x192 pixel, hűtetlen FPA; beépített 640x480 CMOS kamera
Cikkszám
IRAC200H
Támogatott fénykép felbontások
640x480
Energiaellátás
beépített li-Ion
Kijelző
2.8 coll színes TFT LCD 320x240 pixel
Jótállás
Gyártó által vállalt garancia: 3 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
Csatlakozók
USB-C
Egyéb tulajdonságok
pillanat felvétel manuálisan, vagy automatikusan riasztás esetén hőmérséklet adattal
Adat tárolás
opcionális micro SD 32 GB-ig
Állvány csatlakozás
van, 1/4 coll
Filmfelvétel
MPEG4
Ütésállóság
2 m-ről történő leejtésig
Vízállóság
IP54
Spektrális méréstartomány
8 - 14um
Kijelző szín üzemmódok
7 üzemmód
Üzemidő
akár 11 óra egy töltéssel
IFOV
3.8 mrad
Tömeg
520
Szín
piros
Mérés jellemzők

IFOV: 3.8 mrad
Mérés típusok: középpontos / meleg pont / hideg pont
Mérés tartomány: +30 - 45°C
Pontosság: ±0.5°C
IR hőmérséklet skála: 0.1°C (0.2°F)
Emissziós korrekció: 0.01 - 1.0

Egyéb tulajdonságok 2
pillanat felvétel manuálisan, vagy automatikusan riasztás esetén hőmérséklet adattal
Tartozékok
hőkamera, töltőkábel, 16 GB micro SD kártya, analizáló szoftver PC-hez
Cikkszám
IRAC200H