InfiRay C100 ipari hőkamera

InfiRay C100 ipari hőkamera
InfiRay C100 ipari hőkamera
Hőszenzor
160x120 17μm
Használati útmutató
Hőszenzor
160x120 17μm
Kifutott
179 901 Ft
Nem vásárolható!
Hitelkalkulátor
Részletek

Az új InfiRay C100 az egyik legjobb ár-értékarányú kézi ipari hőkamera, melynek segítségével rendkívül pontos mérések végezhetők a -20°C - +550°C-os hőmérséklet tartományban. Egy végtelenül egyszerűen használható eszköz, mely belépő a professzionális világba. Az InfiRay-től megszokott piacvezető minőségben és innovációkkal - most igazán elérhető áron.

Csak célozzon és olvassa le!

Egyetlen jól irányzott mozdulattal hozzájuthat a szükséges információhoz. Robusztus felépítése fokozott igénybevétel esetén is jól használhatóvá és strapabíróvá teszi. Ideálisan használható a legkülönfélébb területeken. A kisebbik, C100-as modell 35,3°-os látószöge segítségével szinte minden téren megállja a helyét és komfortos, jól méretezett vizsgáló eszköz. Legyen az akár gépészeti inspekció, vagy karbantartás, termék teszt, autóipari szerviz területeken való alkalmazás, gáz-, fűtés-, illetve vilanyszerelési munkák, általános épületgépészeti karbantartás, a C100-ban minden problémára kiváló eszközt talál felhasználója.

 

A hőkamera tulajdonságait, pontosságát egyfelől a jól méretezett látószög, a hőszenzor felbontása és pixeleinek mérete határozza meg. A közepesen nagy látószög ideális kis területek elemzésénél, illetve beltéri vizsgálatok esetén is, emellett 160x120 pixeles érzékelő felbontásával és 12 µm-es pixelméretével a mérnökök úgy konfigurálták, hogy - kis szenzor mérete ellenére - minden helyzetben tiszta, kontúros képet biztosítson, mely nem csak közelítő, de pontos és részletes adatokat képes szolgáltatni - megkönnyítendő az esetleges hibák precíz lokalizálását, feltárását. Igaz ez közeli felvételek, pl. elektromos kapcsolószekrények vizsgálata esetén, de ugyanígy látványos a látható hőtérkép pl. egy padlófűtés vízkör vizsgálata esetén is. Alapvető funkciók a legalacsonyabb és legmagasabb hőmérsékletű pontok jelzése, de beállított hőmérsékletek esetén az automatikus képi, vagy hangriasztás lehetősége is.

Ergonomikus háza LED fényforrást rejt, komfortos kialakításának köszönhetően pedig jobb és bal kézzel is kényelmesen használható. A csúszásbiztos felület megalkotása olyan hatásosan sikerült, hogy kézbevétel után a felhasználó első gondolata az, hogy valóban nagyon komfortosan és intuitíven használható eszközt tart a kezében. A gombok kezelése logikus, a munkálatok közbeni biztonságról pedig a 2 méteres ejtésig biztosított készülékház gondoskodik IP54 védelemmel.

 

A beépített 2.8"-os 320x240 pixeles TFT LCD színes kijelző remek részletességgel mutatja a szenzor által felfogott adatokat. 7 féle szín beállítás közül választhat felhasználója, melyek közül mindegyiknek megvan a maga előnye különböző elemzési szituációkban. A készülék rendelkezik infra és látható kép kamerával is. Ez további lehetőségeket nyújt a felhasználó számára. Ilyen különleges a fúzió funkció, mely a hőképet és a látható képet egy képben egyesíti. Ez sok esetben lényegesen jobban értelmezhető képet szolgáltat. Kép a képben (PIP) segítségével az elérhető funkciói tovább gazdagodnak. Az így készült és memóriakártyán rögzített képek újabb területeket nyitnak meg az utólagos elemzésekhez, illetve akár vállalkozói árajánlatok generálásához, vagy az elvégezett munkák sikerességének dokumentálásához is. A benne rejlő technika lehetőséget kínál, a felhasználó a kreatív felhasználhatóság korlátait feszegeti.

