Infiray Vadászkombó - TD50L éjjellátó céltávcső + AP13 kereső hőkamera akku szettel

Infiray Vadászkombó - TD50L éjjellátó céltávcső + AP13 kereső hőkamera akku szettel
Infiray Vadászkombó - TD50L éjjellátó céltávcső + AP13 kereső hőkamera akku szettel
Infiray Vadászkombó - TD50L éjjellátó céltávcső + AP13 kereső hőkamera akku szettel
Infiray Vadászkombó - TD50L éjjellátó céltávcső + AP13 kereső hőkamera akku szettel
Infiray Vadászkombó - TD50L éjjellátó céltávcső + AP13 kereső hőkamera akku szettel
Kifutott
719 900 Ft
Nem vásárolható!
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályokról!

Megérkezett az InfiRay vadász kombója, mely egy TD50L éjjellátó céltávcsőből és egy AP13 hőkamera keresőből áll.

TD50L

 

Az InfiRay Tube TD50L egy nagy teljesítményű digitális éjjellátó céltávcső, amelyet a hagyományos nappali céltávcsövek tubus szerű felépítésével terveztek, hogy optimálisan használható legyen gyűrűs szerelékeken. A TD50L a tökéletes digitális éjjellátó optika az igényes vadászok számára, akik értékelik a klasszikus eleganciát és kiváló fényérzékenységet keresnek. Az akár 13 órás üzemidejével és IP67-es besorolásával a TD50L szinte minden vadászati ​​körülmény között egész éjjel bírja a gyűrődést.

Kiváló éjjellátó képesség

Az 50 mm/F1.2 nagyméretű és minőségi objektívje, az 1440x1080 pixel felbontású CMOS HD szenzor, a rendkívül nagy fényérzékenység, a nagy felbontású kijelző, nagy teljesítményű infra fényvető és a rendkívül hatékony algoritmus teszi a TD50L-t tökéletes digitális éjjellátó céltávcsővé. Kiváló fényérzékenysége hold nélküli éjszakákon is kivételes.

Három képmód

Három képmód elérhető a TD50L beállításai közt. Használható Nappali módban, Hold módban és a Csillag módban. Nappali üzemmódban a színek valódi megjelenítését eddig nem látott szinten nyújtja a készülék. A Hold- és Csillag mód alatt a TD50L nemcsak a tökéletes éjszakai képalkotást kívánja biztosítani a felhasználóknak, hanem remek képfrissítésével élvezetes képmegjelenítést is kínál a megfigyelési tartományban. A speciálisan kialakított Csillag mód tiszta éjszakai látási tartományt biztosít még rendkívül gyenge fényviszonyok között, vagy hold nélküli éjszakában is.


600 m éjszakai látótávolság

A TD50L tökéletes eszköz olyan célpontok észlelésére, mint például vaddisznó, mely akár 600 méteres távolságból is észlelhető éjjel. Az nagy teljesítményű külső levehető infra fényvető a hold nélküli éjszakákon is garantálja a sikert.

 

4x-16x sima folyamatos zoom

A TD50L alapnagyítása négyszeresére nő. A 4-szeres optikairól a digitálisan létrehozott 16-szorosra. A TD50L lehetővé teszi a folyamatos nagyítást 4-szeresről 16-szorosra, mi által mindig a jelenethez illő látómezőt biztosít a képernyő.


Kompatibilis a szabványos 30 mm-es gyűrűkkel

Az újonnan tervezett, szabványos, 30 mm átmérőjű tubus formájú megjelenés lehetővé teszi, hogy a TD50L szabványos 30 mm-es gyűrűs szerelékekkel rögzíthető a fegyver Picatinny sínrendszerére egyszerű kezelhetőség, stabilitás és megbízhatóság mellett. Klasszikus, praktikus kivitelezés.

 

Kettős tápegység rendszer

A TD50L digitális éjjellátó céltávcsövek kétféle újratölthető akkumulátorral működnek: a beépített 6600 mAh-s akkumulátorral és a másik cserélhető 18500-as akkumulátorral, amely az akkumulátorrekeszbe helyezhető, és az üzemidőt akár 13 órára képes kitolni. Amikor a rekeszben lévő akkumulátor lemerül, a céltávcső automatikusan átvált a beépített akkumulátorra. A cserélhető 18500-as akkumulátor másodpercek alatt eltávolítható és cserélhető anélkül, hogy közben a céltávcsövet ki kellene kapcsolni.


Erőteljes 940nm infravörös fényvető
A TD50L 940 nm-es infravörös fényvetővel van gyárilag felszerelve, mellyel teljesen észrevétlen maradhat a célpont részére. A három állítható infravörös teljesítményszint lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kiválaszthassa a kívánt megvilágítási szintet a cél távolsága vagy a környezeti feltételek alapján.


IP67 védettség

A TD50L IP67 védelmi szinttel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy teljesen víz- és porálló. A céltávcsövek magas páratartalomban, heves esőben vagy bármilyen intenzitású csapadékban képesek működni, és túlélik hosszú ideig és az 1 méteres mélységben is.

Kép a képben mód (PIP)

A TD50L 1280x960 pixeles LCOS színes kijelzővel rendelkezik. Kép a képben funkciója javítja a célzási pontosságot azáltal, hogy kétszeres nagyítású képet biztosít a kijelző tetején látható belső kijelzőben. Segít a felhasználóknak a célpont nagyításában, miközben fenntartja a teljes látómező nyújtotta átláthatóságot a fokozott helyzettudatosság érdekében.

