InfiRay Zoom ZH50 thermal monocular
InfiRay Zoom ZH50 thermal monocular
3 359.85 EUR

InfiRay Zoom ZH50 thermal monocular

InfiRay Zoom ZH50 thermal monocular
InfiRay Zoom ZH50 thermal monocular
InfiRay Zoom ZH50 thermal monocular
InfiRay Zoom ZH50 thermal monocular
InfiRay Zoom ZH50 thermal monocular
InfiRay Zoom ZH50 thermal monocular
InfiRay Zoom ZH50 thermal monocular
InfiRay Zoom ZH50 thermal monocular

- 25 and 50mm focal length

- 640x512 resolution, 12 µm pixel pitch

- NETD <= 25 mK

- 4400mAh battery, up to 10 hours operation time

- Please consult with legal authorities about the usability for hunting purposes!

Thermal sensor
640x512 12μm
Nagyítás tartomány (x)
2.2 – 17.6
Horizontal field of view (°)
17.5
User's Guide (HUN)
Available for order
3 359.85 EUR
Details


Az InfiRay a jelenkor vezető hőkamera gyártójaként rendelkezik azzal az agilitással, céltudatossággal és pénzügyi háttérrel, mellyel egy gyártó diktálhatja a tempót.


Már annak idején az X-Eye E6 sorozat megjelenésekor megdöbbentünk készülékeik minőségén, a látott kép újszerű, minőségi részletességén. A 2022-es szezonra a gyártó egy igazi újdonsággal rukkolt elő, mely egy készülékben egyesíti a nagyteljesítményű hőkamera piac utóbbi években napvilágra hozott összes innovációját.


Az új ZOOM ZH50 elsőre szintén "csupán" egy professzionális kézi hőkamerának tűnik. A gyártó azonban arra a döntésre jutott, hogy elébe megy a legtöbb hőkamera vásárló által támasztott igénynek, miszerint igazán két készülékkel lenne jó a terepre kimenni. Egy olyannal, ami a gyors tájékozódásban segít nagy látószögével és jó perifériás látóterével, és egy másikkal, ami nagy nagyításával az azonosításban segít.
A Zoom ZH50 hőkamera egyedülálló kettős objektív rendszerével gyorsan válthatunk két látószög között. Miután a 25 mm-es fókusztávolságú, nagy látószögű beállítással megtaláltuk a célt, gyorsan, egy mozdulattal válthatunk az 50 mm-esre a magabiztos beazonosításhoz és a pontos részletek szemléléséhez. Ez az új funkció végre egy eszközben elégíti ki a gyors keresés és a pontos azonosítás követelményeit.

 

A 640*512 felbontású hőérzékelővel, színes, nagy felbontású HD OLED kijelzővel felszerelve páratlan képalkotási effektussal büszkélkedhet. Az 50 mm-es fókusztávolság egy 640-es, 12 mikronos szenzorral minden eddiginél részletesebb képet biztosít. A funkciók széles skálájának köszönhetően, pl. változatos színválaszték, kép a képben, digitális zoom, forró pont követés és a távolságbecslő funkció továbbgondolása révén megalkotott automatikus célpont méret analizáló funkció lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az aktuális forgatókönyvek alapján válasszák ki az optimális megfigyelési módot. A látott kép és a hőkamera rugalmassága valóban minden eddigit felülmúl. Mindössze egy fókusztárcsa segítségével, intuitív módon válthat a felhasználó nagyobb mozdulattal a két fókuszállás között egy határozott lépcsőben, majd finomíthatja a fókuszbeállítást ugyanazon tárcsa apró mozdításával.

 

 

Az újdonság kompakt méretű, kiváló fogású. Felépítése révén hatásosan ellenáll víznek és pornak, minden porcikájában tartósságot ígér. Cserélhető 4400 mAh-s akkkumulátorral, mely rendkívül egyszerűen és gyorsan ki- és beszerelhető - nem beszélve a gyártó által ígért akár 10 órás üzemidőről*.
0,4"-os színes AMOLED kijelzője szintén a jelen technológia határait feszegeti 1440 x 1080 pixeles felbontásával. Az itt látott kép 2,2 - 4,4-szeres optikai nagyítást enged, mely digitálisan akár 17,6-szeresig nagyítható. Ez így 8-szoros zoom-átfogás. A kép a képben funkció még erre is rátesz egy fokkal. A kép ikonjai folyamatosan informálnak az aktuálisan beállított nagyítási fokozatról.

 

 

A világelső fejlesztésű, rendkívüli termikus érzékenységű (NETD < 25 mK) szenzor páratlan információkkal tölti meg a kijelzőt. A mérnökök arra törekedtek, hogy még rossz időjárási körülmények között is (alacsony hőmérséklet, eső, pára, vagy köd) kiváló legyen a kép kontrasztja a megfelelő felismerés és azonosítás érdekében.

Az új kalibrációs eljárásnak köszönhetően lényegesen kisebb lett az energiafogyasztás és eltűnt a kalibrálás "zaja". Az átgondolt tervezésnek köszönhetően a kezelő gombok is hangtalan működésűek.

A Zoom ZH50 az eddigi legszélesebb körben használható hőkamera éjszakai vadászatra, megfigyelésre és pozíció meghatározásra, de kereső és mentő egységek kezében is rendkívül hatékony és látványos segítség lehet. A polgári felhasználású hőkamerák megjelenése óta a gyártók az eszközök különböző konfigurálásával igyekeztek megfelelni különböző felhasználási köröknek és eltérő felhasználási távolságoknak. A Zoom sorozat megjelenésével ezek az idők elmúltak. A legrövidebbtől az eddigi legnagyobb távolságig mindenre optimális megoldást nyújt az új csúcsváltozat.

* Becsült üzemidő extra (pl. WiFi) funkciók működtetése nélkül

Info
Article number
IRAZH50
Data storage
32GB
Base magnification (x)
2.2
Eye relief
20 mm
Plugs
USB-C
Digital zoom
1x, 2x, 3x, 4x
Diopter compensation
- 5 / + 5 dpt
Energy supply
IBP-1/4400mAh/DC3.7V Li-ion
Detection distance '>
Emberalak: 25 mm állásban - 1298m, 50 mm állásban - 2596m
Manufacturer
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia
3 év, az akkumulátorra 1 év
Image repetition frequency
50 Hz
Display
1440×1080 AMOLED, 0.4″
Least magnification
2.2
Utmost magnification
17.6
Sizes
195×65×60 mm
Lens
25/50 mm gyújtótávolság
Old article number
IRAZH50
Sensor
kalibráció mentes, 640x512 felbontású Vox hűtetlen mikrobolométer; pixelméret: 12 μm; képfrissítés: 50Hz; NETD <= 25 mK
Color
black
In the box

hőkamera, tok, 2xIBP-1 akku, töltő, hálózati adapter, USB-C kábel, csuklópánt, tisztító kendő.

Weight (g)
650g
Operating time
akár 10 óra
Article No.
IRAZH50