Pard SU25 hőkamera céltávcső LRF lézeres távolságmérővel

Pard SU25 hőkamera céltávcső LRF lézeres távolságmérővel
Pard SU25 hőkamera céltávcső LRF lézeres távolságmérővel
Pard SU25 hőkamera céltávcső LRF lézeres távolságmérővel
Riflescope magnification
2.5 - 10.0x
Thermal sensor
384x288 17µm
Magnification interval (x)
2.5 – 10
User's Guide (HUN)

Hamarosan...

Out of stock
2 287.18 EUR
Out of stock
We recommend the following product(s) as accessories
Details

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

 

A Pard bemutatja az eddigi legkisebb és legkönnyebb hőkamera céltávcsövét lézeres távolságmérővel
A többfunkciós készülék használható éjjel és nappali fényviszonyok között jó fogású, könnyű kereső hőkameraként és hőkamera céltávcsőként is. Széleskörű felhasználhatóságának köszönhetően sikeresen használható vadászaton, éjszakai megfigyeléseken, mentési feladatok végrehajtása során, vagy akár önvédelmi céllal is. Kiemelkedő tulajdonsága, hogy zajmentesen, folyamatosan kalibrál, ami lényegesen használhatóbbá teszi a legsötétebb, legcsendesebb éjszakán is.


A beépített 384x288 pixeles hűtetlen szenzor látható képpé konvertálja az objektumokról visszaverődő hőt, amit a felhasználó beállítástól függően fekete-fehér, vagy színes, információban gazdag képként láthat a keresőben. Kategóriájában megnövelt éjszakai érzékenységgel ruházta fel a gyártó, így számos konkurensét meghazudtoló képpel rendelkezik. Beépített elektronikus iránytű segíti a tájékozódást a terepen, ami akár vadászaton, akár mentési folyamatok során rendkívül hasznos kiegészítő. A rendkívül könnyű, kompakt és robusztus ház 6061-es repüléstechnikai alumíniumból készült, amihez a gyártó egy könnyen oldható szereléket biztosít. Szoftveresen pixel javító funkció is rendelkezésre áll.

A távolságmérő menüből bekapcsolható és használat közben dedikált gomb hívja elő akár azonnal. Méter és yard megjelenítés használható.

A 25-ös változat alap optikai 2.5x nagyítása digitálisan akár a négyszeresére növelhető, a beépített szálkereszt 8 stílusban és 4 színben áll a felhasználó rendelkezésére, a hőképet pedig 5 különböző színpaletta beállításai alapján képes megjeleníteni. Ez a változat az univerzális lőtávok mestere, jó látószöggel. A beépített PIP (kép a képben funkció) rendkívül informatív, elég nagy méretű ahhoz, hogy bekapcsolt állapotában a készülék csak ennek a képébe nagyít bele, míg megmarad a széles látómező is a biztos eligazodás érdekében. A belövés egyszerű, mindössze a hőkamera szálkeresztjét kell a becsapódási pontra állítani. A hőkamera természetesen a legforróbb pont kijelzésére is alkalmas. A képernyő a bekapcsológomb rövid megnyomásával alvó módra vált az akkumulátor kímélése érdekében. Kompozit videókimenet segítségével a készülék képe kivezérelhető külső eszközre, de belső memóriával nem rendelkezik, videórögzítésre nincs felkészítve.

A készülék 1 db 18650-es akkumulátorral akár 3-4 óra folyamatos üzemet garantál.

  • Beépített lézeres távolságmérő
  • Felhasználóbarát kezelőfelület
  • Elektronikus iránytű
  • Széles üzemi hőmérséklet tartományban használható
  • 18650-es cserélhető akkumulátorral
  • Egy lövéssel belőhető
  • Időjárásálló
  • 3 év garanciával

 

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Info
Base magnification (x)
2.5
Material
<!HTML KOD><p>Alumínium ötvözet 6061</p>
Eye relief
45 mm
Diopter compensation
-5 - +5 dpt
Other properties

Giroszkóp

Digitális iránytű

LRF lézeres távmérő

 

Energy supply
cserélhető 18650 3.7V ipari akkumulátor (lapos pozitív csúcs)
Detection distance '>

emberalak (1.7 x 0.5 m): 980 m
autó: 1960 m

Manufacturer
Pard
Warranty
3 év
Image repetition frequency
50 Hz
Display
1024x768 pixel
Screen color modes
hatféle
Kilépő pupilla
25 mm
Minimum focus range (m)
1
Least magnification
2.5
Utmost magnification
10.0
Shock resistance
6000 J
Sizes
155 x 74.6 x 65.5 mm
Lens
25 mm fókusztávolság F1.0
Sensor
384x288 pixel, 17 µm pixelméret
Color
black
In the box

hőkamera céltávcső, akkumulátor, töltő, kordura tok.

Rangefinder
800m (Accuracy +/- 0.5m)
Weight (g)
360
Operating time

Akár 4 óra

Water resistance
IPX7
Terméktípus
Thermal camera, Nightvision
Article No.
PARSU25LRF