 


Új nullázási funkció

A gyártó új funkciót fejlesztett ki a TD50L belövéséhez. Ennek a speciális funkciónak a legnagyobb előnye, hogy az eszközt rugalmasan belőheti különböző fegyverekhez.


Integrált Wi-Fi és InfiRay APP támogatás

A TD50L beépített Wi-FI modulja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az éjjellátó céltávcsöveket az InfiRay Outdoor APP segítségével külső eszközökkel csatlakoztassák. Ez a kapcsolat számos lehetőséget nyit meg a felhasználók számára, például fényképek és videók tárolását, valamint egyéb fejlesztés alatt álló funkciókat.

Jól használható szálkeresztek

A TD50L digitális éjjellátó céltávcső 6 féle választható szálkereszttel rendelkezik, amelyek megfelelnek a felhasználók különböző preferenciáinak. Amikor a felhasználó a gomb elforgatásával változtatja a nagyítást, a szálkereszt aránytartó módon igazodik a jelenethez.

 

A szett tartalma: éjjellátó céltávcső, gyűrűs szerelék, 940-es állítható, fókuszálható külső fényvető, 18650-es, 18500-as akku és akku töltő.

 

Jellemzők:

 

TD50L éjjellátó céltávcső:

Alapnagyítás: 4x

Támogatott fénykép és videó felbontás: 1440x1080

Kijelző: 1280x960 LCOS

Objektív: 50 mm F1.0

940 nm láthatatlan fényvető

Betekintési távolság: 70 mm

Dioptria kompenzáció: -5 - +5 dpt

Látószög: 6.6°x 4.9°

Szenzor: CMOS 1440x1080, 4x4 μm / pixel

Középtubus átmérő: 30 mm

Lövésállóság: 1000 g/s² - kb. 6000 J

Céltávcső nagyítás tartomány: 4 - 14x

Észlelési távolság: több mint 400 m
(opcionális külső 850-es fényvetővel akár 600 m)

Adat tárolás: 16 GB beépített memória

Képfrissítés: 50 Hz

Üzemidő: akár 16 óra

Tömeg: 1000g

 

 

Affo AP13 hőkamera

A szett tartalma egy kis fókusztávolságú kereső hőkamera is az új Affo sorozatból. Az AP13 elsősorban rövid távolságú megfigyelések esetén jól használható készülék, tehát pl. szórón kiválóan használható eszköz.

Széles (13,8°-os) látószöge a 256x192 pixeles szenzor felbontás mellett is szép képet produkál, és kiválóan használható 100-200 méter között, illetve nagyob testű vad esetén. Az alapból 1,24-szeres nagyítás digitális duplázható 2,48-szorosra. Tókéletes eszköz arra, hogy a vadász gyorsan eligazodjon a területen és már a nagy nagyítású éjjellátóval tudja pontosan beazonosítani, hogy vajon lőhető vadat lát-e.

Az AP13 gyakorlatilag az X-Eye sorozat E2W tagjának szellemi örököseként lépett színre modernebb, elegánsabb formában és felületkezeléssel. Kiváló, 720x540 pixeles felbontású kijelzője meggyőző képet nyújt. A választható színbeállítások széles körben és jól használhatóak. A funkciók sorát bekapcsolható PIP (kép a képben) és a 32 GB beépített belső memória révén fénykép és videó rögzítés funkció gyarapítja. A 25Hz-es kijező frissítés az akkumulátor használattal is csínján bánik, hiszen akár több mint 9 és fél óra működési időt szavatol egy töltéssel.

 

Jellemzők:

HDMI csatlakozás a képanyag külső eszközön való megtekintésére

Távolságbecslő funkció

Alapnagyítás: 1,2x

Szenzor : 256x192 pixel hűtetlen Vox, 12μm, NETD<=40 mK

Látószög: 13,5° x 10,1°

Energiaellátás: beépített 3,6 Ah / 3,6 V

Kijelző: LCOS 720x540 pixel

Dioptriaállítás: -3 - +1 dpt

Észlelési távolság: 675 m (1,7x0,5 m ember nagyságú objektum)

Vízállóság: IP67

Tulajdonságok: WiFi, fénykép és videó rögzítés

Tömeg: < 340 g

Méretek: 165x60x60 mm

Működési hőmérséklet: -10° - +50°

 

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról.
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Adatok
Cikkszám
IRAAT01cs
Csatlakozók
USB-C töltő és adatkapcsolat, hőkamerán micro HDMI
Egyéb tulajdonságok

A mellékelt külső akku ipari felhasználásra készült, nem rendelkezik túltöltés elleni védelemmel. Ne töltse felügyelet nélkül!

Energiaellátás
TD50L: beépített 6600mAh akkumulátor + cserélhető 18500-as akku, Affo AP13 beépített akkumulátorral
Gyártó
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia
Gyártó által vállalt garancia a készülékekre: 3 év, a beépített akkumulátorra 1 év, a külső akkumulátor(ok)ra 6 hónap termékszavatosság
Szín
fekete
Tartozékok
A szett tartalma: TD50L éjjellátó céltávcső, gyűrűs szerelék, 940-es állítható, fókuszálható külső fényvető, gyors rögzítésű fényvető tartó, 1 db 18500-as, 1 db18650-es akku és akku töltő, USB kábel, AP13 hőkamera, töltő és kommunikációs kábel, micro HDMI - HDMI kábel, csuklószíj, puhafalú tok
Terméktípus
Hőkamera, Éjjellátó
Cikkszám
IRAAT01cs