GSCI Quadro-S MOD Fusion céltávcső - hőkamera és éjjellátó egyben

Cikkszám: 
GSCIQUADRO-S-MOD
Céltávcső frontlencse átmérő:
35 mm
Céltávcső nagyítás tartomány:
1.4 - 1.4x
Hőszenzor:
640x480 17μm
Hőszenzor NETD:
50 mK
Nagyítás tartomány (x):
1,4 – 5,6
Vízszintes látószög (°) :
17.7
Céltávcső frontlencse átmérő:
35 mm
Hőszenzor:
640x480 17μm
Részletek

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

A terméket szigorúan fegyveres testületek részére gyártják. Megrendelésére kizárólag a szükséges beszerzési eljárások lefolytatása után lehetséges.

A GSCI professzionális hőkamerái a legmagasabb technológiai színvonalat képviselik. A terméket Kanadában tervezik és ott is gyártják. A Quadro S MOD az éjjellátó és hőkamera készülékek legújabb generációjába tartozik. Bármilyen fény és időjárási viszonyok között kiválóan megállja a helyét. Monokulárként, fegyvercéltávcsőként és céltávcső előtétként is használható. Kiválóan alkalmas rövid és közepes távolságokra.

Digitális éjjellátóval és hőkamerával is fel van szerelve. Rendkívül nagy újítás, hogy a két technológia képe a FUSION funkció segítségével egyesíthető is. Egybeolvasztja és optimalizálja a két érzékelő képét, így mindkét technológia előnye egyszerre kihasználható.

A felhasználó 4 üzemmód között választhat a helyzetnek megfelelően:

  • hőkamera üzemmód (termikus képérzékelő – a-Si mikrobolométer)
  • nappali üzemmód (digitális kamera technológia – CCD érzékelő)
  • éjjellátó üzemmód (digitális kamera technológia – CCD érzékelő)
  • FUSION üzemmód (digitális kamera technológia + termikus képérzékelő)

A hőkamera képe a kalibrációmentes technológiának köszönhetően soha sem akad meg, a készülékek működése folyamatos és teljesen hangtalan. Ennél a készüléknél nem fordulhat elő, hogy célra tartás közben a kalibráció miatt megakad a kép és emiatt a lövész elvéti a célt. 640x480-as felbontású érzékelő rendkívül részletes képet ad.

A nagyfelbontású AMOLED kijelző rendkívül jó minőségű képet ad. Fekete-fehér és 8 további színüzemmód választható.

Céltávcsőként használva 16 féle szálkereszttípus közül választhatunk és 8 különböző belövés (profil) menthető a készüléken, különböző fegyverek és kaliberek használatához, illetve különböző távolságokhoz. Szinte bármilyen fegyvertípussal kompatibilis és kiválóan használható kézben tartva, vagy állványra rögzítve is.

A számos egyedi tulajdonság ellenére a készülék rendkívül kompakt. A ház eloxált ütésálló alumíniumból készült. Kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak. IP67-es szabány szerinti por- és vízálló. -40 és +50°C között használható.

A készülék oldalán és tetején található Weaver sínekre kiegészítők szerelhetőek fel (pl. reflex irányzék, külső infravető). A MOD változatot ezen felül Picatinny sínnel szerelték fel. Szenzora érzékenyebb és a beépített videó rögzítő egység segítségével a megfigyelések dokumentálhatók. 

4db AA "ceruza" elemmel, vagy „ceruza” akkuval üzemel, melyet egy elem tartó kazettába kell behelyezni, majd az elemekkel feltöltött kazettát kell betolni az elemkamrába. Egy tartalék elemtartót is mellékel a gyártó, így pillanatok alatt elemet lehet cserélni teljes sötétségben is, ha a tartalék elemtartót előre feltöltöttük elemekkel. Áramfelvétele rendkívül alacsony. Egy szett jó minőségű elemmel körülbelül 7 óra folyamatos használat lehetséges.

A készüléken található tápcsatlakozón keresztül külső tápról is üzemeltethető, illetve videó kimenet segítségével a látott kép rögzíthető egy opcionális felvevő egységgel. Egyedi rendelésre a készüléket beépített videofelvevő egységgel is tudják gyártani (felár ellenében).

A gyártó 7 év jótállást vállal a termékekre.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról.
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Adatok
Cikkszám:
GSCIQUADRO-S-MOD
Digitális zoom:
2x, 4x
Egyéb tulajdonságok:
NETD: 50 mK, beépített videó rögzítő, távirányító
Energiaellátás:
4xAA elem, vagy akku
Frontlencse átmérő:
35 mm
Gyártó:
GSCI
Gyártó által vállalt garancia:
7 év
Helyettesítő áramforrás:
5V USB külső powerbank
Képfrissítés:
50 Hz
Kijelző:
AMOLED 800x600 színes
Kijelző szín üzemmódok:
1 monokróm és 8 pszeudo szín
Látószög (°):
17.7°x13.3°
Legkisebb nagyítás:
1.4
Legnagyobb nagyítás:
5.6
Méretek:
170x91x70mm
Működési / tárolási hőmérséklet:
-40 - +50°C
Objektív:
35mm F1.0
Opcionális tartozékok:
távirányító
Régi cikkszám:
GSCIQUADRO-S-MOD
Szenzor:
640x480 pixel, NETD: <50mK
Szín:
fekete
Tartozékok:
készülék, vállpánt, rögzítőszíj tenyérhez, páramentesítő kupak, gyorskioldású elemtartó adapterek, rövid betekintő kupak, video-kábel, USB-kábel, lencsevédő kupak, vászonzsák, kemény bőrönd
Tömeg (g):
750
Üzemidő:
7 óra elemekkel
Világítópont opciók:
16 féle megvilágított szálkereszt
Vízállóság:
IP67
Terméktípus:
Hőkamera, Éjjellátó
Céltávcső nagyítás tartomány:
1.4 - 1.4x
Csomagajánlatok
Videók
Hasonló termékek