Pard SA62 45mm hőkamera céltávcső LRF lézeres távolságmérővel

Article No.: 
PARSA6245LRF
Riflescope magnification:
2.8 - 44.8x
Thermal sensor:
640x480 12μm
Magnification interval (x):
2.8 – 44.8
User's Guide (HUN) :

Hamarosan...

Thermal sensor:
640x480 12μm
4 847.20 EUR
Details

Magyarországon és az EU országaiban a célzásra alkalmas éjjellátó és hőkamera termékek, de különösen a céltávcső termékek kereskedelme, birtoklása, valamint (pl. vadászati célú) használata korlátozott, esetenként tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

A Pard bemutatja az új, továbbfejlesztett, kicsi és könnyű hőkamera céltávcsövét lézeres távolságmérővel.
A többfunkciós készülék használható éjjel és nappali fényviszonyok között jó fogású, könnyű kereső hőkameraként és hőkamera céltávcsőként is. Széleskörű felhasználhatóságának köszönhetően sikeresen használható vadászaton, éjszakai megfigyeléseken, mentési feladatok végrehajtása során, vagy akár önvédelmi céllal is. Kiemelkedő tulajdonsága, hogy zajmentesen, folyamatosan kalibrál, ami lényegesen használhatóbbá teszi a legsötétebb, legcsendesebb éjszakán is.


A beépített 640x480 pixeles hűtetlen szenzor látható képpé konvertálja az objektumokról visszaverődő hőt, amit a felhasználó beállítástól függően fekete-fehér, vagy színes, információban gazdag képként láthat a keresőben. Kategóriájában megnövelt éjszakai érzékenységgel ruházta fel a gyártó, így számos konkurensét meghazudtoló képpel rendelkezik. Beépített elektronikus iránytű segíti a tájékozódást a terepen, ami akár vadászaton, akár mentési folyamatok során rendkívül hasznos kiegészítő. A rendkívül könnyű, kompakt és robusztus ház repüléstechnikai alumíniumból készült, amihez a gyártó egy könnyen oldható szereléket biztosít. Szoftveresen pixel javító funkció is rendelkezésre áll.

Éjszaka nehéz megítélni a távolságokat, ebben a menüből bekapcsolható LRF lesz segítségedre. Az integrált ballisztikával kombinálva az LRF lehetővé teszi az felelősebb vadászatot.

Amikor a készülék visszarúgást észlel, a felvétel elindul és 20 másodperces videót rögzít. A  videofelvételek az akár 128Gb-os  micro SD kártyára kerülnek mentésre.

A 45-ös változat alap optikai 2.8x nagyítása digitálisan akár tizenhatszorosára növelhető, a beépített szálkereszt 6 stílusban és 4 színben áll a felhasználó rendelkezésére, a hőképet pedig 6 különböző színpaletta beállításai alapján képes megjeleníteni.

A közepesen nagy távolságok, vagy a kisebb testű vad a területe. A beépített PIP (kép a képben funkció) rendkívül informatív, elég nagy méretű ahhoz, hogy bekapcsolt állapotában a készülék csak ennek a képébe nagyít bele, míg megmarad a széles látómező is a biztos eligazodás érdekében. A belövés egyszerű, mindössze a hőkamera szálkeresztjét kell a becsapódási pontra állítani. A hőkamera természetesen a legmelegebb pont kijelzésére is alkalmas. A képernyő a bekapcsológomb rövid megnyomásával alvó módra vált az akkumulátor kímélése érdekében. 

Lövésállósága 6000J, ami lehetővé teszi a nagyobb kaliberű lőszerekkel történő alkalmazást is.

A készülék 1 db 18650-es akkumulátorral akár 4-5 óra folyamatos üzemet garantál.

  • Beépített lézeres távolságmérő
  • Felhasználóbarát kezelőfelület
  • Elektronikus iránytű
  • Széles üzemi hőmérséklet tartományban használható
  • 18650-es cserélhető akkumulátorral
  • Egy lövéssel belőhető
  • Időjárásálló
  • 3 év garanciával

 

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Info
Base magnification (x):
2.8
Material:
<p>Aluminium alloy</p>
Eye relief:
30 mm
Digital zoom:
2-16x
Diopter compensation:
-5 - +5 dpt
Energy supply:
cserélhető 18650 3.7V ipari akkumulátor
Detection distance :

human figure (1.7 x 0.5 m): 1800 m
vehicle: 3300 m

Manufacturer:
Pard
Warranty:
3 years
Image repetition frequency:
50 Hz
Display:
1024x768 OLED
Screen color modes:
6 kinds
Least magnification:
2.8
Utmost magnification:
44.8
Shock resistance:
6000 J
Sizes:
195x79x59mm
Lens:
45 mm focal length
Sensor:
640x480 pixel, 12 µm pixelméret
Color:
black
In the box:

hőkamera céltávcső, akkumulátor, töltő, kordura tok.

Rangefinder:
1200m
Weight (g):
455
Operating time:

up to 5 hours

Water resistance:
IP67
Product type:
Thermal camera, Nightvision
Riflescope magnification:
2.8 - 44.8x
Set offers
We recommend the following product(s) as accessories
Similar products