Információ: +36-1-485-0517

Guide Track IR50 hőkamera
Guide Track IR50 hőkamera
579 900 Ft

Guide Track IR50 hőkamera

Guide Track IR50 hőkamera
Guide Track IR50 hőkamera
Guide Track IR50 hőkamera
Hőszenzor
400x300 17μm
Nagyítás tartomány (x)
3,3 – 13,2
Vízszintes látószög (°)
7.8
Használati útmutató
Raktáron
579 900 Ft
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Útmutató a kamera optimális beállításához itt

A Track IR a Guide új generációs egykezes hőkamera sorozata, mely nagy teljesítményű termikus képalkotással áll a felhasználók rendelkezésére előnytelen körülmények között, vagy akár teljes sötétségben is. Funkcióit tekintve kielégíti a legmesszemenőbb igényeket is, mivel megtalálható benne a finom (0.1-szeres) folyamatos digitális nagyítás lehetősége, a távolságbecslő funkció, többféle oldalról beállítható képminőség, kép a képben funkció segítségével láthatjuk a legfontosabb részleteket, illetve egyéb hasznos beállítási lehetőségek teszik sokféle felhasználásra alkalmassá a készüléket.

Az 50 Hz-es képfrissítés révén az éles képalkotás mellett a látott kép mindig folyamatos és dinamikus. A külső micro HDMI csatlakozó segítségével a képe külső megjelenítőn is látható. 

Az 50 mm-es fókusztávolságú kivitel nagy látószöggel rendelkezik, így jól használható kisebb távolságokra. A kijelző 1280x960 pixel felbontású HD+. Képe selymes, a szemet a legsötétebb órákban is kíméli. A kijelző széleskörű beállíthatósága révén minden napszakhoz és témához jól beállítható. Az alapból kb. 2-szeres nagyítása a 2-szeres és 4-szeres folyamatos digitális zoom segítségével jól megfigyelhetővé teszi a közepes távolságra lévő tárgyakat és élőlényeket is. A manuális fókusz gyorsan és pontosan beállítható, hogy a legrövidebb időre se vesszen el a megfigyelt élőlény.

A fekete, fehér és vörös kiemelések segítségével mindig beállítható a leginformatívabb képmód.

Ergonómiája párját ritkító. Akár teljes sötétségben is tökéletes az eligazodás a jól kitapintható, formatervezett, csendes működésű gomboknak köszönhetően.

A rejtőzködés tökéletes, a vadászt nem árulja el semmi:

  • a működést jelző LED kikapcsolható
  • a betekintő kialakítása miatt nem szűrődik ki a kijelző fénye
  • szuper csendes működtetésű gombok
  • zajtalan kalibráció

A beépített távolságbecslő segítségével gyorsan arányítható a kijelző középpontján látható tárgy, vagy élőlény a betáplált (és nagyításhoz igazodó) általános nyúl, disznó és szarvas test méretekhez.

 

A Guide Track IR WiFi kapcsolat segítségével kapcsolódhat mobiltelefonhoz*. A felhasználóbarát kezelőfelületnek köszönhetően telefonról is könnyedén aktiválhatóak a képminőség módosítás, színpaletták állítása, folyamatos zoom, fotó, videó, illetve forró nyom követés. USB-C töltőaljzat segítségével a töltési idő rövid, az elkészült képek és videók gyorsan áttölthetőek számítógépre, illetve a micro HDMI aljzat segítségével a vezetékes képátvitel minősége javult nagy mértékben. Ez valós idejű képátvitelre alkalmas elsősorban, a kamera menüjéből a képek és videók nem nézethőek vissza.

A jó fogású készülékház, az IP66 minősítés és az 1 méterig ütésálló szerkezet hosszan tartó, jól használható készülékké teszik az új hőkamerát.

 

* Az alkalmazás neve: TargetIR

 

Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül!

Adatok
Cikkszám
GUIIR50
Adat tárolás
16 GB beépített memória
Alap nagyítás (x)
3,3
Állvány csatlakozás
van
Csatlakozók
micro HDMI kimenet, USB Type C
Digitális zoom
2x, 4x
Dioptria kompenzáció
-2
Egyéb tulajdonságok
beépített WiFi, livestream funkció, USB-C-s képátvitel számítógépre, micro-HDMI HDMI kábel valós idejű képátvitelre (a kamera telepítése esetén nagy képernyőn látható annak képe)
Energiaellátás
beépített 2x18650 akku, 6000 mAh
Észlelési távolság
Észlelés: autó - 3000 m, emberalak - 1400 m
Felépítés
Egyszemes kereső
Gyártó
Guide
Gyártó által vállalt garancia
3 év gyártói, a szenzorra 10 év
Hőkamera felépítés
Egyszemes kereső
Képfrissítés
50 Hz
Kijelző
1280x960 pixel, 0.4 coll színes LCOS
Látószög
7.8°x 5.8°
Legkisebb fókusztávolság (m)
2
Legkisebb nagyítás
3.3
Legnagyobb nagyítás
13.2
Méretek
214x65x71 mm
Működési / tárolási hőmérséklet
-10 - +50°C / -30°- +60°C
Objektív
50 mm F1.2, manuális fókusz
Régi cikkszám
GUIIR50
Spektrális méréstartomány
8 - 14 µm
Szenzor
400x300 pixel 17 µm pixel méret
Szín
fekete
Tartozékok
hőkamera, hálózati töltő, csuklópánt, USB-A - USB-C kábel, Micro HDMI kábel, puhafalú tok, garancia kártya, használati útmutató
Támogatott fénykép felbontások
400x300
Támogatott videó felbontások
400x300
Tömeg (g)
535
Ütésállóság
1 m magasról történő leejtésig
Üzemidő
akár 5 óra
Vízállóság
IP66
Cikkszám
GUIIR50
Videók