Az InfiRay C100 -20°C-tól +550°C-ig mér nagy pontossággal hőmérsékletet (+/-2°C, ill. +/-2%). Ezen intervallumon belül termikus érzékenysége akár a 0.05°C-ot is elérheti. Az emissziós korrekció változtatható. A készülék automatikusan megpróbálja kiszűrni a zavaró környezeti befolyásoló tényezőket. A hőkamera JPEG formátumú képeit a tartozék 16 GB-os micro SD kártyán képes tárolni. Lehetőség van a képek automata és manuális mentésére. A tartozék Li-Ion akkumulátor akár 11 órás működést is lehetővé tesz. USB-C csatlakozója révén azonban akár a folyamatos töltés is megoldható speciális csatlakozók nélkül. Egy teljes feltöltés kb. 4 órát vesz igénybe.

A készülék támogatja számítógépes elemző alkalmazás használatát opcionális számítógépről, a gyártó által biztosított InfiRay szoftverrel.

Vadászati és rendvédelmi körökben méltán elismert az InfiRay hőkamerák remek teljesítőképessége, a folyamatos innováció és az igényes, átgondolt kivitelezés.

InfiRay C100. Belépő egy profi világba. Tegyen egy próbát, engedje magát meggyőzni!

Gépigény a mellékelt analizáló szoftverhez:

CPU: minimum i3
Memória: minimum 4 GB
Operációs rendszer: Windows 10 Office 2010-el
Kijelző beállítások (gépház): szöveg az alkalmazások és más elemek méretének módosítása legalább 100%

Jellemzők:

 • 2 méterről történő leejtésig ütésálló
 • különféle hőmérséklet mérési funkciók
 • IP54 szintű védelem
 • JPEG tárolás, hőkép és látható kép együtt (fúzió funkció)
 • kimagasló költséghatékonyság
 • hűtetlen mikrobolométer szenzor
 • szenzor mérete 160x120 pixel
 • IFOV: 3.8 mrad
 • NETD érzékenység: <50 mK
 • szabad fókusz
 • spektrális méréstartomány: 8-14 µm
 • °C / °F / K mérés
 • beépített LED fényforrás
 • USB-C csatlakozás kép és adatátvitelre
Adatok
Cikkszám
IRAC100
Adattárolás
opcionális micro SD 32 GB-ig
Állvány csatlakozás
van, 1/4 coll
Csatlakozók
USB-C
Egyéb tulajdonságok

Képmódok: hőkép, fúzió, élőkép, kép a képben.
Pillanat felvétel manuálisan, vagy automatikusan hőmérséklet adattal

Energiaellátás
beépített li-Ion
Filmfelvétel
MPEG4
Gyártó
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia
3 év, az akkumulátorra 1 év
IFOV
3.8 mrad
Kijelző
2.8 coll színes TFT LCD 320x240 pixel
Kijelző szín üzemmódok
7 üzemmód
Mérés jellemzők

IFOV: 3.8 mrad
Mérés típusok: középpontos / meleg pont / hideg pont
Mérés tartomány: -20 - +550°C
Pontosság: ±0.5°C
IR hőmérséklet skála: 0.1°C (0.2°F)

 

Működési / tárolási hőmérséklet
-10°C to +50°C / -20°C to +60°C
Régi cikkszám
IRAC100
Spektrális méréstartomány
8 - 14um
Szenzor
160x120 pixel, hűtetlen FPA
Szín
piros
Tartozékok
hőkamera, USB-C töltőkábel, 16 GB micro SD kártya, analizáló szoftver PC-hez.
Támogatott fénykép felbontások
160x120
Tömeg (g)
520
Ütésállóság
2 m-ről történő leejtésig
Üzemidő
akár 11 óra egy töltéssel
Vízállóság
IP54
Terméktípus
Hőkamera, Éjjellátó
Cikkszám
IRAC100